Belaj na Fukodromu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Umjetnik a wrote:
mIRCerka wrote:
Umjetnik a wrote: a koji su to tvoji
kako ne znas koji su Nasi, Vasi, Njihovi?

I kakve veze imaju izbori i glasanje? Ako si imalo pratio, ja sam osoba koja zagovara izlazak na sve izbore, trudim se, cupam nogama i rukama da raju naCeram da idu glasat i za predsjednika mjesne zajednice ako treba...

Radi se o tome da se na mracne dijelove Vilsonova obrati paznja samo kada:
1. Osvane les mrtvaca (naslov iz Avaza)
2. NN lica napadnu ljubavne parove

A kad im fino kazem da ciko ujutro stoji i dila drogu u 8 i 15, da izgleda tako i tako, da ima takve i takve fotosenzitivne cvike, kazu mi U REDU OBAVIJESTICEMO....i obavijeste mog dedu rahmetli, jer taj ciko i dalje dila li dila...
1. ne znam

2.pa zar ti nisi ta (ispravi me ako griješim) uvijek kažeš, PA GLASALI SMO
Pa jesam :D sto dobismo vecinom glasova, sad ubiremo plodove :D:D:D

Mislim da glasanje na izborima nema nikakvog uticaja na maloumne delikvente koji kamenjem napadaju one sto guze u mraku...u udobnosti svog bibija...

Nego, pohvalno, policija je skontala da je Vils zatvoren za saobracaj iza 5, i danas, ja se vracam s posla, 5 i 20, zaustavili jedan kamioncic, kad eto dva klena odozdo, zaustave i njih, zakoce saobracaj skroz, kad eto ih jos...
kuka drot NEMAM VISE BLOKOVA :D

PS Kako cu kuci veceras, pitanje je sad :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

bilo belaja, al evo fukodrom pun.... :-)
MadamPiaNo

Post by MadamPiaNo »

Pu Pu Pu
pitt

Post by pitt »

najbolje sklepat kakav fukodrom....iscrtati cize, staviti rampu i naplacivati ulaz :D:D ima cuvar...d.a raja ne moraju strepiti u vaznim momentima :D:D:D
tech10

Post by tech10 »

Celicna_saka wrote:Relevantna tema za grad Sarajevo, odavno ne naletih na losiji topik.
Hebo topic, ima li tope? :D
Eshek

Post by Eshek »

Ima li ko voljan da se utalimo i nadjemo kakav komadic zemlje, ogradimo i otvorimo PRIVATNI FUKODROM :? :?

Bilo bi love k'o pljeve, sirotinja se tare k'o nikad do sad :D :D
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

Eshek wrote:Ima li ko voljan da se utalimo i nadjemo kakav komadic zemlje, ogradimo i otvorimo PRIVATNI FUKODROM :? :?

ako ti volis medzu raju...ne znai da svi vole :D toliko njiva i oranica...vi bi da naplacujete...et jedino mi se svidi ona ideja sa trafikom...al nebi ja samo kondome prodavala...maraice bi isle ko lude...hehehe
znate kako ona baba sera u skenderiji, kad podzes u wc...derese...TREBAL TI PAPIRA...pa sta vi ga tmo jebo te...sta mi ga cjepkash ;D elem....tako bi ja na fukodromu...ulaze oni sa autom a ja TREBAL VAM KONDOMAAAAAA...MARAMICA MARAMICA, ZENSKIH TANGICA, DUREX VIBRIRAJUCIH PRSTENOVA, HRAK PLJUC...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

MadamPiaNo wrote:Pu Pu Pu
opet prenos a?
Stari

Post by Stari »

Amazonka27 wrote:
Eshek wrote:Ima li ko voljan da se utalimo i nadjemo kakav komadic zemlje, ogradimo i otvorimo PRIVATNI FUKODROM :? :?

ako ti volis medzu raju...ne znai da svi vole :D toliko njiva i oranica...vi bi da naplacujete...et jedino mi se svidi ona ideja sa trafikom...al nebi ja samo kondome prodavala...maraice bi isle ko lude...hehehe
znate kako ona baba sera u skenderiji, kad podzes u wc...derese...TREBAL TI PAPIRA...pa sta vi ga tmo jebo te...sta mi ga cjepkash ;D elem....tako bi ja na fukodromu...ulaze oni sa autom a ja TREBAL VAM KONDOMAAAAAA...MARAMICA MARAMICA, ZENSKIH TANGICA, DUREX VIBRIRAJUCIH PRSTENOVA, HRAK PLJUC...
Ah ...amozonko nemoj biti na kraj srca , vjerujem da @ehsek nije nista zlo mislio. Sve je to u redu imaju njive , livade , sume, gajevi , vrbaci i tako to ... ali sta ces kad je kisa, snijeg, mraz i velike hladnoce...nemere onda(k) ...ono...hajte na njivu.

