DO KADA ČETE SE KLADITI

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mostarac

Post by mostarac »

Radoje B. wrote:
mostarac wrote:Necu nista vise reci jer i ovoliko koliko sam rekao ne bi smio, samo vjerujte da ako nesto znam onda znam filozofiju kocke i kockanja i kazem vam da je rulet najsigurnija zarada kockarnice i da ne postoje situacije u kojima neki zajebani likovi znaju neke fore i bacaju kockarnice na glavu. Sve je ti neumoljiva matematika i zakon vjerovatnoce.
Ljudi su nekoliko puta pobijedili rulet tako sto su pratili bias, tj .na koju stranu nosi i uz pomoc kompjutera povecali odds dovoljno da dobijaju na duze staze. Naravno ako te uhvate polome ti noge.

Sto se tice listica pratio sam rusa koji tvrdi da je profi kockar, igra po 1000 dolara nekad po utakmici. Ja odlucim da ga pratim u odnosu 1:10, on uplati 1000 ja 100. Single utakmice samo. Vodio sam statistiku i nakon mjesec dana 95% vraceno od uloga i ja razjebem. I nastavim ga derat na pokeru.

Probao sam i live betting na betfairu i uzeo fine love. Najveci dobitak 500km na tenisu odds 200.0, henin iscasila nogu pri velikom vodjstvu i predala mec. Ali se moze i puknuti lako pa napustio i to.

Safe bet se uvijek moze naci ali uzima dosta vremena i komplikovano je.

Mozes dobiti jedino kad izbijes sve zadovoljstvo iz kocke i igras mozgom. Zato sam i popusio kucu dok nisam dosao do tog zakljucka.

Ako ne znate stos sa bonusima mogu objasniti. Ali treba platna kartica.

Najveci dobitak cini mi se kockarnice imaju na onima koji odigraju listic uz kafu a imaju 2 utakmice za izabrati.
Ovo sa ruletom je vec fizicki problem, tj. istovjetan onome da otvoris kupolu pa postavis sam sebi na odgovarajuci broj. Dakle to vise nema veze sa kockom, nego sa kvalitetom izrade.
Znam sigurno da se mjenja kompletno kolo ruleta, ako jedan jedini broj pobjegne za milimetar, tj. ako se nakon 200.000 bacanja ne pojavi situacija da je vjerovatnoca padanja za sve brojeve ista.
djulba

Post by djulba »

Vidim da sam pogodio temu, neki me podržavaju, neko me kritikuje radi "Č" umjesto "Ć", pa šta "Č"u brzo kucam. Neko misli da se bunim što mi gosti gledaju teletekst. A naravno neko me i ne podržava!!!

Ali poenta ove teme je da se ljudi uzdaju da "Č"e imati redovna primanja od kladionice pa zapostave sve i porodicu i školu pogotovo srednjoškolci i žive u oblacima kao "joj kad bih dobio kupio bih sebi !!??!!?"

"E PA TO NIJE ZDRAV ŽIVOT TO JE POGREŠNO SHVATANJE ŽIVOTA I ZARAĐIVANJA NOVCA PA ŠTA GOD KO MISLIO"
Eshek

Post by Eshek »

Mislim da su pare, među stvarima koje čovjek gubi u kladionici, najmanje bitne...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

djulba wrote:Vidim da sam pogodio temu, neki me podržavaju, neko me kritikuje radi "Č" umjesto "Ć", pa šta "Č"u brzo kucam. Neko misli da se bunim što mi gosti gledaju teletekst. A naravno neko me i ne podržava!!!

Ali poenta ove teme je da se ljudi uzdaju da "Č"e imati redovna primanja od kladionice pa zapostave sve i porodicu i školu pogotovo srednjoškolci i žive u oblacima kao "joj kad bih dobio kupio bih sebi !!??!!?"

"E PA TO NIJE ZDRAV ŽIVOT TO JE POGREŠNO SHVATANJE ŽIVOTA I ZARAĐIVANJA NOVCA PA ŠTA GOD KO MISLIO"
Djulba, opusti se....

