lady midnight wrote:"tanka je linija shto spaja i razdvaja":-):D
znam ja pisati i ovakva:D ustvari da nastavim u forumskim stilu kletvi kad ste vec tako fino pocheli
dabogda ti cijeli zhivot bilo tako kako ti je sad![]()
dabogda nikad ne skupio hrabrosti da budesh ono shto hocesh da budesh.
dabogda nashao neku koja jufke mota bolje od dzhointaa naci cesh je lako, jer takve su u vecini. dabogda se zagrcnuo svaki put kad skontash (a skontacesh chesto) da ti to nije trebalo.
dabogda ti prisjelo svaki put kad se sjetish (a sjeticesh se chesto) da linija manjeg otpora nikad ne zavrshava na zheljenom cilju.
dabogda se svaki dan sjetio bar jedanput da svjetlosne godine lezhe izmedju glupavog divljenja nekoj insceniranoj predstavi zhivota, i poshtovanja i ljubavi onih koji su prihvatali cijelo tvoje bice, ukljuchujuci i strahove, i slabosti, i nesigurnost, i sve ostale demone.
daboga ti otpala ruka koja je preshaltala kanal da sluchajno ne bi chuo onaj glas iz grudnog kosha.
dabogda se gushio, a nikad ne ugushio, u vlastitom cinizmu.
![]()
![]()
![]()
Hate letters
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lolita_xx
-
FFK as Lucy01
Kazu da se mozes zastiti od svake vrste negativnih osjecanja.....ali se onda stitis i od zivota.
Ima ljudi koji ne zasluzuju ni moju mrznju, isto kao i oni koji ne zasluzuju moju ljubav. Kao rijetko ko, u stanju sam da u jednom trenutku sagledam sve kristalno jasno, i kazem, kao epilog mojoj gluposti prije nego sto osjecanja prerastu u totalnu ravnodusnost: go fuck youself
Ima ljudi koji ne zasluzuju ni moju mrznju, isto kao i oni koji ne zasluzuju moju ljubav. Kao rijetko ko, u stanju sam da u jednom trenutku sagledam sve kristalno jasno, i kazem, kao epilog mojoj gluposti prije nego sto osjecanja prerastu u totalnu ravnodusnost: go fuck youself
- Amazonka27
mima wrote:Ne smijes.Amazonka27 wrote:pa naravno da ovo nikad nebi direktno rekla...al et bi mi lakse kad napisahi ja pozelih srecu i gurnu prst u usta...
Hehehehehehehehe
- anais_nin
kratko i jasnoLucy01 wrote:Kazu da se mozes zastiti od svake vrste negativnih osjecanja.....ali se onda stitis i od zivota.
- Amazonka27
veceras te nesto posebno mrzim....konjino....

- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
i mrznja je znak ljubavi
- Amazonka27
Ustao sam ujutro s glavom nateklom
I zakacio malim noznim prstom o stol
Spotaknuo se o tvoje papuce
U padu odkinuo zastor i glavom puko u radijator
Htio sam ti baciti vazu u glavu
Kad si se probudila i poslala me k vragu
Al sam u agoniji bola stenjao ispod stola
U grcu se previjao kad mi je sinulo
Ne volim te nit sam te ikad volio
Na tvoje omiljeno pitanje evo ti odgovor