da uzmem koju markicu
UEFA champions league 2007/2008
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- superxenon
imal jos kakvih prognoza?
da uzmem koju markicu
da uzmem koju markicu
-
kijameta
A kolika ti je kuca ? Da nas dvojica po kucu razbacimo.cyprus wrote:Nije dvica, smijem kuću založit na to.kijameta wrote:2 kao suza.Majstorinho wrote:Rangers-Barcelona...Bit ce dobra tekma.Jelde?![]()
Ozbiljno,poraz Barce u domacem prvenstvu i pobjeda Rangersa u domacem,nista ne znace,jer je razlikau kvaliteti lige prevelika a Barca je jaka i opasna,nista nece kalkulisati,nego ce ici na pobjedu,bas da bi poslije mogla kalkulisati.
Arsenal-Slavija 1
Sevilla-Steaua ee,ovdje bi moglo biti iznenadzenja,nisam se nikako na ovo htio kladiti.
Stutgart-Lyon nije udario junak na junaka,nego jad na jad, ipak 1
PSV-Fener 1x
CSKA-Inter 2 pa makar u ovom trenutku Ruje vode 1-0
Dinamo-United 2
Roma-Sporting 1
- cyprus
Nije baš kuća, nego stan, al eto.kijameta wrote:A kolika ti je kuca ? Da nas dvojica po kucu razbacimo.cyprus wrote:Nije dvica, smijem kuću založit na to.kijameta wrote: 2 kao suza.![]()
Ozbiljno,poraz Barce u domacem prvenstvu i pobjeda Rangersa u domacem,nista ne znace,jer je razlikau kvaliteti lige prevelika a Barca je jaka i opasna,nista nece kalkulisati,nego ce ici na pobjedu,bas da bi poslije mogla kalkulisati.
Arsenal-Slavija 1
Sevilla-Steaua ee,ovdje bi moglo biti iznenadzenja,nisam se nikako na ovo htio kladiti.
Stutgart-Lyon nije udario junak na junaka,nego jad na jad, ipak 1
PSV-Fener 1x
CSKA-Inter 2 pa makar u ovom trenutku Ruje vode 1-0
Dinamo-United 2
Roma-Sporting 1
Ma kad Papac uštopa Ronaldinja ovaj se neće vidit.
P.S. Ne bih ja bio previše siguran ni u pobjedu Mančestera.
-
LSD
Arsenal-Slavija iz lukavice-1
Rendzeri-Barca-2
Štutgart-Lion-1x2
(sve je moguce,ali je dvica najizglednija)
Rim-lisabonski Sporting-1
Kijev-Mančester-x2 (blize 2,negox)
Ajndhoven-Fenjer-dahće-1 ili 2 (ovdje ne moze biti nerjesenog nikako)
Sevilja-Bukurešt-1
To bi bilo to za veceras,ko nije ovako odigrao,taj se zajebao kvalitetno
Rendzeri-Barca-2
Štutgart-Lion-1x2
Sevilja-Bukurešt-1
-
pudlica
a sta je za boldirano,to eci peci pec da se igra ustvari trebalo da se igra:DLSD wrote:Arsenal-Slavija iz lukavice-1
Rendzeri-Barca-2
Štutgart-Lion-1x2(sve je moguce,ali je dvica najizglednija)
Sevilja-Bukurešt-1
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
stuttgart mora pobijediti...SVI U NAPAD JEDAN JE DAIMLER
- cyprus
Sevilla-Steaua 1
Arsenal-Slavia P 1
PSV-Fenerbahce 1X
Gl.Rangers-Barcelona X
Real M-Olympiakos 1
AC Milan-Shakhtar 1
Chelsea-Schalke 1
Eto na kladionici pogodio 4, još sutra da me ovi favoriti ne zajebu, i nakon duže vremena ubodoh i ja šta, akobogda.
Što se tiče utakmice Glasgow Rangers - Barcelona, ova utakmica je bila tačno onako kako sam je zamislio, relativno miroljubljiv remi, sa incijativom Barselone, ali bez nekog nekog velikog napadanja i pljuštenja prilika. Ova utakmica za mene predstavlja klasičan primjer kako utakmica bez puno prilika ne mora bit dosadna, ono što bi se reklo, bar je bila dinamična.
Arsenal-Slavia P 1
PSV-Fenerbahce 1X
Gl.Rangers-Barcelona X
Real M-Olympiakos 1
AC Milan-Shakhtar 1
Chelsea-Schalke 1
Eto na kladionici pogodio 4, još sutra da me ovi favoriti ne zajebu, i nakon duže vremena ubodoh i ja šta, akobogda.
