ja sam je vozio kratko ali slatkoibro dirka wrote:Ma ne pase ni zadnja vucu svakom autu, nije to tako jednostavno. U "kecu" (bi doduse kratko, ali ne i nezaboravno, sto za te pare i tu klasu mora bit) zadnju vucu nesto ne osjetih, a i sam u principu vise volim zadnju (ako vec nije 4x4
).
Znam da sam subjektivan, ali kada bih u jednoj recenici opisao to cudo, rekao bih otprilike kao neki krizanac onih malih fol jednovolumena i stojadina, samo sto je svabo to pravio.:D
Dvolitreni dizelasi probili granicu od 200KS
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Qler
-
ibro dirka
Pa fazon sa zadnjom vucom nije samo da proklizava, inace kupi Ladu 1300 ili jos bolje Skodu 120L i dernek je dok ide.
Jos kad kisa ljohne, jal bandera jal jarak...
ili je fazon da proklizava pred kokama?

ili je fazon da proklizava pred kokama?
-
milano
da,da, ja imam cromu staru godinu, i fantazija od auta. Namam sad potrebe da kupujem drugi, ali za 2 godine Cu uzeti novi bravo. Vozio sam ga malo i turbak ide ko mahnit. A tek udobnost kakva je. fiat ima najbolje motore i benzince i dizel JTD.ibro dirka wrote:Benzinci se jos nekako drze, ali dizelasi imaju puno strmiju putanju rasta i razvoja. I to samo po pitanju snage, po pitanju obrtnog momenta im je vec zdravo sto se tice masovnih, isplativih motora. A i dokle ce, ne znamo
Meni je u zadnje vrijeme sve interesantniji FIAT jer su izgleda skoro sve ulozili na turbo malisane sto se tice benzinaca. Vidjet cemo kako ce se to pokazati.