Robot komerc da ili ne???
-
neshto
pa ljudi s obzirom da je robot posljednji domaći centar stvarno neke stvari čovjek može i oprostiti!!!
1km parking, ružne stepenice, neljubazno osoblje...a šta nam je to bolje u ovoj državi a da je naše!? budimo sretni što ga (još) imamo inače će sva lova ić u sloveniju, HR, njemačku...
1km parking, ružne stepenice, neljubazno osoblje...a šta nam je to bolje u ovoj državi a da je naše!? budimo sretni što ga (još) imamo inače će sva lova ić u sloveniju, HR, njemačku...
-
*mima*
A gdje pise da je domaci? Koja lova? Gdje to ide lova iz ROBOTA?neshto wrote:pa ljudi s obzirom da je robot posljednji domaći centar stvarno neke stvari čovjek može i oprostiti!!!
-
neshto
robot je imperija jednog čovjeka, selvera o.!!! on je bosanac i sva ta lova ostaje u bosni. ulaže u nove centre, ulaže u fabrike dakle ulaže u našu zemlju koliko god negativinih strana sve to imalo!mima wrote:A gdje pise da je domaci? Koja lova? Gdje to ide lova iz ROBOTA?neshto wrote:pa ljudi s obzirom da je robot posljednji domaći centar stvarno neke stvari čovjek može i oprostiti!!!
-
*mima*
Stvarno ne znas sta pises.neshto wrote:robot je imperija jednog čovjeka, selvera o.!!! on je bosanac i sva ta lova ostaje u bosni. ulaže u nove centre, ulaže u fabrike dakle ulaže u našu zemlju koliko god negativinih strana sve to imalo!mima wrote:A gdje pise da je domaci? Koja lova? Gdje to ide lova iz ROBOTA?neshto wrote:pa ljudi s obzirom da je robot posljednji domaći centar stvarno neke stvari čovjek može i oprostiti!!!
- Phia
Mima opet se svađaš šta ti je?mima wrote:Stvarno ne znas sta pises.neshto wrote:robot je imperija jednog čovjeka, selvera o.!!! on je bosanac i sva ta lova ostaje u bosni. ulaže u nove centre, ulaže u fabrike dakle ulaže u našu zemlju koliko god negativinih strana sve to imalo!mima wrote: A gdje pise da je domaci? Koja lova? Gdje to ide lova iz ROBOTA?
-
*mima*
Sta znaci.....opet!!!!!!! Kad sam se ja svadjala?Phia wrote:Mima opet se svađaš šta ti je?mima wrote:Stvarno ne znas sta pises.neshto wrote: robot je imperija jednog čovjeka, selvera o.!!! on je bosanac i sva ta lova ostaje u bosni. ulaže u nove centre, ulaže u fabrike dakle ulaže u našu zemlju koliko god negativinih strana sve to imalo!
-
neshto
hajde me prosvjetli molim te!!!mima wrote:Stvarno ne znas sta pises.neshto wrote:robot je imperija jednog čovjeka, selvera o.!!! on je bosanac i sva ta lova ostaje u bosni. ulaže u nove centre, ulaže u fabrike dakle ulaže u našu zemlju koliko god negativinih strana sve to imalo!mima wrote: A gdje pise da je domaci? Koja lova? Gdje to ide lova iz ROBOTA?
-
neshto
pa znao sam da će biti takav odgovormima wrote:Prosvijetli sam sebe.
radim na takvom mjestu da imam podatke o mnogim firmama u BiH. vjeruj mi da je robot u top 20 BH firmi a ako mu pridodamo još biru koja uveliko izvozi DOMAĆE frižidere u EU onda bi ti stvarno trebalo brdo argumenata da se uopšte upustim u daljnju konverzaciju sa tobom....
-
*mima*
A kakav da bude odgovor? Nemam namjeru da se upustam u raspravu, jer vidim da se pravis previse pametan vezano za ROBOT i BIRU. Ali ok.........ostani pri tom misljenju i pricaj i dalje kako su to dobre firme i domace firme.neshto wrote:pa znao sam da će biti takav odgovormima wrote:Prosvijetli sam sebe.![]()
radim na takvom mjestu da imam podatke o mnogim firmama u BiH. vjeruj mi da je robot u top 20 BH firmi a ako mu pridodamo još biru koja uveliko izvozi DOMAĆE frižidere u EU onda bi ti stvarno trebalo brdo argumenata da se uopšte upustim u daljnju konverzaciju sa tobom....
