ma pusti ga draga nije ni cudo sto mi nisu dale kad se ovako ponasaobuca wrote:slusaj "sarajlijo" to sto neko za nesto zna ne znaci odmah da je papak.sarajevo1971 wrote:To si ti rekao da su Sarajke papanke, ja nisam nikada. Ne citiraj me pogresnoMedjutim brine me da mnoge mogu biti jer vidis, znaju za Ulog... Neki spominju zavicaje... Nije to tek tako... Ima tu nesto dublje
A kome smeta tema, neka napravi temu apstinencija i luzeri
tebi bi najbolje da se vratis u vukojebinu odakle si i šljego. i odjebi vise od mene u skokovima. jel jasno
Sarajke i analni seks :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zhaba
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
1. ako se ko jezi feminizma, to sam ja.sarajevo1971 wrote:Je li ovo neka grupa feministkinja? AFŽ?Ocigledno besposlene pa pisu po topicima koji ih ne zanimaju...
Lijep je dan, idite setati
AKo ne radite
2. dokle god su postovi u okviru pravila foruma, cak ni ja nemam pravo nekome reci da seta sa teme, a ti pogotovo.
3. ja te fino pitah, kad ti ga je neko zadnji put pristavio u pakash? zasto ocekujes da bilo koje zensko, iz sarajeva ili ne, tebi to da, a ti to nisi radio.
4. Prica DAJ TI MENI DACU JA TEBI nema osnove, jer ja nemam chunu kojom bih tebe pocastila.
- fantom slobode
naravno u dobrom.Uvijek su bile moj prvi izbor(nisam ga ogranicavao) i nisam se nikada razocarao.zena21 wrote:hm... interesantne u dobrom ili losem smislufantom slobode wrote:Sarajke su vrlo interesantne djevojke.Nije tema, ali morao sam prokomentarisati.
-
mIRCerka
prvi put da vidim da organ i karakterna osobina mogu stajati u istoj recenicibosmen wrote:Pa jarane vidish, svo smo se mi jebavali i po parkovima, i po autima itd, tako da ti to spominjanje Uloga i slicnih nije nikakav argument.sarajevo1971 wrote:To si ti rekao da su Sarajke papanke, ja nisam nikada. Ne citiraj me pogresnoMedjutim brine me da mnoge mogu biti jer vidis, znaju za Ulog... Neki spominju zavicaje... Nije to tek tako... Ima tu nesto dublje
A kome smeta tema, neka napravi temu apstinencija i luzeri
Mislim da bi tebi bilo pametnije da sta nadjes i opalis kako bilo a ne trezi supka plaho.
Shupak i shupak ne mogu zajedno nikako
- zena21
fantom slobode wrote:naravno u dobrom.Uvijek su bile moj prvi izbor(nisam ga ogranicavao) i nisam se nikada razocarao.zena21 wrote:hm... interesantne u dobrom ili losem smislufantom slobode wrote:Sarajke su vrlo interesantne djevojke.Nije tema, ali morao sam prokomentarisati.
-
sarajevo1971
Svi su nesto ljuti, agresivni, spominju neke zavicaje, uloge, ali ne bankarske,
imao je Tito pravo sa radnim akcijama
Koliko se bunite, mogli ste napraviti
metar autoputa do sada
imao je Tito pravo sa radnim akcijama
metar autoputa do sada
-
mIRCerka
Jah, oko za oko, shupak za shupak...bosmen wrote:Al se ti naklika jarane od huje sto ti niko shupka ne da,![]()
Ja imam osjecaj da si ovdje jedino ti ljut![]()
![]()
Nego ti otvori jednu temu o pederima pa probaj sta ponudit, mani iskanja![]()
mozda ti se sta i zakaci
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
dje's ga u paksu stavit 
- fantom slobode
"Bokaco"komentarinvizigot323 wrote:izvuces ga a on zut ko dukat...sofist (citat):
mucis se, muntas je da ti da, a kad ga izvuces na njemu se vruca "zeljanica" pusi Roll Very Happy
-
mIRCerka
:smajlikojipovraca:invizigot323 wrote:izvuces ga a on zut ko dukat...sofist (citat):
mucis se, muntas je da ti da, a kad ga izvuces na njemu se vruca "zeljanica" pusi Roll Very Happy
-
MadamPiaNo
@tech10, ne kvari pjesmu, Ako ti na to mislis ne znaci da je i tifa.
Doggy in da HousE
Pretjerala si.
@Sarajevo1971, korak si od pederluka. Stop!
Doggy in da HousE
mIRCerka wrote:BTW, u modi je kod velikih vjernica svih konfesija da ga primaju u pakash jer tako vagina ostane netaknuta za brak i prvu bracnu noc...
Pretjerala si.
@Sarajevo1971, korak si od pederluka. Stop!
-
mIRCerka
invizigot323 wrote:ima jos jedan... gori....invizigot323 (citat):
Citat:
sofist (citat):
izvuces ga a on zut ko dukat... Smile
"Bokaco"komentar Rolling eyes Very Happy
izvuces ga a na glavichu makarona ko shelna....

- fantom slobode
Da, ali ovaj sa dukatom je neprevazidjen.Jedan od onih koji je poznat bio po tom komentaru je znao ponekad povratiti po objektu pozude(kolicine alkohola su bile uzrok tome).invizigot323 wrote:ima jos jedan... gori....invizigot323 (citat):
Citat:
sofist (citat):
izvuces ga a on zut ko dukat... Smile
"Bokaco"komentar Rolling eyes Very Happy
izvuces ga a na glavichu makarona ko shelna....
A dukat, kao dukat, cesto spominjan medju narodom, zbog svoje stabilne vrijednosti
Ti makaroni, to mi nekako talijanski djeluje.
-
mIRCerka
po cemu sam to pretjerala?MadamPiaNo wrote:@tech10, ne kvari pjesmu, Ako ti na to mislis ne znaci da je i tifa.
Doggy in da HousE
mIRCerka wrote:BTW, u modi je kod velikih vjernica svih konfesija da ga primaju u pakash jer tako vagina ostane netaknuta za brak i prvu bracnu noc...
Pretjerala si.