Muzurovic napustio press conferenCe

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

LSD

Post by LSD »

Jel sramota za novinara sto pita selektora racunali na sedamnestogodisnjeg Pjanica startera Metza rodjenog u BiH ? Ili je slucajno blamaza da selektor kaze " Kako cu ja ga pozvati. Nikad ga nisam vidio. " ? Cuj nije vidio ni cuo za momka koji hladno pocne utakmicu lige petice ! A vidio Marija Bozica u Videotonu u madjarskoj provinciji Sekehšvehervaru. Ma nemojte selektore, molim Vas.
Slazem se sa ostatkom texta,ali sa ovim citatom ne.Jer,zar nije posao selektora MLADJIH selekcija da prate ili pozivaju jednog 17-godisnjaka?? Ili mora i za to Muzurovic voditi racuna??Pa sta onda radi selektori reprezentacija U-17,U-19,U-21????Mora Muzurovic voditi i njihv posao??Valjda bi ti novinari trebali postavljati pitanje Pjanic TIM SELEKTORIMA,a ne Muzuru.Ali posto je kod nas sve naopako,nista me vise ne cudi.
karanana

Post by karanana »

galaxtics wrote:
galaxtics wrote:ma joj kako ste vi uspjesni u svojim poslovima ogovaranja i pricanja tu bi vas covjek stavio na vrh!!!!
ali zasto se sada,u ovome jebenom momentu spominje povratak te cetvorice igraca?zasto bas sad?kad smo dobili 3 zaredom?
i izgubili od hrvatske 5 3 pa staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
znate li vi kolike parae dobivaju njihovi igraci a kolike nasi?
ljudi valjate gluposti u velikim ogrooooooooomnim kolicinama.
i poraz od hrvatske koje je medu 5-6 u europi vi smatrate nekom katastofom....a primili 5 golovaa.....pa primila je i hrvatska 3 jebo vas hljeb!
koja od engleske jedne nije primila gol od BIH je cak 33333!!!
he' jeste i vi neki menađeri....ma netreba nikoooog zvaatt ni molit nikoggg
jer znamo mi sta se sad desavaaa...kako nam se otvaraju vrata europskog dajte zovnite ba spahica da ga prodamo u englesku pl prije cemo njega prodat neg jednog bartolovica itd...da ne nabrajam vise smarate me sa svojim nebulozama
nesto ti se tipke na kompjuteru zaglavljuju pa dupliraju ista slova. Hrvatska je dosla bez pola ekipe i za njih je ovo bila revijalna utakmica. A ti brani ony suplju, nepostojecu odbranu, Jupi, izgubili smo samo 5:3. To je isto ko kad bi reko nije me silovalo 5 ljudi nego samo dvojica.
apoliticni_politikant

Post by apoliticni_politikant »

LSD wrote:
Jel sramota za novinara sto pita selektora racunali na sedamnestogodisnjeg Pjanica startera Metza rodjenog u BiH ? Ili je slucajno blamaza da selektor kaze " Kako cu ja ga pozvati. Nikad ga nisam vidio. " ? Cuj nije vidio ni cuo za momka koji hladno pocne utakmicu lige petice ! A vidio Marija Bozica u Videotonu u madjarskoj provinciji Sekehšvehervaru. Ma nemojte selektore, molim Vas.
Slazem se sa ostatkom texta,ali sa ovim citatom ne.Jer,zar nije posao selektora MLADJIH selekcija da prate ili pozivaju jednog 17-godisnjaka?? Ili mora i za to Muzurovic voditi racuna??Pa sta onda radi selektori reprezentacija U-17,U-19,U-21????Mora Muzurovic voditi i njihv posao??Valjda bi ti novinari trebali postavljati pitanje Pjanic TIM SELEKTORIMA,a ne Muzuru.Ali posto je kod nas sve naopako,nista me vise ne cudi.
Tacno. Ali je sramota da on nije znao za malog. Halo ba internet. kablovska,novine,sportski krugovi itd.. Ma daj. Zalosno sto nije znao i slazem se da nije njegova kompletna krivica, ali da postoji- ima je. :lol:

POZDRAV DOMOVINI
mostarac

Post by mostarac »

Iza Muzurovica stoji rezultat i dok je tako ja sam na njegovoj strani. U 4 utakmice postigli smo 9 golova, sto je taman koliko sa bakom za cijele kvalifikacije. istina i primili smo 8, ali smo dali gol vise i dobili sve 3 kvalifikacione utakmice. Srecom ili ne nebitno je, jer vile su nas nosale i u Span iji i ako cemo posteno tamo se mi nemamo sta zaliti na sudiju, koji je opravdano produzio utakmicu onoliko koliko je produzio jer smo mi teren ui drugom poluvremenu na jedan bahat i bezobrazan nacin svojstven malim ekipama pretvorili u dispanzer, a trebali smo dobiti 5-6 komada. Dakle svako nekad ima srece. Muzurovic je vec jednom od govneta napravio pitu i ekipu za respect pa su ga nakon toga otjerali. Ni tada u njegovim prvim utakmicama nismo bas blistali, ali on je pozadi poslozio Pintula, Konjica i Hibica koji za ove odbrambene igrace koje vi spominjete ipak predstavljaju klasu iznad i on je doveo Salihamidzica i Bolica, a gorke su bile te prve kvalifikacije, ali pred kraj njegovog mandata smo bili ekipa sposobna da dobije apsolutno svakoga. U prvoj utakmici nakon njega primili smo pet komada od argentine.
Dakle ja covjeku vjerujem jer on jer za tu vjeru osnova je njegov prethodni rad. On to povjerenje nije izdao i vjerujem da ce napraviti dobar tim za SP i mi vec sada imamo odlican napad i vezni red i jos mu je ostalo samo da popuni odbranu. Kad to ucini covjek ima spremnu ekipu za kvalifikacije za SP. Do sad je uradio i vise nego sto je bilo ko i sanjao i sve dok njegovu stolicu drze rezultati neka radi sta hoce. Kada rezultata ne bude njegov je posao takav slijedi mu povlacenje uz zvizduke, ali dok ih ima niko nema pravo da mu se mjesa taman da na teren izvede kadete.
Topla voda

Post by Topla voda »

Za Hasagica -NAjbolji golman turskog sampionata

ZA Papca i Spahica - Trentno u boljoj formi od svih vec nabrojanih

ZA PJANICA - Za A selekcije je, jer vec ima iskustvo utakmica u francuskoj ligi. Godine nisu ogranicavajuci faktor u ovom slucaju.

Pogledaj samo klubove za koje i sto je takodjer vazno,protiv kojih igraju oni koje je pozvao i oni koje nije pozvao a spremni su igrati.
Da je kako zteba i dobr volje i Hasan bi trebao igrati za A tim. AKo nista zbog autoriteta. Trebao bi biti kapiten
ovaj prvi bi valjda branio u velikoj cetvorki ,da je bas tako,a ne u novom prvoligasu.
ovo drugo nije tacno.
pjanic usao u prvoj tekmi u proslu nedjelju i odogro 20 minutra.to mu bio debi.u ovom kolu igro 70 minuta i izveden.metz zadnji -5 kola 1 bod.jel to iskustvo igranja u fr.ligi??

pa igrace i ovi po rusiji kad se prodaju iz repke ko sto je repka prodala i ove sto su fol igraci(izuzev bajramovica). ne znam sta je problem??
LSD

Post by LSD »

Tacno. Ali je sramota da on nije znao za malog. Halo ba internet. kablovska,novine,sportski krugovi itd.. Ma daj. Zalosno sto nije znao i slazem se da nije njegova kompletna krivica, ali da postoji- ima je.