Mislim da u eshekovom prijedlogu ima puno toga plemenitog ...treba naravno izacu u susret onima kojima materijalne (a i druge) prepreke ne dozvoljavaju da to rade u stanu ili kuci ....razlozi za to mogu biti raznorodni ...pocev od toga da si mladi i siroti pa nemaju stanove odnosno kuce ... pa do toga da se radi o ljubavnicima koji to ne smiju raditi u stanovima zbog drugih razloga te zbog toga pribjegavaju ovakvom nacinu rjesenja stvari.

Osim toga ...na njivama i livadama zna biti i monotono dosadno ...a ponekad, ako se radi o jako zabacenim krajevima bi moglo biti i zastrasujuce pogotovu nocu. Eshekov prijedlog zato nudi i mogucnost oplemenjivanja ponude...moglo bi se recimo na takvoj lokaciji prodavati kospice, kikiriki, zastitna sredstva, mogao bi se instalirati i kakav stereo uredjaj pa muzika i tako to . Naravno tu bi morali biti i profesionalni redari protiv ...tih pitomaca buducih teroristickih organizacija...jer njima i slicnima tu pristup ne bio moguc ...ni uz placenu ulaznicu sa standardnom akontacijom. Oni bi morali placati mjesta u posebnim lozama za gledanje sa najvisim stepaenom sigurnosti i obezbjedjenja :D
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

mIRCerka snimaj, pa ćemo pustiti na dnevniku :D
Eshek

Post by Eshek »

Stari wrote:Ah ...amozonko nemoj biti na kraj srca , vjerujem da @ehsek nije nista zlo mislio. Sve je to u redu imaju njive , livade , sume, gajevi , vrbaci i tako to ... ali sta ces kad je kisa, snijeg, mraz i velike hladnoce...nemere onda(k) ...ono...hajte na njivu.

Mislim da u eshekovom prijedlogu ima puno toga plemenitog ...treba naravno izacu u susret onima kojima materijalne (a i druge) prepreke ne dozvoljavaju da to rade u stanu ili kuci ....razlozi za to mogu biti raznorodni ...pocev od toga da si mladi i siroti pa nemaju stanove odnosno kuce ... pa do toga da se radi o ljubavnicima koji to ne smiju raditi u stanovima zbog drugih razloga te zbog toga pribjegavaju ovakvom nacinu rjesenja stvari.

Osim toga ...na njivama i livadama zna biti i monotono dosadno ...a ponekad, ako se radi o jako zabacenim krajevima bi moglo biti i zastrasujuce pogotovu nocu. Eshekov prijedlog zato nudi i mogucnost oplemenjivanja ponude...moglo bi se recimo na takvoj lokaciji prodavati kospice, kikiriki, zastitna sredstva, mogao bi se instalirati i kakav stereo uredjaj pa muzika i tako to . Naravno tu bi morali biti i profesionalni redari protiv ...tih pitomaca buducih teroristickih organizacija...jer njima i slicnima tu pristup ne bio moguc ...ni uz placenu ulaznicu sa standardnom akontacijom. Oni bi morali placati mjesta u posebnim lozama za gledanje sa najvisim stepaenom sigurnosti i obezbjedjenja :D
Znaju ovi stari...spojiti ugodno s korisnim :D :D
Last edited by Eshek on 25/09/2007 15:42, edited 1 time in total.
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

privatni fukodrom?....ne bi to bilo to
Eshek

Post by Eshek »

karabaja-x wrote:privatni fukodrom?....ne bi to bilo to
zasto ne bi? zamisli...

