Gleda li iko Pink trenutno?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

Bonnie-Clydova mala wrote:
stochar wrote: mozhda sam priglup i ovo nema veze s temom, ali ne kontam nick... koliko se sjecam, Bonnie i Clyde su dvije osobe (Bonnie Parker i Clyde Barrow), poznati americhki krim par iz 30-ih. eh sad, 'Bonnie-Clydova mala' bi mozhda mogla biti njihova kcerka, ali eto...
E bas ti hoćeš mak na konac :-?

Slijedeći put kad me vidiš, zamisli ( umjesto - ...

A ja i Clyde jesmo ko jedno :D
Bonnie, trebala si staviti dugacku crtu i razmak :D jer crtica znaci odnos u smislu zajednickog pripadanja :D

Bonnie -- Clydeova mala :D ili Bonnie: Clydeova mala :D malo je i mene bunilo ,ali negdje si vec objasnila pa te nisam upitala preko pp-a. inace, sladak nick :)
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

dawn_upon_dawn wrote:
Bonnie-Clydova mala wrote:
stochar wrote: mozhda sam priglup i ovo nema veze s temom, ali ne kontam nick... koliko se sjecam, Bonnie i Clyde su dvije osobe (Bonnie Parker i Clyde Barrow), poznati americhki krim par iz 30-ih. eh sad, 'Bonnie-Clydova mala' bi mozhda mogla biti njihova kcerka, ali eto...
E bas ti hoćeš mak na konac :-?

Slijedeći put kad me vidiš, zamisli ( umjesto - ...

A ja i Clyde jesmo ko jedno :D
Bonnie, trebala si staviti dugacku crtu i razmak :D jer crtica znaci odnos u smislu zajednickog pripadanja :D

Bonnie -- Clydeova mala :D ili Bonnie: Clydeova mala :D malo je i mene bunilo ,ali negdje si vec objasnila pa te nisam upitala preko pp-a. inace, sladak nick :)
'fala,'fala

skontala sam i ja da sam trebala staviti -- ili (, al...
:D :D
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

a, nu 'rsuma, ko da ga je krava obAlizala! :lol: pokusava celu prikriti :lol:
Post Reply