POZDRAV DOMOVINI
Slazemo se kolega :D ,ali sta onda tek reci za selektore Mladjih kategorija,koji su isto kao i Muzurovic PLACENI da rade svoj posao??Moraju oni prije svega da vode racuna za jednog 17-godisnjaka a ne selektor A-tima.Valjda to tako ide,ne znam-nisam pametan :?
apoliticni_politikant

Opet ponavljam.

ZABORAVIMO PRODAJU. NAKA IGRAJU NAJBOLJI. OVI TO NISU.Nevazno je koji je Metz na tabeli. Vazna je jacina utakmice. Tempo. Kvalitet protivnika itd itd.

NEKA IGRAJU NAJBOLJI,A OVI TO NISU
Topla voda

Post by Topla voda »

e vidis meni jesu...meni je radeljic najbolji...zasto?...igro lik 3 tekme i dobio sve 3...sta treba vise
galaxtics

Post by galaxtics »

Topla voda wrote:

ZA PJANICA - Za A selekcije je, jer vec ima iskustvo utakmica u francuskoj ligi. Godine nisu ogranicavajuci faktor u ovom slucaju.

Pogledaj samo klubove za koje i sto je takodjer vazno,protiv kojih igraju oni koje je pozvao i oni koje nije pozvao a spremni su igrati.
Da je kako zteba i dobr volje i Hasan bi trebao igrati za A tim. AKo nista zbog autoriteta. Trebao bi biti kapiten
ovaj prvi bi valjda branio u velikoj cetvorki ,da je bas tako,a ne u novom prvoligasu.
ovo drugo nije tacno.
pjanic usao u prvoj tekmi u proslu nedjelju i odogro 20 minutra.to mu bio debi.u ovom kolu igro 70 minuta i izveden.metz zadnji -5 kola 1 bod.jel to iskustvo igranja u fr.ligi??

pa igrace i ovi po rusiji kad se prodaju iz repke ko sto je repka prodala i ove sto su fol igraci(izuzev bajramovica). ne znam sta je problem??

pa jebote kako ti francuzi imaju kondicijeeeee..nisam znao da za 7 dana odigraju 5 utakmica u sezoni..woaH
mostarac

Post by mostarac »

apoliticni_politikant wrote:Opet ponavljam.

ZABORAVIMO PRODAJU. NAKA IGRAJU NAJBOLJI. OVI TO NISU.Nevazno je koji je Metz na tabeli. Vazna je jacina utakmice. Tempo. Kvalitet protivnika itd itd.

NEKA IGRAJU NAJBOLJI,A OVI TO NISU
Daidza je pozvao one za koje misli da su najbolji. Za sada njegovu tvrdnju podupiru rezultati, a tvoju isprazna prica i iz tog razloga logicno je da vjerujem vise njemu nego tebi kad govorimo o tome ko su najbolji.
galaxtics

Post by galaxtics »

ma hej ovdje je vecina menađera na forumu i oni su zaduzeni za pracenje pjanica i kompanije ostale hahhahahaha :lol:
da to nije onaj sto ga trazi liverpool?
ma ako on igra u metzu a 17 mu god.boli njega kurac za bih ba sta ti je vidis da mu vec ganjaju drzavljanstvo.hahahah
apoliticni_politikant

I ja vjerujem dajdzi,takodjer. Ali imam pravo i na vlastito misljenje, koje sam ovdje vec izrekao.

POZDRAV DOMOVINI
apoliticni_politikant

galaxtics wrote:ma hej ovdje je vecina menađera na forumu i oni su zaduzeni za pracenje pjanica i kompanije ostale hahhahahaha :lol:
da to nije onaj sto ga trazi liverpool?
ma ako on igra u metzu a 17 mu god.boli njega kurac za bih ba sta ti je vidis da mu vec ganjaju drzavljanstvo.hahahah
Tvoj nacin komunikacije podsjeca na ogranicenost jednog menadzera albanskog porijekla. A taj sastavlja..... I zastupa iste stavove kao ti.

Tvoj argument na kraju je boli njega k... za BiH. Otkud ti znas?

