tebi nije jadnom lako, jos si neurozan.Ne gledaj druge kroz sebe, ne tipka svako tako kao ti!bosmen wrote:Nadam se, bilo bi mi drago zbog tebe.Hebes ljubav bRez sexa jelde.fantom slobode wrote:Puno ste mi se nasekirali, sve ce biti u redu![]()
![]()
Nego reci ti meni mozes li tipkati lijevom rukom samo![]()
Ljubav bez sexa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fantom slobode
-
Leonid Breznjev
ja mislim da se to tebi samo cini! nista neuroza! frajer je sabur u pravom smislu rijeci! vidjet ces..fantom slobode wrote:tebi nije jadnom lako, jos si neurozan.Ne gledaj druge kroz sebe, ne tipka svako tako kao ti!bosmen wrote:Nadam se, bilo bi mi drago zbog tebe.Hebes ljubav bRez sexa jelde.fantom slobode wrote:Puno ste mi se nasekirali, sve ce biti u redu![]()
![]()
![]()
I uzivaj u vikendu
- fantom slobode
osim kada ubrza desnom.Arslan wrote:ja mislim da se to tebi samo cini! nista neuroza! frajer je sabur u pravom smislu rijeci! vidjet ces..fantom slobode wrote:tebi nije jadnom lako, jos si neurozan.Ne gledaj druge kroz sebe, ne tipka svako tako kao ti!bosmen wrote: Nadam se, bilo bi mi drago zbog tebe.Hebes ljubav bRez sexa jelde.![]()
![]()
![]()
I uzivaj u vikendu
![]()
- fantom slobode
rekoh da je neurozan:-)bosmen wrote:Dje si hebacnisam te prepozno
![]()
ja fakat mislio da su primitivci davno napustili ovaj sajt
![]()
ali ocigledno grijesim
progooglaj malo , ima i za tebe vjerovatno nesto.Jel to ne mozes natakaren zaspat,![]()
![]()
Hajde sad lijepo izbaci sve iz sebe sto imas, ja ti necu replicirat, i uhvati se noge deduka
Razumijem te, kad covjek istrese iz sebe sto ima lakse mu je fakat![]()
![]()
-
pinkzelena
karabaja-x wrote:jel se ovo i direktor klinike natakario
-
talijan
#56 Re: Ljubav bez sexa
ma, nema veze moze svakako...Lucy01 wrote:Ljubav prema sestri ili drugarici moze bez sexadawn_upon_dawn wrote:veza bez sexa mislim da ne moze.Lucy01 wrote:Kazu da sex moze bez ljubavi, a moze li ljubav bez sexa (tzv. platonska ljubav)?
Naravno, ne misilim na one prolazne, srednjkoskolske...nego na one zrele, znacajne.
Koliku ulogu sex ima u vasoj vezi uopste?
ljubav bez sexa? da.
da.
da.
da.
ali ja sam headcase ionako
![]()
![]()
![]()
...i drugu. Ljubav prema porodici....ali to su druge vrste ljubavi. Ja pricam o onoj leptirastoj
...
- crnkica
#57 Re: Ljubav bez sexa
uf,sex je medju najvaznijim faktorima koji odrzavaju jednu zdravu vezu.Lucy01 wrote:Kazu da sex moze bez ljubavi, a moze li ljubav bez sexa (tzv. platonska ljubav)?
Naravno, ne misilim na one prolazne, srednjkoskolske...nego na one zrele, znacajne.
nebi si mogla zamisliti zivot uz nekog koji mi nije dobar u krevetu
-
King Kikapu
#58 Re: Ljubav bez sexa
ako je nedavanje vremenski neogranicenog karaktera onda je veza vremenski ogranicena...osim ako me klimaks ne spuca prije toga.anais_nin wrote:znaci jednog lijepog dana zena ti malo duze "ne da" ili ne moze da ti da, ti bi fino rekao "ljubavi baj baj"???King Kikapu wrote:ljubav bez sexa ili veza bez sexa?Lucy01 wrote:Kazu da sex moze bez ljubavi, a moze li ljubav bez sexa (tzv. platonska ljubav)?
prvo...hm, aj recimo da moze. drugo...ma jebo to.![]()
![]()
![]()
puno razlicitih definicija ljubavi
-
King Kikapu
PS osim toga napisao sam veza, a ne brak. a o braku imam prilicno staromodna shvatanja, jedna zena za citav zivot...vjerovatno sam zato jos neozenjen 
- anais_nin
#60 Re: Ljubav bez sexa
nije pitanje "moze li veza i pored losheg sexa"crnkica wrote:uf,sex je medju najvaznijim faktorima koji odrzavaju jednu zdravu vezu.Lucy01 wrote:Kazu da sex moze bez ljubavi, a moze li ljubav bez sexa (tzv. platonska ljubav)?
