Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neki kazu da nece nikad...valjda je bio strajk scenarista i onda su naglo zavrsili sezonu ispalivsi epizodu snimljenu za takav scenario (doduse tu zadnju nisam pogledao pa neznam na sta to lici sad tako prekinuto)...ma vala ova treca komplet sezona ma koliko dobra, upitno je koliko je i potrebna...sa ovakvim krajem pogotovo. Sve je bilo zavrseno maltene pred kraj druge sezone.
karanana wrote:jeli bila 13. epizoda u americi? na oficijelnom sajtu samo vidim sinopsise do 12. epizode. znaci ne zna se kad bi se serija mogla nastaviti?
mozda sam za te dvije godine 20 mjeseci provela u bolnici, mozda sma bila u komi, mozda sam bila sam michaelom i proucavala mu tetovaze jezikom po ledjima.,..i to je moja stvar...
quote]
karanana wrote:jeli bila 13. epizoda u americi? na oficijelnom sajtu samo vidim sinopsise do 12. epizode. znaci ne zna se kad bi se serija mogla nastaviti?
Evo ja odgledah i drugu sezonu i potpuno sam razočaran. Prva se i nekako mogla gledati, ali ova je užas. Zbog toga treću neću ni gledati, jer sam sad na internetu pročitao šta se desilo u trećoj i šta bi se trebalo dešavati u četvrtoj sezoni. U svakom slučaju moj konačni komenatr je žali bože utrošenog vremena. Umjesto da su kompletnu priču utrpali u jednu sezonu i sve to završili, dobili bi kultnu seriju. Ali, kad je neko željan novca to je i teško očekivati.
Eto, kako su to fino oni iz Band of brothersa uradili. Snimiš deset nezaboravnih epizoda i doviđenja. Po mom skromnom mišljenju, mnogo će Miljacke proteći dok neko ne napravi nešto slično, nešto što moram iznova gledati i to svaki put sa oduševljenjem.
veca_sa wrote:ima li sta novo? jel ostaje pocetak septembra?
vokri mi sucre u sonu uleti a nista se ne rijesi jbg
Season 4 will premiere on September 1, 2008. Spoiler! Upcoming events
Producers have reported that Sara Tancredi, who was believed to have been killed in season 3, will be making a return as a regular cast member in season 4. It is also mentioned in promotional information that the season will involve an FBI agent (Michael Rapaport) teaming up with the protagonists Michael and Lincoln and several other characters to bring down the Company once and for all. This season, instead of a break out, the gang will be making a break in.