jes bio je moj kad su one isle veceratanais_nin wrote:
je l to nije bilo domaceg buta na jelovniku kad si isao vecerat?
love letters
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pitt
ponadali se ljudi da te se rijese napokonlady midnight wrote:ja i ne spomenuh ona pisma shto su dolazila meni
josh uvijek na top-listi mojih klasika: neki tip kojeg sam vidjela jednom-dvaput u zhivotu, nekako se dochepao moje adrese i sad pishe pismo, chovjek je negdje na pochetku tridesetih (ja tad josh desetak godina mladja), ubija patetika ko da si me tokmakom odvalio...ali najgore shto je on na pozadini lista ocrtao svoju ruku
:D i preko nje napisao "ova ruka putuje da se s tobom druguje "
![]()
![]()
![]()
a odmah pored toga dodao i pod uglom od 45 stepeni "ko ti ovako koso pishe, taj te voli ponajvishe"![]()
![]()
![]()
ja se odvalila... nisam mogla doci sebi od smijeha, i kako ja lezhim na podu i valjam se, moji starci uzimaju ono pismo i chitaju...on po djavlu stavio neku svoju sliku... a kad su se oni pocheli smijati - tek tad je krenulo...kazhe meni stari "sine moj, jeste da je on ruzhan, jeste da je star za tebe, jeste da je glup.... ali ako ti njega volish...."![]()
![]()
![]()
![]()
l cuj ruku i koso pishe....aman......ko u vrticu
- maccarona
cuj sto?rikardoreis wrote: sto 14.februara? to je dan oslobodjenja mostara od fasista...jes' to ti bila s mehom trbonjom kad je ujah'o u grad na celu pobjednicke povorke![]()
on stari romanticar, htio da slavi valentinovo
ja bila spremna za kompromise
kad sam mu poslala ljubavnu razglednicu sa trbonjom
- maccarona
joj jojlady midnight wrote:ja i ne spomenuh ona pisma shto su dolazila meni
josh uvijek na top-listi mojih klasika: neki tip kojeg sam vidjela jednom-dvaput u zhivotu, nekako se dochepao moje adrese i sad pishe pismo, chovjek je negdje na pochetku tridesetih (ja tad josh desetak godina mladja), ubija patetika ko da si me tokmakom odvalio...ali najgore shto je on na pozadini lista ocrtao svoju ruku
:D i preko nje napisao "ova ruka putuje da se s tobom druguje "
![]()
![]()
![]()
a odmah pored toga dodao i pod uglom od 45 stepeni "ko ti ovako koso pishe, taj te voli ponajvishe"![]()
![]()
![]()
ja se odvalila... nisam mogla doci sebi od smijeha, i kako ja lezhim na podu i valjam se, moji starci uzimaju ono pismo i chitaju...on po djavlu stavio neku svoju sliku... a kad su se oni pocheli smijati - tek tad je krenulo...kazhe meni stari "sine moj, jeste da je on ruzhan, jeste da je star za tebe, jeste da je glup.... ali ako ti njega volish...."![]()
![]()
![]()
![]()
- lady midnight
de macca, shta ti je bona, nemoj da te shibam, pa sjeti se svog porijeklamaccarona wrote:a ima li se sta za ostavit![]()
![]()
![]()
![]()
- pitt
jel to ispade herke nisu hijene.....iako ce neko dodati pored nekih slicnosti?lady midnight wrote:de macca, shta ti je bona, nemoj da te shibam, pa sjeti se svog porijeklamaccarona wrote:a ima li se sta za ostavit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
herke ne uzimaju nichije ostatke
![]()
![]()
:D
- maccarona
shibnem ja tebelady midnight wrote:de macca, shta ti je bona, nemoj da te shibam, pa sjeti se svog porijeklamaccarona wrote:a ima li se sta za ostavit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pitala sam onog sa okicama
komprenede
-
FFK as Lucy01
Ili ko se maca laca, cio dan je pospandanas wrote:ne boj se bona, ko ce normalan njihA diratBumbar wrote:ne ne dirati herke![]()
![]()
koga jednom zmije ujedale![]()
taj i u jogurt pushe
- Saian
ihr steht also auf die harte tourmaccarona wrote:shibnem ja tebelady midnight wrote:de macca, shta ti je bona, nemoj da te shibam, pa sjeti se svog porijeklamaccarona wrote:a ima li se sta za ostavit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D doslo je do nesporazuma
rastegnem macco, ne ide pohlepno, sve odjednommaccarona wrote: pitala sam onog sa okicama![]()
se to zavrsi sa poslom polugladan
![]()
komprenede![]()
- lady midnight
ne do ti Bog da te kakva odozdo spopadnepitt wrote:jel to ispade herke nisu hijene.....iako ce neko dodati pored nekih slicnosti?lady midnight wrote:de macca, shta ti je bona, nemoj da te shibam, pa sjeti se svog porijeklamaccarona wrote:a ima li se sta za ostavit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D
macca, ljubavi
capisco
- lady midnight
manchmal, aber nur manchmal haben frauen....Saian wrote: ihr steht also auf die harte tour![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vVquGQ1hgWY
-
zmijaIzmaj
izracunala, 62 sata u 26 dana furanja
- maccarona
jaaaaaaaaaaa! kratz mich, beiß mich, gib mir tiernamenlady midnight wrote:manchmal, aber nur manchmal haben frauen....Saian wrote: ihr steht also auf die harte tour![]()
![]()
![]()
:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=vVquGQ1hgWY