nebi si mogla zamisliti zivot uz nekog koji mi nije dobar u krevetu
- anais_nin
i brak je vrsta vezeKing Kikapu wrote:PS osim toga napisao sam veza, a ne brak. a o braku imam prilicno staromodna shvatanja, jedna zena za citav zivot...vjerovatno sam zato jos neozenjen
- crnkica
#62 Re: Ljubav bez sexa
ma ne moze bez sexa i tacka!anais_nin wrote:nije pitanje "moze li veza i pored losheg sexa"crnkica wrote:uf,sex je medju najvaznijim faktorima koji odrzavaju jednu zdravu vezu.Lucy01 wrote:Kazu da sex moze bez ljubavi, a moze li ljubav bez sexa (tzv. platonska ljubav)?
nebi si mogla zamisliti zivot uz nekog koji mi nije dobar u krevetuovde se prica o odsustvu seksualnih aktivnosti najvaznije vrste
- anais_nin
priznati da nisu kompetibilni i nastaviti daljetalijan wrote: kod tebe ocito ne
ali postoji samo sto ljudi sute i guraju dalje...sta ce?
- fantom slobode
Bosmen i njegov vikend:
Ti okrenu a ne ja Very Happy a svjedocanstava sto se tice, treba li ga mozda postirat Roll Roll Roll nisam te prepozno Very Happy , mozda si primjetila da ja nisam ni pokusavao preci u ofanzivu, bar ne sad i ovdje, Roll Roll Roll Svojim prvim postom koji sam napisao i u njemu spomenuo i vikend i da sam se pobrinuo itd, itd....rekao sam mnogo stosta.Oni koji me poznaju ovdje su skontali sta to znaci itd itd...U tome je sadrzana i ofanziva i defanziva Very Happy a u svakom slucaju budem vas obavjestio kad dobijem svjedozbu napismeno. Roll Roll Roll
A vikend je kao sto on vec rece sa lijevom rukom na tastaturi, a sa Desnicom Radivojevicem u akciji.
Seks je potreban, a USB ulaz nije dovoljan za to.

Ti okrenu a ne ja Very Happy a svjedocanstava sto se tice, treba li ga mozda postirat Roll Roll Roll nisam te prepozno Very Happy , mozda si primjetila da ja nisam ni pokusavao preci u ofanzivu, bar ne sad i ovdje, Roll Roll Roll Svojim prvim postom koji sam napisao i u njemu spomenuo i vikend i da sam se pobrinuo itd, itd....rekao sam mnogo stosta.Oni koji me poznaju ovdje su skontali sta to znaci itd itd...U tome je sadrzana i ofanziva i defanziva Very Happy a u svakom slucaju budem vas obavjestio kad dobijem svjedozbu napismeno. Roll Roll Roll
A vikend je kao sto on vec rece sa lijevom rukom na tastaturi, a sa Desnicom Radivojevicem u akciji.
- fantom slobode
Ti se mozes samo uhvatiti za jednu stvar ocigledno(mali opticki mis pa klikaj), to ti se zove ljubav bez seksa, bas kao i ova tema, upravo upratih kako izgleda tvoj uzbudljivi vikend.Mladicu, u tvojim godinama se izlazi, druzi sa djevojkama(stvarnim), ostavi se youtube i ostale rajebosmen wrote:Jesi ti natakaren likfantom slobode wrote:Bosmen i njegov vikend:
A vikend je kao sto on vec rece sa lijevom rukom na tastaturi, a sa Desnicom Radivojevicem u akciji.![]()
![]()
![]()
Seks je potreban, a USB ulaz nije dovoljan za to.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa jel dotle doslo jarane
Uhvati sta na javi, odvali joj pored kakvog potoka.Pomaze vidjeces,ne udara u glavu poslije
![]()
![]()
- fantom slobode
Dosao je tiho i otisao jos tise!!!!A neka nam bosmen foruma:-)Njega njegova raja najbolje poznajebosmen wrote:Ti cim spomenu sex Fantom se stvorianais_nin wrote:ovaj podforum sve vise lici na ovu temusamo ljubavi i slomljenih srca, a gdje je sex???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- fantom slobode
Ja sam makar na necemu, a ti forumaj!!!!!Nisam te ja tjerao da se qrcis bez potrebe, valjda si skupljao poene po forumu.bosmen wrote:Sto tebe neki cudni prenosi na momente uhvate ha?fantom slobode wrote:Dosao je tiho i otisao jos tise!!!!A neka nam bosmen foruma:-)Njega njegova raja najbolje poznajebosmen wrote: Ti cim spomenu sex Fantom se stvori![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na cemu si haveru![]()
-
pinkzelena
Deco, ajmo svi da pevamo
parapapa parapapa parapapapapapa
parapapa parapapa parapapapapapa
-
Leonid Breznjev
preporucujem zyprexa ! 1o ml za pocetak!
uz pjevanje...