Ljubav bez sexa

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

fantom slobode

Post by fantom slobode »

bosmen wrote:
fantom slobode wrote:Puno ste mi se nasekirali, sve ce biti u redu :D
Nadam se, bilo bi mi drago zbog tebe.Hebes ljubav bRez sexa jelde. :D :D
Nego reci ti meni mozes li tipkati lijevom rukom samo :D :D
tebi nije jadnom lako, jos si neurozan.Ne gledaj druge kroz sebe, ne tipka svako tako kao ti! :-D :-D I uzivaj u vikendu :D
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

fantom slobode wrote:
bosmen wrote:
fantom slobode wrote:Puno ste mi se nasekirali, sve ce biti u redu :D
Nadam se, bilo bi mi drago zbog tebe.Hebes ljubav bRez sexa jelde. :D :D
tebi nije jadnom lako, jos si neurozan.Ne gledaj druge kroz sebe, ne tipka svako tako kao ti! :-D :-D I uzivaj u vikendu :D
ja mislim da se to tebi samo cini! nista neuroza! frajer je sabur u pravom smislu rijeci! vidjet ces.. :D :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Arslan wrote:
fantom slobode wrote:
bosmen wrote: Nadam se, bilo bi mi drago zbog tebe.Hebes ljubav bRez sexa jelde. :D :D
ja mislim da se to tebi samo cini! nista neuroza! frajer je sabur u pravom smislu rijeci! vidjet ces.. :D :D
osim kada ubrza desnom. :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

bosmen wrote:Dje si hebac :D nisam te prepozno :D :D ja fakat mislio da su primitivci davno napustili ovaj sajt :D :D ali ocigledno grijesim

progooglaj malo , ima i za tebe vjerovatno nesto.Jel to ne mozes natakaren zaspat, :? :?

Hajde sad lijepo izbaci sve iz sebe sto imas, ja ti necu replicirat, i uhvati se noge deduka

Razumijem te, kad covjek istrese iz sebe sto ima lakse mu je fakat :-) :-) :-)
rekoh da je neurozan:-) :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

karabaja-x wrote:jel se ovo i direktor klinike natakario

:lol: :lol: ne znam jel se direktor natakario,more bit da jest,pa tako mu se klinika zove,al znam da ću ja dati otkaz na mjestu zamjenice direktora,koji izbiva svako malo s posla..na kojem niko nije na radnom mjestu :x :D
talijan

#56 Re: Ljubav bez sexa

Post by talijan »

Lucy01 wrote:
dawn_upon_dawn wrote:
Lucy01 wrote:Kazu da sex moze bez ljubavi ;-), a moze li ljubav bez sexa (tzv. platonska ljubav)?
Naravno, ne misilim na one prolazne, srednjkoskolske...nego na one zrele, znacajne.

Koliku ulogu sex ima u vasoj vezi uopste?
veza bez sexa mislim da ne moze.

ljubav bez sexa? da.

da.

da.

da.

:D ali ja sam headcase ionako :lol: :lol: :D
Ljubav prema sestri ili drugarici moze bez sexa :lol: :lol: ...i drugu. Ljubav prema porodici....ali to su druge vrste ljubavi. Ja pricam o onoj leptirastoj :D...
ma, nema veze moze svakako... :)
crnkica

#57 Re: Ljubav bez sexa

Post by crnkica »

Lucy01 wrote:Kazu da sex moze bez ljubavi ;-), a moze li ljubav bez sexa (tzv. platonska ljubav)?
Naravno, ne misilim na one prolazne, srednjkoskolske...nego na one zrele, znacajne.

uf,sex je medju najvaznijim faktorima koji odrzavaju jednu zdravu vezu.
nebi si mogla zamisliti zivot uz nekog koji mi nije dobar u krevetu :oops:
King Kikapu

#58 Re: Ljubav bez sexa

Post by King Kikapu »

anais_nin wrote:
King Kikapu wrote:

ljubav bez sexa ili veza bez sexa?

prvo...hm, aj recimo da moze. drugo...ma jebo to.
znaci jednog lijepog dana zena ti malo duze "ne da" ili ne moze da ti da, ti bi fino rekao "ljubavi baj baj"??? :shock: :roll: :D

puno razlicitih definicija ljubavi :D
ako je nedavanje vremenski neogranicenog karaktera onda je veza vremenski ogranicena...osim ako me klimaks ne spuca prije toga.
King Kikapu

Post by King Kikapu »

PS osim toga napisao sam veza, a ne brak. a o braku imam prilicno staromodna shvatanja, jedna zena za citav zivot...vjerovatno sam zato jos neozenjen :D
anais_nin

#60 Re: Ljubav bez sexa

Post by anais_nin »

crnkica wrote:

nije pitanje "moze li veza i pored losheg sexa" :D ovde se prica o odsustvu seksualnih aktivnosti najvaznije vrste :D
anais_nin

Post by anais_nin »

King Kikapu wrote:PS osim toga napisao sam veza, a ne brak. a o braku imam prilicno staromodna shvatanja, jedna zena za citav zivot...vjerovatno sam zato jos neozenjen :D
i brak je vrsta veze :D i ne znam meni je to isto, ako si u vezi na duge staze, znaci planira se buducnost zajedno, ne treba mi papir da me "obavezuje" na to da bih uradila sve u mojoj moci da ta veza prezivi :D
crnkica

