ma PITT je idealna prilika, moj skolski drug, posten, vrijedan...maccarona wrote:kako ga zgrabi kao da si samo na njega cekala![]()
![]()
Muška dijasporo: forumašica traži brak zbog papira
-
Leonid Breznjev
doduse kuhat ne mora, niti mi prati a ni peglati! hm... masiranje dozvoljavam samo strucnim osobama, tako da i od toga nista!Ivy wrote:ohoooo de deArslan wrote:pa... sta da kazem... budem razmislio!![]()
![]()
![]()
jedino ragiba kadkad da izvede napolje.. eto!
- Ivy
kaze mlada dogovoreno. nije alergicna. da vas spojim?Arslan wrote:doduse kuhat ne mora, niti mi prati a ni peglati! hm... masiranje dozvoljavam samo strucnim osobama, tako da i od toga nista!Ivy wrote:ohoooo de deArslan wrote:pa... sta da kazem... budem razmislio!![]()
![]()
![]()
jedino ragiba kadkad da izvede napolje.. eto!![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
-
Leonid Breznjev
neka mi posalje curriculum vitae na pp! da pogledam.. ne mora sliku.. izgled je svejedan, ionako nije za "oprave" brak!Ivy wrote:kaze mlada dogovoreno. nije alergicna. da vas spojim?Arslan wrote:doduse kuhat ne mora, niti mi prati a ni peglati! hm... masiranje dozvoljavam samo strucnim osobama, tako da i od toga nista!Ivy wrote: ohoooo de de
- Ivy
Arslan wrote:neka mi posalje curriculum vitae na pp! da pogledam.. ne mora sliku.. izgled je svejedan, ionako nije za "oprave" brak!Ivy wrote:kaze mlada dogovoreno. nije alergicna. da vas spojim?Arslan wrote: doduse kuhat ne mora, niti mi prati a ni peglati! hm... masiranje dozvoljavam samo strucnim osobama, tako da i od toga nista!
Last edited by Ivy on 24/09/2007 01:58, edited 1 time in total.
-
Leonid Breznjev
cuj da joj ja pisem, pa cekaj, kome ovdje treba usluga? cccc!Ivy wrote:evo pa joj pisiArslan wrote:neka mi posalje curriculum vitae na pp! da pogledam.. ne mora sliku.. izgled je svejedan, ionako nije za "oprave" brak!Ivy wrote: kaze mlada dogovoreno. nije alergicna. da vas spojim?
[email protected]
- Fratris
Evo ja se javljam sa zakasnjenjem. Mislim da u potpunosti odgovaram profilu koji se trazi.
Mlad sam, srednjih 20ih godina, ne pusim, pijem samo rakiju, nikad pivo, imam dobar posao, nemam dzukele niti macore. Imam svoje auto, novoizgradjenu kucu, dva velka televizora. Cist sam, uredan, ne galamim.
Samo eto, imam jedan problem, kao i vecina neozenjenih Bosanca mojih godina, pa makar ja bio u dijaspori, ja zivim s babom i materom. Znaci, ako bi ova prijateljica bila spremna kuhati, cistiti, peglati i donositi stvari mom babi i materi, super bi bilo. Znate, ljudi imaju skoro pet banki, pa bi bilo sevap kad bi neko sve za njih oko kuce radio, jerbo su ljudi intelektualci, pa bi im puno vise vremena ostalo za citanje. A i sestra mi je plaho lijena i kloni se rada, a jos joj pune ruke fakulteta.
Pa ako je tvoja jaranica spremna na ovo, mozemo se dogovoriti.
Mlad sam, srednjih 20ih godina, ne pusim, pijem samo rakiju, nikad pivo, imam dobar posao, nemam dzukele niti macore. Imam svoje auto, novoizgradjenu kucu, dva velka televizora. Cist sam, uredan, ne galamim.
Samo eto, imam jedan problem, kao i vecina neozenjenih Bosanca mojih godina, pa makar ja bio u dijaspori, ja zivim s babom i materom. Znaci, ako bi ova prijateljica bila spremna kuhati, cistiti, peglati i donositi stvari mom babi i materi, super bi bilo. Znate, ljudi imaju skoro pet banki, pa bi bilo sevap kad bi neko sve za njih oko kuce radio, jerbo su ljudi intelektualci, pa bi im puno vise vremena ostalo za citanje. A i sestra mi je plaho lijena i kloni se rada, a jos joj pune ruke fakulteta.
-
Leonid Breznjev
Fratris wrote:Evo ja se javljam sa zakasnjenjem. Mislim da u potpunosti odgovaram profilu koji se trazi.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Tuzno i ponizavajuce.Hajd sad Ivy priznaj da je zenski lik izmishljen i da radis neka istrazivanja...Saian wrote:meni je ovo tuzno![]()
-
Eshek
Ragib = kućni ljubimacIvy wrote:kaze mlada dogovoreno. nije alergicna. da vas spojim?Arslan wrote:doduse kuhat ne mora, niti mi prati a ni peglati! hm... masiranje dozvoljavam samo strucnim osobama, tako da i od toga nista!Ivy wrote: ohoooo de de
ili
Ragib = "kućni ljubimac"
-
kujundzija
E ako tako stvarno mislis kao sto govoris onda svaka ti icast i da te dragi Allah nagradi.Napokon jedan normalan forumas ovdje dodjepeanuth wrote:posto sam svaki mjesec dole, i vidim da nema nikakve perspektive javljam se dobrovoljno da pomognem forumasici a i mojoj zemljakinji..
sto se tice radova bilo kakvi,neka mi bog vrati ona ne mora.