-
neshto
nije zlatan ali kakav god domaći je i samim tim razlog više da ga prefiram od merkatora koji jeste 10x moderniji, kvalitetniji, opremljeniji...mima wrote:A kakav da bude odgovor? Nemam namjeru da se upustam u raspravu, jer vidim da se pravis previse pametan vezano za ROBOT i BIRU. Ali ok.........ostani pri tom misljenju i pricaj i dalje kako su to dobre firme i domace firme.neshto wrote:pa znao sam da će biti takav odgovormima wrote:Prosvijetli sam sebe.![]()
- karanana
Meni fakt sto je domaci nije presudan ako je drugi centar kako i sam kazes 10x bolji.neshto wrote:nije zlatan ali kakav god domaći je i samim tim razlog više da ga prefiram od merkatora koji jeste 10x moderniji, kvalitetniji, opremljeniji...mima wrote:A kakav da bude odgovor? Nemam namjeru da se upustam u raspravu, jer vidim da se pravis previse pametan vezano za ROBOT i BIRU. Ali ok.........ostani pri tom misljenju i pricaj i dalje kako su to dobre firme i domace firme.neshto wrote: pa znao sam da će biti takav odgovor![]()
Pa zaboravili smo i Hilmin Merkur, i on je domaci. I bolji mi je od robota i ima dzaba parking. Jes da je uvijek pun i da su mjesta malehna.
-
*mima*
Ispod st.domova?veca_sa wrote:sad htjedoh da pitam , meni je drvopromet u zgradi i ove kucanske namirnice kupujem vazda tamoOp3r4t0r wrote:Sta je sa drvoprometom, zar on nije nas domaci? sto ne kupujete u njemu? ne zivim u sarajevu ali sam se sjetio da imaju i te prodavnice pa me bas zanima sto ih ne spominjete
... il kod sude u piljari
-
Semiramida
Tek sam nedavno saznala da su zadnja dva sprata novog Robota - stanovi koji su otplatili cijeli objekat. Navodno.
Meni je fakat sve to ciganija. Čak s vana i ne izgleda loše, al' kad uđeš, sve ti bude jasno.
Neki dan, odemo mi na sladoled u novi Robot kod EP i ja zamolim kombinaciju mliječnih i voćnih kugli sladoleda. Kaže konobarica - pa svi su voćni. Reko' - kako, ne kontam. Kaže mlada - pa i čokoladni je voćni. Pravi se od kakaa, a kakao je kao - voće.
Ma reko', šta mi reče, pa osta živa.
Eto, probajte i vi.
Meni je fakat sve to ciganija. Čak s vana i ne izgleda loše, al' kad uđeš, sve ti bude jasno.
Neki dan, odemo mi na sladoled u novi Robot kod EP i ja zamolim kombinaciju mliječnih i voćnih kugli sladoleda. Kaže konobarica - pa svi su voćni. Reko' - kako, ne kontam. Kaže mlada - pa i čokoladni je voćni. Pravi se od kakaa, a kakao je kao - voće.
Ma reko', šta mi reče, pa osta živa.
Eto, probajte i vi.
- zena21
Semiramida wrote:Tek sam nedavno saznala da su zadnja dva sprata novog Robota - stanovi koji su otplatili cijeli objekat. Navodno.
Ma reko', šta mi reče, pa osta živa.![]()
Eto, probajte i vi.
- karanana
Neznam da su svi vocni, ali znam da su svi mlijecni. I vocni se prave od mlijeka. Sta i ti zaprdjivas, reci koje ukuse hoces i to je to. Cuj stanovi? Koliko je jvadrat bio? nisam cuo ovu verziju niti sam cuo da se negdje prodaju.Semiramida wrote:Tek sam nedavno saznala da su zadnja dva sprata novog Robota - stanovi koji su otplatili cijeli objekat. Navodno.
Eto, probajte i vi.
-
*mima*
Aha, stanovi. Cak se zna i ko ih je kupio.karanana wrote:Neznam da su svi vocni, ali znam da su svi mlijecni. I vocni se prave od mlijeka. Sta i ti zaprdjivas, reci koje ukuse hoces i to je to. Cuj stanovi? Koliko je jvadrat bio? nisam cuo ovu verziju niti sam cuo da se negdje prodaju.Semiramida wrote:Tek sam nedavno saznala da su zadnja dva sprata novog Robota - stanovi koji su otplatili cijeli objekat. Navodno.
Eto, probajte i vi.
-
nezeljeni nadimak
mima wrote:Phia wrote:Mima opet se svađaš šta ti je?mima wrote: Stvarno ne znas sta pises.
Sta znaci.....opet!!!!!!! Kad sam se ja svadjala?
Nikad.
Biti prostakusa je valjda do karaktera, a na karakter utice vise razlicitih faktora