Spriječen teroristički napad na US ambasadu u Beču

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Samo ubit i to ovecim kamenom, bas onako sredstvom iz kojeg vijeka mu je nivo civilizacije i razmisljanja.

Ja danas dobio vizu za Bec, idem 10 oktobra, mogu mislit trkeljanja na aerodromu.
Pusur

Post by Pusur »

Ma uzas, e ovakve stvari nas vracaju unazad za 10 godina i onda sto je najgore Ameri ispadnu da su upravu i imaju pravo da traze koga hoce i da im se isporuci, upravo tako jer ovi neki amateri daju njima poruku da oni postupaju pravilno.
pitt

Post by pitt »

DaysleepeR wrote:
Ja danas dobio vizu za Bec, idem 10 oktobra, mogu mislit trkeljanja na aerodromu.
samo da ne bude bend over and sread you cheeks....cavity search :-) :-)
silence_is_sexy

Post by silence_is_sexy »

samo ne kontam u svoj prici jednu stvar:
kakav je on bombas samoubica? da je stvarno imao namjeru da nekoga ili nesto digne u zrak - valjda bi se detonirao kada se oglasio detektor metala i povukao sa sobom bar nekoliko likova iz obezbjedjenja. ovako je ispo' levat beskrajni ili sto je vjerovatnije - poremeceni imbecil koji bas i nije nacisto sta je mislio uraditi... to je moja brzinska dijagnoza. sizofrenicar.
al' najjaci je detalj - "knjiga na kojoj pise islam" - pa helou... is there anybody home? ako je vec krenuo da se raznese - koji ce mu qrac knjiga? da se zajedno sa ekserima raspe po kaurima?
:x
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

silence_is_sexy wrote:samo ne kontam u svoj prici jednu stvar:
kakav je on bombas samoubica? da je stvarno imao namjeru da nekoga ili nesto digne u zrak - valjda bi se detonirao kada se oglasio detektor metala i povukao sa sobom bar nekoliko likova iz obezbjedjenja. ovako je ispo' levat beskrajni ili sto je vjerovatnije - poremeceni imbecil koji bas i nije nacisto sta je mislio uraditi... to je moja brzinska dijagnoza. sizofrenicar.
al' najjaci je detalj - "knjiga na kojoj pise islam" - pa helou... is there anybody home? ako je vec krenuo da se raznese - koji ce mu qrac knjiga? da se zajedno sa ekserima raspe po kaurima?
:x
dobro opazanje :-D

terorista koji se prepao alarma :lol:
pitt

Post by pitt »

cuj kakav.....pa amater ocigledno. kakav god da je.......nece promjeniti kako ce nas gledati :)
luciferino

Post by luciferino »

E baš mu hvala kakav je da je... :x
A eksere može sebi u guzicu nabit.
stranac2

Post by stranac2 »

Nije ni čudo što se ovo desilo .
Veće čudo je što se nije prije desilo .Što neko reče gore razne hodze nam omladini filuju glave po domovini nam se vrte sumjnivi tipovi sa bradama i frizurama koje nikada ovdje nisu bile i vrbuju omladinu.

Al mi se ponašamo kao da ništa ne vidimo i ne čujemo.

NEko dobro koristi ovaj vakum i imaćemo strašnih problema da to ispravimo, sa ovakvim načinom imaćemo istih problema kao i Turska i ostale sekularne zemlje muslimanskom večinom.
Salko sto je u vodu skako

#59 Re: Spriječen teroristički napad na US ambasadu u Beču

Post by Salko sto je u vodu skako »

elixiaboy wrote:http://wien.orf.at/stories/225609/

Danas je u Beču spriječen teroristički napad na US ambasadu. Djelo je pokušala izvesti osoba porijeklom iz BiH. Osim explozivne naprave, u rusaku koja je imala osoba nalazila se i knjiga s natpisom "Islam".
cuj uplasio se alarma :lol: sad ce i austrijanci o bosancima smisljati kojekakve viceve :-) :dance:
Mahalac

Post by Mahalac »

pitt wrote:cuj kakav.....pa amater ocigledno. kakav god da je.......nece promjeniti kako ce nas gledati :)
Svako pametan i normalan ZNA da ovdje nesto debelo smrdi i da se iza ovakvih dogadjaja kriju sasvim druge istine te namjere. Samo jednu od njih manje bitnu iznese nas postovani gore citirani kolega.
Cuj terorista :shock: 8)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

halix.belix wrote:4 godine direktne agresije na BH i nikome nije na pamet palo da se raznese u bilo kojoj ambasadi SRJ. Nasuprot ovome... 15 minuta propagande u Saudisjkoj dzamiji - i evo ti ga kreten spreman da se zrtvuje za "bracu".
:oops: :D :sad:
pitt

Post by pitt »

pa ja sta je nego amater....al to su bili i oni sto probashe u Glazgovu aerodrom zapaliti. Nemojte samo da buide opet americko-izraleska zavjera :D:D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

pitt wrote:pa ja sta je nego amater....al to su bili i oni sto probashe u Glazgovu aerodrom zapaliti. Nemojte samo da buide opet americko-izraleska zavjera :D:D
ne mozemo ni teroristi k'o sto treba bit' :lol: :lol:
Mahalac

