Gdje upoznati ljubav svog zivota??!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
cel
ej prvo sto se tice tvoje prve prijateljice vjerovatno njoj nisu roditeljii nista zabrajnivali pa joj nista nije ni bilo interesantno pa ni k...c a toj drugoj prijateljici kojoj kako ti kazes da je izlaz do 22h nju sve interesira znas ono kako se kaze "ko da je s lanca pustena" tako ja objasnjavam ta dva slucaja
pozdrav
i molim te vise bez primjera samo cinjenice
pozdrav
i molim te vise bez primjera samo cinjenice
-
cel
hananah
sta znas mozda si ti ljubav mog zivota nikad se nista ne zna
ali po onom tvom prepotentnom oubrazeno snobovskom pisanju u kojem ti navodis seloooooo tesko
ipak curo draga mi smo balkan a ti se ne nalazis puno u muskom drustvu i neznas muske price koje kruze okolo kao sto rekoh ne dajem primjere kao ti npr sta je ovar rekao sta onaj samo cinjenice
balkan sarajevo mahala
mi nismo zapad vidjet ces ti kako ce se utjecaj zapada obiti od glavu curicama koje furaju da su sada cool i jebavaju se sa sladkim deckima
pozdrav
sta znas mozda si ti ljubav mog zivota nikad se nista ne zna
ali po onom tvom prepotentnom oubrazeno snobovskom pisanju u kojem ti navodis seloooooo tesko
ipak curo draga mi smo balkan a ti se ne nalazis puno u muskom drustvu i neznas muske price koje kruze okolo kao sto rekoh ne dajem primjere kao ti npr sta je ovar rekao sta onaj samo cinjenice
balkan sarajevo mahala
mi nismo zapad vidjet ces ti kako ce se utjecaj zapada obiti od glavu curicama koje furaju da su sada cool i jebavaju se sa sladkim deckima
pozdrav
-
cel
i ovo sad sto pricam hananah
pricam iz cinjenica a ne iz neka dva banalna i smjesna primjera
uostalom uvjek ima takvih kao ti mali tatini snobovi
evo ti savjet nek ti tatica kupi cipelice i pravac bicakcich
a ja odoh na selo priznam malo sam ljubomoran na tebe ti ces naci frajera tamo a ja trebu na selu
plus dobro ce ti biti sa pravom sarajevskom rajo ups ja malo odlutah sa teme ali kao sto vidim i ti to radis
pozdravi taticu
pricam iz cinjenica a ne iz neka dva banalna i smjesna primjera
uostalom uvjek ima takvih kao ti mali tatini snobovi
evo ti savjet nek ti tatica kupi cipelice i pravac bicakcich
a ja odoh na selo priznam malo sam ljubomoran na tebe ti ces naci frajera tamo a ja trebu na selu
plus dobro ce ti biti sa pravom sarajevskom rajo ups ja malo odlutah sa teme ali kao sto vidim i ti to radis
pozdravi taticu
-
radijator
normalno da če im se obit o glavu, pa ne živimo u gradu sa 10 miliona stanovnika, već u malom sarajevcetu gdje haman pa svak svakog zna
i nije uopšte problem ako cura nije nevina, al treba napravit razliku između kurvica koje se karaju kad im je pičci čejf, i onih finijih koje se ne daju tako lako.
i nije uopšte problem ako cura nije nevina, al treba napravit razliku između kurvica koje se karaju kad im je pičci čejf, i onih finijih koje se ne daju tako lako.
-
hananah
E celu, ne znam da li sam ljubav tvog zivota, ali ti nisi mog garant. Kao sto rekoh, upoznah ga vec, u Slozi.
A taticu cu poselamiti kad mu budem obilazila mezar, cipelice cu sama sebi kupiti kao sto sama sebi kupujem sve od svoje 16-te godine, pa ne vidim razloga da to ne uradim i sada. Malo si se zeznuo u procjeni, upravo puno vremena provodim u muskom drustvu, malo prijateljica imam a puno prijatelja, koji komotno pricaju svoje muske price u mom drustvu, cak im ja dajem savjete kako da ne budu previse "sablonirani" odnosno da ne prosipaju price hiljadu puta vec prosute nego da budu originalni. Nije mi se jedan prijatelj zahvalio na savjetu.