U autu si, znas da ti neka balavurdija nece razbiti staklo, ne cvikas hoce li te kakav bradonja u sred frke povuci za duska dugouska, ako ogladnis dok taslacis, mozes naruciti sok i kokice, ako se zamoris, mozes zamoliti cuvara da te zamijeni, oli da ti "mladu pridrzi" :D :D

Full service, nije vise valjanje po sijenu u modi :oops:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Eshek wrote:
zasto ne bi? zamisli...

U autu si, znas da ti neka balavurdija nece razbiti staklo, ne cvikas hoce li te kakav bradonja u sred frke povuci za duska dugouska, ako ogladnis dok taslacis, mozes naruciti sok i kokice, ako se zamoris, mozes zamoliti cuvara da te zamijeni, oli da ti "mladu pridrzi" :D :D

Kasno je sad, eno malezijci kupili bristol, jos malo i nema vise gooznje tamo :D
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

nek idu u hotel Zagreb...malo je promaja, ali nema veze
Eshek

Post by Eshek »

mIRCerka wrote:
Eshek wrote:
zasto ne bi? zamisli...

Kasno je sad, eno malezijci kupili bristol, jos malo i nema vise gooznje tamo :D
Ja mislim da ce tek onda gooznje biti :D :D
Stari

Post by Stari »

Cekajte vas dvoje malo...pa zar...mislim ovaj ....ti malezijci ...kod njih k'o biva nema "toga".

A ono sto Eshek predlaze za personal koji bi mogao pripomoci u "kriticnom momentu" pa i da pridrzi :D...mislim da to nije bas lukav potez....to dodatno osoblje bi onda trazilo i vecu platu , nadoknadu za topli obrok i tako. Nebi se onda mogla napraviti isplativa financijska konstrukcija ... ulaznice i tarife bi onda bile preskupe.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Stari wrote:Cekajte vas dvoje malo...pa zar...mislim ovaj ....ti malezijci ...kod njih k'o biva nema "toga".

A ono sto Eshek predlaze za personal koji bi mogao pripomoci u "kriticnom momentu" pa i da pridrzi :D...mislim da to nije bas lukav potez....to dodatno osoblje bi onda trazilo i vecu platu , nadoknadu za topli obrok i tako. Nebi se onda mogla napraviti isplativa financijska konstrukcija ... ulaznice i tarife bi onda bile preskupe.
Ja mogu volontirati od 11 do 1 ujutro...sve u svrhu zastite zdravlja :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mIRCerka wrote:
Stari wrote:Cekajte vas dvoje malo...pa zar...mislim ovaj ....ti malezijci ...kod njih k'o biva nema "toga".

Gdje, na parkingu? :D

Ja bih se zabrinuo da to hoces raditi za pare, to bi vec imalo i poseban naziv :D
Fiore

#70 we

Post by Fiore »

Mirci fali ti statistike... samo malo da se raja bolje informise.. hajd malo digitro u ruke i pazi na vrijeme.. :D

Treba tu uliu proglasiti ulica Mladosti.,ako nista drugo.. :)
Fiore

#71 we

Post by Fiore »

Mirci fali ti statistike... samo malo da se raja bolje informise.. hajd malo digitro u ruke i pazi na vrijeme.. :D

Treba tu uliu proglasiti ulica Mladosti.,ako nista drugo.. :)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote:

Ja bih se zabrinuo da to hoces raditi za pare, to bi vec imalo i poseban naziv :D
:lol:

volontirat na trafiKi i dijelit kondome i vlazne maramice kao i vrecice za smece :D

Sram te bilo sta si ti pomislio...i stid da te bude....
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

hm...ne valja kondome samo u trafici prodavat...trebo bi radnik da ih okaci oko pasa i da se setka tu izmedzu auta sa povezom preko ociju, jerbo se moze desiti da fuckerima rikne guma usred posla a nema drugog u rezervi. i da se nebi smeli...samo zvizne deuzrnom radniku.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mIRCerka wrote:
_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote: Ja mogu volontirati od 11 do 1 ujutro...sve u svrhu zastite zdravlja :D

volontirat na trafiKi i dijelit kondome i vlazne maramice kao i vrecice za smece :D

Odoh u cosak crvenit' se :oops:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote:
_BosanaC wrote: Gdje, na parkingu? :D

Odoh u cosak crvenit' se :oops:
JAstaradi, ja vamo volontiram da smanjimo bolescure i nezeljene trudnoce, a ti meni nako...
smrc...

btw, sinoc samo dva bibija bila :D
Post Reply