Imas profesionalne kladionicare koji imaju dobra ledja, to jest, vec su obezbijedjeni materijalno :D imaju sigurnost....

ja svom ocu ne bih mogla oduzeti onaj trenutak radosti kad ulozi 5 i dobije 30 da je ne znam ti kako stetan taj porok i da je ne znam ti kakav grijeh...

svi mi licno nastupamo u ovakvim diskusijama, pa ne mozes ocekivati da smo svi isti.
PS Jedino sto mi cupa zivce je kad u kljucnoj sceni filma, kad se otkriva lice ubice, moj tata pritisne TXT dugme i usere mi se u cejf....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ja sam se kladio ovako...

vidim fin objekt požude koji košta 12 km i onda se kladim 4 puta po marku ne bi li dobio 12 km i na kraju kupim od svojih para :D objekt koji košta sata 16 KM

dakle... prestao sam se kladiti kada sam

odigrao 5 kečeva ... ulog marka dobitak 5 maraka i pol

i bilo ravno 4 dvice i 1 X
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

komi wrote:ja sam se kladio ovako...

vidim fin objekt požude koji košta 12 km i onda se kladim 4 puta po marku ne bi li dobio 12 km i na kraju kupim od svojih para :D objekt koji košta sata 16 KM

dakle... prestao sam se kladiti kada sam

odigrao 5 kečeva ... ulog marka dobitak 5 maraka i pol

i bilo ravno 4 dvice i 1 X
druga je stvar sto ti ne znas :D
Hendrix

Post by Hendrix »

S nekim jaranima više i ne izlazim uopšte jer imaju samo jednu temu a to je pogodite koja.Pa stvarno , čitav dan samo pričaju o utakmicama i neki ko "dojavama" ko će dobit pa onda teorija o koeficijentima pa onu olovkicu uzmu i papirić pa još jedno sat pišu kombinacije. :roll:
I eto ih sutra jebu sve živo što je onaj primio gol a onaj nije i tako ukrug.
Sjećam se i scene kad sam na faxu bio i nosim tablice za proračun čeličnih nosača iz kopirnice i lik me zaustavlja "Jarane aj mi posudi bilten svega ti ima utakmica dobra danas samo da vidim koeficijent.." I dam mu ja hahah a lik gleda ne konta , e reko to je nova kladionica :)
tempora

Post by tempora »

Ja sve likove sto poznajem a znam da se klade ili kockaju, nisu dovoljno materijalno situirani da bi si mogli priustiti taj porez na budale.No dobro, je li, stvar licnoga izbora.Ali taj licni izbor bi trebao da prestane biti samo lican kada porodica pocne da trpi-a takvih je u BiH izgleda puno i previse.No nesto se mislim i pitam se kako drzava regulise uopste ove igre na srecu i te glupe kladionice i ima li lijeka u kojekakvom sankcionisanju ove posasti.I nisu mi jasne te kladionice i kojekakve dobiti po tom pitanju, kada svako malo izadje afera o namjestenim utakmica, potkupljenim timovima, igracima, sudijama.....pa se pitam, kakvo je to vec znanje i strucnost da znas gdje ces uloziti! :?
shana_majka

Post by shana_majka »

Nije mati Muju klela shto se kock'o /kladio,nego shto se "vadio"!
Brunello

Post by Brunello »

"AKO HOCETE PARE U KAZINU DA ZARADITE, KUPITE KAZINO"!!!!!!!
Saian

Post by Saian »

http://www.youtube.com/watch?v=Gq831YAVXlc

The Beat Fleet - (Maxon Univeral, 2004) - Papilova

Cili tjedan ja radin ka konj I po znoju stalno iman vonj
A neman mira prca me šef a ja bi tija imat pun sef
Ostvarit snove, imat brdo love ubost dvanest parova, živit poput carova
Imat skuter, auto i kompjuter pun frižider, da život bude super
Imat eura ka petit beura ka more planktona i Pamela silikona
Al cu se ubit, jer kako može biti kako gubit mogu favoriti
Papilova (uloži da množi) papilova (placu mi oglodi) Papilova (uloži da se množi) papilova, papilova
Po cili dan ja gledan teletekst ne zanima me ni hrana ni sex
Ljut ka hren, gutan persen moran ubost dobar koficjent Samo gledan di cu nula jedan, dva, iks, to je moj fiks
Al ne znan zašto ne mogu ubost moran se smirit, ucinicu grubost
Papilova (uloži da se množi) papilova (placu mi oglodi)
Papilova (uloži da se množi) papilova, papilova
Etiopijski sumo, cileanski hokej moran ubost, pa nisan okej
Viški kriket, splitski bob prokleti tiket ce me odvest u grob Al uvaticu sricu, napunicu vricu žena otišla je materi i odvela dicu
Totalni fijasko, ovaj sport je skup al još cemo se vidit, nisan tolko glup
Papilova (uloži da se množi) papilova (placu mi oglodi) Papilova (uloži da se množi) papilova, papilova
Post Reply