U svakom slucaju ti hvala za to da sam mozda ljubav tvog zivota i nadam se da ti je laknulo to sto sam ja sigurna da ti nisi mog
A taticu cu poselamiti kad mu budem obilazila mezar, cipelice cu sama sebi kupiti kao sto sama sebi kupujem sve od svoje 16-te godine, pa ne vidim razloga da to ne uradim i sada. Malo si se zeznuo u procjeni, upravo puno vremena provodim u muskom drustvu, malo prijateljica imam a puno prijatelja, koji komotno pricaju svoje muske price u mom drustvu, cak im ja dajem savjete kako da ne budu previse "sablonirani" odnosno da ne prosipaju price hiljadu puta vec prosute nego da budu originalni. Nije mi se jedan prijatelj zahvalio na savjetu.
U svakom slucaju ti hvala za to da sam mozda ljubav tvog zivota i nadam se da ti je laknulo to sto sam ja sigurna da ti nisi mog
-
hananah
Mrmote, zalim slucaj, nemam pojma ko je sinan, pretpostavljam neki dobro ti znani narodnjak. Uz duzno postovanje ja ne slusam narodnjake, cak slabo slusam ikakvu domacu muziku.
A vidis, neko ljubav svog zivota upozna uz narodnjake
mogu misliti kola i cupkanja uz njih 
A vidis, neko ljubav svog zivota upozna uz narodnjake
-
van dyk
ma nikad ne znas kad ce naletit prava ljubav,ja mislim da nema vise pravih ljubavi,sad ce me neko odma zaljepit ovaj se razocarao ostavila ga treba il tako nesto al nije tako sorry raja
Gledam osobe koje su hodale po 5 god ako ne i vise raspadaju se a kontali su to je to nasao sam pravu ljubav,zenit ovako onako-pa ga treba izlevatila il on nju u nekim slucajevima a tih slucajeva ima X
zato nemojte trazit pravu ljubav zabavljaj se uzivaj itd...
Gledam osobe koje su hodale po 5 god ako ne i vise raspadaju se a kontali su to je to nasao sam pravu ljubav,zenit ovako onako-pa ga treba izlevatila il on nju u nekim slucajevima a tih slucajeva ima X
zato nemojte trazit pravu ljubav zabavljaj se uzivaj itd...
-
mrmot
Slusam i Sinana i Šemsu, i druge dobre pjevače, jer znam da prepoznam pravu stvar. I znam da ti si ta. Samo se vrati seeebi. Budi ono što jesi. Neka te emocija ponese.hananah wrote:Mrmote, zalim slucaj, nemam pojma ko je sinan, pretpostavljam neki dobro ti znani narodnjak. Uz duzno postovanje ja ne slusam narodnjake, cak slabo slusam ikakvu domacu muziku.
A vidis, neko ljubav svog zivota upozna uz narodnjake![]()
mogu misliti kola i cupkanja uz njih
-
Glumica
bas cel ima super pricu...
a i radijator...
mislim ko je vidio da zena ima sex iz cejfa... boze sacuvaj, gluho i daleko bilo... pu, pu... kurve! cuj sex radi sexa, sex jer ti se neko dopada, jer ga zelis... jao fuj, kako mogu!
a i radijator...
samo jos par fazona nisu pohvatali, pa molim dajdzu da se javi i uputi ovu dvojicu u pravilnu kategorizaciju zena...al treba napravit razliku između kurvica koje se karaju kad im je pičci čejf, i onih finijih koje se ne daju tako lako
mislim ko je vidio da zena ima sex iz cejfa... boze sacuvaj, gluho i daleko bilo... pu, pu... kurve! cuj sex radi sexa, sex jer ti se neko dopada, jer ga zelis... jao fuj, kako mogu!