Post by Mahalac »

Pape dugo te nema jarane :roll: ...previse ti meni tamo slusas Toda Benjamina :P ...zaboravio se i jezik ha?
pitt

Post by pitt »

Lucy01 wrote:
pitt wrote:pa ja sta je nego amater....al to su bili i oni sto probashe u Glazgovu aerodrom zapaliti. Nemojte samo da buide opet americko-izraleska zavjera :D:D
pa kad niste sa mnom i sa sehom htjeli na obuku ici :D:D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

pitt wrote:
Lucy01 wrote:
pa kad niste sa mnom i sa sehom htjeli na obuku ici :D:D
Ne lete svi na djevice k'o vas dvojica 8-) :D
basta sljezove boje

#67 Re: Spriječen teroristički napad na US ambasadu u Beču

Post by basta sljezove boje »

Salko sto je u vodu skako wrote:
elixiaboy wrote:http://wien.orf.at/stories/225609/

Danas je u Beču spriječen teroristički napad na US ambasadu. Djelo je pokušala izvesti osoba porijeklom iz BiH. Osim explozivne naprave, u rusaku koja je imala osoba nalazila se i knjiga s natpisom "Islam".
cuj uplasio se alarma :lol: sad ce i austrijanci o bosancima smisljati kojekakve viceve :-) :dance:
Prvo americki drzavljanin sa dvije bombe uleti u zgradu Avaza, a onda austrijski drzavljanin opet sa dvije bombe pokusa uletiti u americki ambasadu u Becu ... i uvijek krivi Bosanci
walkabout

Post by walkabout »

Zove Kemica, i on cuo:

"Jarane, imal kakije novije detalja? Ma ja se prepo da nije onaj moj tetic Izmo, ne osijeca se dobro ova dvatri dana - svemu nesto ispred ociju svjetluca, a i poco je nosata nakav rusak naledjima, nece rec sta je unutra. A sto je jos gore, ion se toliko boji alarma - kadsmo imali protivpozarnu probu pa kad je alarm zapishto, Izmo ti je razgulijo nizulicu, jedva suga ufatili kraj Nurkine basce, bacijo i rusak - ovo sve lici nanjega. Javljaj ako sta cujes novo." :D
LjepoticaiZvjer

Post by LjepoticaiZvjer »

basta sljezove boje wrote:
LjepoticaiZvjer wrote:sad ce poceti procedura ispitivanja, austrijanci su tu temeljni, prvo sve bh hodze, pa onda bh studente tehnickih nauka, blago nama, i to sve zbog jednog idiota. da ne spominjem vize i drzavljanstva. joj bolje mu je da ga ne sretnem.
a vidi se na slici da je bradonja
a gdje ima slika? :?

dobro je sto jednom bar ispadne bolje studirati medicinske i drustvene nauke :lol:
vidjela sam na tvu snimak, iako je zamucena slika vidi se da ima bradu. kazu da ne mogu biti sigurni da li je motiv vjerske ili licne prirode, jer je tip mentalno nestabilan.
haj daysleeper sretan ti put :D
Mahalac

Post by Mahalac »

Pantolice, kosuljica, bradica, ruksak kupljen na siranu, literatura pred kralj fahd dzamijom a ekseri kod Cenge, (za exploziv se sumja na Salku dinamitasa by NP)
Pravac Wien, eh gdje mu ovdje dodje US embassy, aaa tu eno vrata, dobar dan, dobar dan, ja sam terorista mogu vidjeti ambasadora?
Staaa vi ste terorista, zovi policiju, halo policija dodjite brzo imamo teroristu....zoooooom, hajmo momak malo licne kartu na pokaz....auuuuuuu, ne ne ovo ne moze vako, moras s nama u stanicu 8-)

uglavnom somun nemoze bez 4 kifle balansirat.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Cija majka crnu vunu prede :oops: :D
Maraschino

Post by Maraschino »

Ja ipak mislim da je to neki tesar :roll: (bauschtelac)

trazio vizu za USA :-D a cekic zaboravio :(
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Sto ga je kukavna mati gledala gledala ga je - nema vise njega ni na mapi :D ja l mu je konopac ja l carsaf :D

Ja se nadam da ce mu pokatkad sluzit sataras onako malo ljuci ne gorci al ljuci :D Da se podsjeti na stare dane :D

Ja mislim ipak da burek nije dobro propasiran. :D

Imam os'caj da ce ova tema nabrat do sabaha jedno 10 strana minimum :D

A glavni protagonisti ce bit' ovi sto su po zapadnim birtijama :D
Last edited by Citizen-X on 01/10/2007 23:09, edited 1 time in total.
mema mo

Post by mema mo »

ovo ti je sve otislo u sto persuna :-D ne smije covjek ni hodat po europi sa torbom, a ono odmah terorista, i to jos po belaju ako ima bradu... gotov je :shock:
Prayer

Post by Prayer »

"komsije" Hrvati ubadaju, nije bosanac nego Bosnjak, oni znaju...
Post Reply