POZDRAV DOMOVINI
Topla voda

Post by Topla voda »

galaxtics wrote:
Topla voda wrote:

ovo drugo nije tacno.

pa jebote kako ti francuzi imaju kondicijeeeee..nisam znao da za 7 dana odigraju 5 utakmica u sezoni..woaH
:-) ...ma debitovo lik u 4 kolu :lol:
denny84

Post by denny84 »

Topla voda wrote:e vidis meni jesu...meni je radeljic najbolji...zasto?...igro lik 3 tekme i dobio sve 3...sta treba vise
a jesil ga gledo protiv hrvatske?
apoliticni_politikant

Kako god. Tamo moze igrati. Trenazni proces, pripreme sve ima na vrhunskom nivou. Zato i igra u prvoj francuskoj ligi,pa makar mu ekipa imala samo jedan bod. Ali on igra. A zeba u Kamazu, a Husic u Cibaliji i tako dalje ......

POZDRAV DOMOVINI
apoliticni_politikant

Topla voda wrote:e vidis meni jesu...meni je radeljic najbolji...zasto?...igro lik 3 tekme i dobio sve 3...sta treba vise
Akoliko su utakmica odigrali ovi momci. A nisu li okrenuli dansku u Kopenhagenu. A jesu li dobili Norvesku u Zenici pa nam donijeli utakmicu sa Danskom. I onu sa SCG. Nisu li tad bili dobri. Sto to sad ne valajaju?

POZDRAV DOMOVINI
Topla voda

Post by Topla voda »

pa slazem se da je husic pravo upitan i da je kanta igrac.eto.
al zeba u kamazu igra i kamaz se bori za ulazak u prvu rusku i on je veoma bitan igrac tamo.mada bih se takodjer slozio da nije za reprezentacije,al eto fuko nesto pokusava s njim...cisto iz razloga kad nam zatvore misimovica da ima jos neko ko moze gurnuti loptu...mozda bi ibricic bio bolji...al ti pokusavam reci da to nije tal...nego covjek konta da nam treba neki dodatni kreator igre,pogotovo kad misimovica ne ide.
a za radeljica...gledo ga..nisam zadovoljan kako je igro protiv hrvatske,kao sto nisam zadovoljan s jos 5-6 igraca ..nadam se njegovoj boljoj igri u tekmama za bodove.
Topla voda

Post by Topla voda »

apoliticni_politikant wrote:
Akoliko su utakmica odigrali ovi momci. A nisu li okrenuli dansku u Kopenhagenu. A jesu li dobili Norvesku u Zenici pa nam donijeli utakmicu sa Danskom. I onu sa SCG. Nisu li tad bili dobri. Sto to sad ne valajaju?

POZDRAV DOMOVINI
jesu..okrenuli dansku...zahvaljujucu elviru baljicu koji je uposlio sergeja barbareza za 1-0 i zahvaljujuci peti berberovica,centarsutu beslije i golu opet baljica!!
ko fali???
fali baljic :lol:
a beslija je van forme totalno.
apoliticni_politikant

A ostali stajali na terenu.
Nema veze. U pravu si. Nema tala. A koliko upitnih i ti potvrdi?

POZDRAV DOMOVINI
Last edited by apoliticni_politikant on 30/08/2007 01:51, edited 1 time in total.
max_power

Post by max_power »

Muzurovic se iznervirao i shvatam ga. Pasalic & comp. su mu napravili jedan pravo slab sastav a on ga mora predstaviti na konferenciji za stampu. I ja bih prolupo da sam na njegovom mjestu..
mostarac

Post by mostarac »

PUSINA VRATI SE :D
grep

Post by grep »

Topla voda wrote: jesu..okrenuli dansku...zahvaljujucu elviru baljicu koji je uposlio sergeja barbareza za 1-0 i zahvaljujuci peti berberovica,centarsutu beslije i golu opet baljica!!
ko fali???
fali baljic :lol:
a beslija je van forme totalno.
Jarane,

Popijel se sta Hladno?
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Jesi vidjeo ti huje, u kutji Muzurovica. Pocelo se je i tamo zlatnom kasikom kahvicu sladiti, pa odmah - "hasta sam", "puscite me", "kako vas nije sramota". Vadione. Igramo se zrtve. Ja jadan, primam 120.000 km za 6-8 utakmica godisnje, a vi od mene hocete ovo i ono.