-
Svemirski_Jebach
npr jabojte se ljudi
nikad ovo nece prestat...ovi sukobi 2 dijametralno suprotne forumske struje
hajde nek neko pobijedi konacno
npr ja
nikad ovo nece prestat...ovi sukobi 2 dijametralno suprotne forumske struje
hajde nek neko pobijedi konacno
-
cel
dobro ja nisam ljubav tvog zivota
ali molim te bez tih tkz odgovora ja to ne trazim od tebe samo budi dobra ne napadaj nikog preko foruma bolje je uzivo se svadzati vidis to tebi hvali eto imas uno muskog drustva mozes se svadzati sa njima
ipak tebi je 17 g i trebala bi se druziti sa djevojkama a ne sa muskarcima
tvoji savjeti ne odgovaraju njima zato sto si ti previse sa muskarcima a ne sa djevojkama
probaj dijeliti svoje savjete djevojkama one ce ti zahvaljivati
pozdrav
ali molim te bez tih tkz odgovora ja to ne trazim od tebe samo budi dobra ne napadaj nikog preko foruma bolje je uzivo se svadzati vidis to tebi hvali eto imas uno muskog drustva mozes se svadzati sa njima
ipak tebi je 17 g i trebala bi se druziti sa djevojkama a ne sa muskarcima
tvoji savjeti ne odgovaraju njima zato sto si ti previse sa muskarcima a ne sa djevojkama
probaj dijeliti svoje savjete djevojkama one ce ti zahvaljivati
pozdrav
-
radijator
tvoja priča je divna, izvini, ali je ne kontamGlumica wrote:bas cel ima super pricu...
a i radijator...samo jos par fazona nisu pohvatali, pa molim dajdzu da se javi i uputi ovu dvojicu u pravilnu kategorizaciju zena...al treba napravit razliku između kurvica koje se karaju kad im je pičci čejf, i onih finijih koje se ne daju tako lako![]()
u ovom slučaju kategorizacija žena mi nije neophodna, jer žena je jedno, a djevojčica sa 17 godina nešto sasvim drugo
i mislim da cel upravo govori o tim maloljetnim fuficama
-
hananah
Sav moj komentar kad procitah tvoj post, pogotovo da sam provjeravala tvoj nik jeste "ja budale covjeka"
a to stara iskusna koka, sve i svasta prosla, dodala bih i vidjela, mislim svijeta, proputovala, upoznala svakakvih ljudi, stekla puno prijatelja, zaradila a boga mi i potrosila brdo para, izuzetno moralna, postena i iskrena osoba, i to sto ja imam vise godina nego si mislio a nisam udata, ne daje ti za pravo da me pokusas uvrijediti. Jer pokusaj vrijedjanja vise govori o osobi koja to radi nego o onoj na koju se pokusaj uvrede odnosi. U svakom slucaju, nikad mi udaja nije bila ni cilj, ni svrha zivota, ima previse lijepih stvari u zivotu. Ako si pomislio na sex time svasta prosla, odmah da ti kazem da grijesis, jako. Ne vrti se sve ni oko toga, mada mi se cini da ti je to uglavnom u glavi, jer po pravilu je svako zeljan upravo onoga sto najvise kritikuje.
a to stara iskusna koka, sve i svasta prosla, dodala bih i vidjela, mislim svijeta, proputovala, upoznala svakakvih ljudi, stekla puno prijatelja, zaradila a boga mi i potrosila brdo para, izuzetno moralna, postena i iskrena osoba, i to sto ja imam vise godina nego si mislio a nisam udata, ne daje ti za pravo da me pokusas uvrijediti. Jer pokusaj vrijedjanja vise govori o osobi koja to radi nego o onoj na koju se pokusaj uvrede odnosi. U svakom slucaju, nikad mi udaja nije bila ni cilj, ni svrha zivota, ima previse lijepih stvari u zivotu. Ako si pomislio na sex time svasta prosla, odmah da ti kazem da grijesis, jako. Ne vrti se sve ni oko toga, mada mi se cini da ti je to uglavnom u glavi, jer po pravilu je svako zeljan upravo onoga sto najvise kritikuje.
-
cel
ok nisi udata ima vremena nemoj da histerises
odmah vrijedjas ima muskaraca " ja budale covjeka"ok mozda sam ja budala a ko zna mozda si i ti ili mozda ja nisam budala a ti jesi ili ni ja ni ti nismo budale a mozda smo obadvoje budale vidis kako ovo sve ide u nedogled kao i ovo prepucavanje
pozdrav
odmah vrijedjas ima muskaraca " ja budale covjeka"ok mozda sam ja budala a ko zna mozda si i ti ili mozda ja nisam budala a ti jesi ili ni ja ni ti nismo budale a mozda smo obadvoje budale vidis kako ovo sve ide u nedogled kao i ovo prepucavanje
pozdrav