#62 Re: Ljubav bez sexa

Post by crnkica »

anais_nin wrote:
crnkica wrote:

nije pitanje "moze li veza i pored losheg sexa" :D ovde se prica o odsustvu seksualnih aktivnosti najvaznije vrste :D
ma ne moze bez sexa i tacka! :twisted: :D :lol:
talijan

Post by talijan »

veci je problem ako je seks los nego ako ga uopste nema
anais_nin

Post by anais_nin »

talijan wrote:veci je problem ako je seks los nego ako ga uopste nema
potpisujem :D
talijan

Post by talijan »

bosmen wrote:
anais_nin wrote:
Zar i to postoji :? :? :D
kod tebe ocito ne :D
ali postoji samo sto ljudi sute i guraju dalje...sta ce?
:-D
anais_nin

Post by anais_nin »

talijan wrote: kod tebe ocito ne :D
ali postoji samo sto ljudi sute i guraju dalje...sta ce?
:-D
priznati da nisu kompetibilni i nastaviti dalje :D svakom se povremno potrefi 'losh' sex, posebno kad se dugo s nekim :oops: ali kad je u vezi generalno losh sex, to je dobar simptom da nesto ne shtima :D
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote:
anais_nin wrote:
Zar i to postoji :? :? :D
kazu :D mislim ono "prica se" :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Bosmen i njegov vikend:

Ti okrenu a ne ja Very Happy a svjedocanstava sto se tice, treba li ga mozda postirat Roll Roll Roll nisam te prepozno Very Happy , mozda si primjetila da ja nisam ni pokusavao preci u ofanzivu, bar ne sad i ovdje, Roll Roll Roll Svojim prvim postom koji sam napisao i u njemu spomenuo i vikend i da sam se pobrinuo itd, itd....rekao sam mnogo stosta.Oni koji me poznaju ovdje su skontali sta to znaci itd itd...U tome je sadrzana i ofanziva i defanziva Very Happy a u svakom slucaju budem vas obavjestio kad dobijem svjedozbu napismeno. Roll Roll Roll

A vikend je kao sto on vec rece sa lijevom rukom na tastaturi, a sa Desnicom Radivojevicem u akciji. :-D :-D :-D :-D Seks je potreban, a USB ulaz nije dovoljan za to. :D :D :-D :D :-D :-) :-) :-) :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote: Mozda mu smrdi dole :? :? :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

u nekompetibilni mirisi su posebna prica :D "prica se" da se ljudi medjusobno mirisom privlace.... :D sto znaci da ako bilo gdje upada glagol "smrditi" opet nesto ne stima :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

ovaj podforum sve vise lici na ovu temu :D samo ljubavi i slomljenih srca, a gdje je sex??? :? :lol: :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

bosmen wrote:
fantom slobode wrote:Bosmen i njegov vikend:

Ti okrenu a ne ja Very Happy a svjedocanstava sto se tice, treba li ga mozda postirat Roll Roll Roll nisam te prepozno Very Happy , mozda si primjetila da ja nisam ni pokusavao preci u ofanzivu, bar ne sad i ovdje, Roll Roll Roll Svojim prvim postom koji sam napisao i u njemu spomenuo i vikend i da sam se pobrinuo itd, itd....rekao sam mnogo stosta.Oni koji me poznaju ovdje su skontali sta to znaci itd itd...U tome je sadrzana i ofanziva i defanziva Very Happy a u svakom slucaju budem vas obavjestio kad dobijem svjedozbu napismeno. Roll Roll Roll

A vikend je kao sto on vec rece sa lijevom rukom na tastaturi, a sa Desnicom Radivojevicem u akciji. :-D :-D :-D :-D Seks je potreban, a USB ulaz nije dovoljan za to. :D :D :-D :D :-D :-) :-) :-) :-)
Jesi ti natakaren lik :-) :-) :-) pa jel dotle doslo jarane :? Uhvati sta na javi, odvali joj pored kakvog potoka.Pomaze vidjeces,ne udara u glavu poslije :lol: :lol: :lol:
Ti se mozes samo uhvatiti za jednu stvar ocigledno(mali opticki mis pa klikaj), to ti se zove ljubav bez seksa, bas kao i ova tema, upravo upratih kako izgleda tvoj uzbudljivi vikend.Mladicu, u tvojim godinama se izlazi, druzi sa djevojkama(stvarnim), ostavi se youtube i ostale raje :D :D :-) :-) :-) :-D :-D :-D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

bosmen wrote:
anais_nin wrote:ovaj podforum sve vise lici na ovu temu :D samo ljubavi i slomljenih srca, a gdje je sex??? :? :lol: :D
Ti cim spomenu sex Fantom se stvori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dosao je tiho i otisao jos tise!!!!A neka nam bosmen foruma:-)Njega njegova raja najbolje poznaje :-D :-D :D :D :-) :-)
fantom slobode

Post by fantom slobode »

bosmen wrote:
fantom slobode wrote:
bosmen wrote: Ti cim spomenu sex Fantom se stvori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dosao je tiho i otisao jos tise!!!!A neka nam bosmen foruma:-)Njega njegova raja najbolje poznaje :-D :-D :D :D :-) :-)
Sto tebe neki cudni prenosi na momente uhvate ha?
Na cemu si haveru :D :D
Ja sam makar na necemu, a ti forumaj!!!!!Nisam te ja tjerao da se qrcis bez potrebe, valjda si skupljao poene po forumu.
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Deco, ajmo svi da pevamo

parapapa parapapa parapapapapapa :D
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

preporucujem zyprexa ! 1o ml za pocetak! :D :D uz pjevanje...
Post Reply