Ja vece sirovine - odavno ne vidjadoh, tj, od Aj tinksa, ali i Aj tinks je barem znao - obuci sako, i tri rijeci stranjskeg jezika sparlati nepravilno ali je imao barem muda i da koristi onoliko koliko zna i koliko moze. Dosao Hrvatski selektor, u odijelu covjek, a Muzur, u skanfander se zamotao, ko svercer kakav s buvljaka sto prodaje lubenice, ne izlazi iz njega.

A po ovom nastupu pred novinarima - pa to je za selektora - njegova utakmica, koju on mora sam da igra - to je kao kad igrac izadje - na travu. E sad uzmes ovog selektora - i njegovu utakmicu kako je odigrao, pa konvetiras to u kakvi su ti koji su pod njim, i kako ce tek oni odigrati i kako je to sve nesposobno a puno sebe, namislilo si, a nije jos, jos 1 pobijedilo posteno - i nece Sjeca li se neko - vremena kad izbacise novinare sa Skupstine NS BiH. Nema ni tamo vise, bato, iza zatvorenih vrata je sad cu-cu, mu-cu. Opasna diskusija. Hoce li zaigrati ovaj iz Slaven Belupa ili onaj iz Inter Kamengrada, sve se plasim i bojim i strepim.

Sve u svemu - najeo se Muzur, dobro je, nek je neko sit, jos se koja kila nabacila, koja krvna zila zacepila, sto se je glumilo finog insana, glumilo se je. Od sada, ko vas ..., nema vise sijede kosica, podsisana zunzica, civkice, Abdulah Sidran prica, dok jednu recenicu sastavi, umori i sebe i sugovornika. Od danas - zapocinjemo novi eksperiment koji se zove coban gonja ovcicce, lako lane dir-dir-dane... po receptu agenata 033 i slavne kosarkasice Slavice Pecikoze,zvane mankej.
Hakala

Post by Hakala »

Edoxxx wrote:Muzurovicu svaka cast ... nece covjek s majmunima da prica ... on je selektor i on jedini treba da odlucuje ko ce igrati a ko ne ... taman da pozove 11 igraca iz premier lige, to treba da se postuje ... ako se pasalici, jelici i ostala govna u savezu pocnu mijesati u muzurovices posao od rezultata nece biti nista ...

..
ja zaista ne mogu da vjerujem u ovo sto sam upravo procitao

pa covjece dragi gdje si ti proveo zadnjih 5-10-15 god.? u hibernaciji?

ODSJECITE MI GLAVU AKO JE MUZUREVIC CUO A KAMOLI GLEDAO HUSICA

tek sad uvidjam kako vazda jedni te isti dobijaju na izborima..ovakvih ovaca nigdje nema.

i neka je sram i stid novinara koji radio svoj posao.a ima i onih drugacijih,klimoglavaca,koje muzurevic izdvaja od onog drzavnog neprijatelja.

ono je bio klasican bjeg a ne ljutnja.da ne spominjem kukavicluk,poziv na sazaljenje,jer je covjek krhkog zdravlja.

da se nastavio press,i nastavila se nova pitanja i potpitanja doslo bi se do novih stonobisereklo bitnih spoznaja(da on naravno ne sastavlja sastav).trebalo ga pritsinut,pa taman neka crkne.donekle sam ga postovao,mislio da je poste,da nije upucen *u situaciju*,ali poslije danasnjeg seljackog performansa,jasno mi je da je on do guše u govnima,zajedno s pashom,jelom i td.

i ne trebate se brinuti o njegovom zdravlju,vjerujem da ce muzurevic bito ko cigra cim sad 1-og legne 10milja 8)
Post Reply