Što se tiče utakmice Glasgow Rangers - Barcelona, ova utakmica je bila tačno onako kako sam je zamislio, relativno miroljubljiv remi, sa incijativom Barselone, ali bez nekog nekog velikog napadanja i pljuštenja prilika. Ova utakmica za mene predstavlja klasičan primjer kako utakmica bez puno prilika ne mora bit dosadna, ono što bi se reklo, bar je bila dinamična.
-
shadow
AAARRSSSENAAAAALLLL
majstorski, 7 komada, jebo ti Litex sta oni rade
Dobra tekma izmedju Barce i Rangersa, zasluzili su skoti ovaj x, svaka im cast. Ove ostale sam pogodio izuzev Stuttgarta, mislio sam da kuci mogu barem x izvuci protiv isto tako loseg Lyona. Bravo za FeNJerbahce
Dobra tekma izmedju Barce i Rangersa, zasluzili su skoti ovaj x, svaka im cast. Ove ostale sam pogodio izuzev Stuttgarta, mislio sam da kuci mogu barem x izvuci protiv isto tako loseg Lyona. Bravo za FeNJerbahce
- Better Man
Užasno ružna i dosadna tekma Rengers i Barcelona.Ne znam što toliko forsiraju da nam puštaju dosadnu Barcelonu. Bolje da smo gledali Arsenal ili Man. UTD. barem bi vidjeli pravi nogomet i puno golova, ovako smo vidjeli jad i bijedu od nogometa.shadow wrote:AAARRSSSENAAAAALLLLmajstorski, 7 komada, jebo ti Litex sta oni rade
![]()
- stochar
ja pogodio veceras nakon duzeg vremena i dig'o cijelih 36 KM... 
igr'o na manchester, inter i romu, igro na glasgow 1x, igro arsenal vise od 3 gola (2,10 koef.), igro sevilla x2 na golove i igr'o x2 na lyon, mada sam bio siguran da ce dobiti...
igr'o na manchester, inter i romu, igro na glasgow 1x, igro arsenal vise od 3 gola (2,10 koef.), igro sevilla x2 na golove i igr'o x2 na lyon, mada sam bio siguran da ce dobiti...
-
Majstorinho
Onaj rangers se branio ko sarajevo protiv genka

-
Majstorinho
rIder wrote:U Kijevu vise gledalaca bilo protiv Sarajeva nego protiv Manchestera
- Edin H.
Ovaj Dinamo prava taraba od tima.Majstorinho wrote:rIder wrote:U Kijevu vise gledalaca bilo protiv Sarajeva nego protiv ManchesteraA jesi vidio kako Ronaldo zabi gol iz penala? Ono bi mu Alaim odbranio
Cudi me da ih gigant
- Isabell
Better Man wrote:Užasno ružna i dosadna tekma Rengers i Barcelona.Ne znam što toliko forsiraju da nam puštaju dosadnu Barcelonu. Bolje da smo gledali Arsenal ili Man. UTD. barem bi vidjeli pravi nogomet i puno golova, ovako smo vidjeli jad i bijedu od nogometa.shadow wrote:AAARRSSSENAAAAALLLLmajstorski, 7 komada, jebo ti Litex sta oni rade
![]()
Cuj ruzna i dosadna tekma??? Sta si ti gledao? Svasta.
Samo su golovi nedostajali da bude odlicna. Treneru Rangersa svaka cast. Covjek je procijenio realno sta moze njegova ekipa u ovoj tekmi i odigrali su perfektno.
A navijaci su uh, prica za sebe. KRALJEVI.
- Miner
Apsolutno se slazem.
Sinocnja tekma u Glasgovu je bila sjajna.
Na kraju mi cak i bi zao sto Rengersi ne zabise gol.
Papac je bio dobar dok je cuvao Messija, ali ga je onda Puyol namucio, a brate urekose ga i oni nasi komentatori
Arsenal ocekivano.
Mancho, malo iznenadjenje s obzirom da su najavljivali zatvoreniju utakmicu, ali valjda su vidjeli da mogu pa nagrnuli
Vucinic zabi odlican gol za Romu.
Stutgart nazalost i dalje truba.
PSV i Fener ocekivani x, kao i Interova 2 (mada nisam upratio kakva je tekma bila) i Sevillin 1.
Sinocnja tekma u Glasgovu je bila sjajna.
Na kraju mi cak i bi zao sto Rengersi ne zabise gol.
Papac je bio dobar dok je cuvao Messija, ali ga je onda Puyol namucio, a brate urekose ga i oni nasi komentatori
Arsenal ocekivano.
Mancho, malo iznenadjenje s obzirom da su najavljivali zatvoreniju utakmicu, ali valjda su vidjeli da mogu pa nagrnuli
Vucinic zabi odlican gol za Romu.
Stutgart nazalost i dalje truba.
PSV i Fener ocekivani x, kao i Interova 2 (mada nisam upratio kakva je tekma bila) i Sevillin 1.