izvukli smo joj osmijeh ako nista drugo....bosmen wrote:tako je Senka,javi ako odlucis
jos da joj ja zapjevam Gacice od Goge, mozda bi se i nasmijala....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
haha, dobarbosmen wrote:Fakat bi ovaj mogao biti njen bivsi ,covjek samo htio da veza dobije na kvalitetimIRCerka wrote:Najs, konacno posten odgovor....neshto wrote: hej, kažem ti, ja sam nedavno slično sranje napravio, nije bilo dogovoreno vjenčanje kao kod tebe ali je bilo u planu...
dok je trajala ta "preljuba" već mi se tad sve gadilo i samo sam mislio na svoju ....! prevario sam je jer sam glup, nikad prije ne prevarih osobu koju volim a kad to jednom učiniš sjebeš se maximalno! nije saznala za to nikada al me ostavila zbog drugih stvari koje su djelom bile plod mog ponašanja i skrivanja preljube!
borim se evo već mjesec dana svim silama da je vratim ali nema šanse, očigledno me je prestala voljeti jeb ga.
ali želim ti reći da se toliko gadim sam sebi i toliko se kajem što sam to napravio da bih sve baš sve na svijetu učino da to promjenim. ja više nikada neću prevariti nekoga koga volim, u to ne da sam siguran nego dajem ruku.
dakle, ako bude uporan i ako ti stvarno pokaže da te voli i da se kaje daj mu šansu, neke veze poslje takvih zbivanja čak i dobiju na kvaliteti. ne znam vaše probleme kao ni njega ali ako se kaje barem u pola kao ja, daj mu šansu ali menoj žuriti, nek pati
bosmene, dabogda mu otpala chuna ako je druga vidi, a nije doktorica ginekologije....![]()
a ja odmah potrazilamIRCerka wrote:izvukli smo joj osmijeh ako nista drugo....bosmen wrote:tako je Senka,javi ako odlucis![]()
jos da joj ja zapjevam Gacice od Goge, mozda bi se i nasmijala....
mamica 31 wrote:a ja odmah potrazilamIRCerka wrote:izvukli smo joj osmijeh ako nista drugo....bosmen wrote:tako je Senka,javi ako odlucis![]()
jos da joj ja zapjevam Gacice od Goge, mozda bi se i nasmijala....![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qgAcCjV1j7E
gospode Boze![]()
i prvi put vidim ovu Seku o kojoj svi pricaju
ginekolog - za zenemIRCerka wrote:DaysleepeR wrote:Zašto ona?mIRCerka wrote: Najs, konacno posten odgovor....
bosmene, dabogda mu otpala chuna ako je druga vidi, a nije doktorica ginekologije....
Zar nije akušer hećim za ćunu?
ako se ne varam, akusher je onaj sto je zaduzen za porodjaj, i ginekologija je nesto za oba spola, inace bi se zvalo Vaginologija i Chunologija....
Senka, ako odlucis da izjednacis skor, javi![]()
a sad fino radi, pare zaradi i popodne Curu u setnju....
Goga Sekulic, pjesma GACICE....mamica 31 wrote:a ja odmah potrazilamIRCerka wrote:izvukli smo joj osmijeh ako nista drugo....bosmen wrote:tako je Senka,javi ako odlucis![]()
jos da joj ja zapjevam Gacice od Goge, mozda bi se i nasmijala....![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qgAcCjV1j7E
gospode Boze![]()
i prvi put vidim ovu Seku o kojoj svi pricaju
pu pu zlu ne trebalo, ja inace sve slijecim zapisima, ne vjerujem ja u te doktoreLace wrote:ginekolog - za zenemIRCerka wrote:DaysleepeR wrote: Zašto ona?
Zar nije akušer hećim za ćunu?
ako se ne varam, akusher je onaj sto je zaduzen za porodjaj, i ginekologija je nesto za oba spola, inace bi se zvalo Vaginologija i Chunologija....
Senka, ako odlucis da izjednacis skor, javi![]()
a sad fino radi, pare zaradi i popodne Curu u setnju....
urolog - za muskarce
sramota da se to ne zna
muskarac kad ima kakvu pogan oko chune...ne ide ginekologu, vec urologu![]()
sve se zajedno zove urogenitalni trakt/sistem ...a imaju ga i zene i muskarci
mIRCerka nemoj tako da pises da ovdje niko nije ozbiljan zamolio bih te da pazljivo procitas sta sam ja napisao,mislim da nas ima ipak i ozbiljnih ovdje jer sadrzinom mog teksta napisanog ja mislim da nista nisam neozbiljno napisao nit se zezao nego rekao ono sto jeste i kako jeste,i nemoj da nas sve svrstavas u isti kos,toliko od menemIRCerka wrote:Senka draga,
smatram da si izabrala pogresno mjesto da se izjadas obzirom da ovdje niko nije ozbiljan.
Najlakse je uhvatiti se gramaticke greske, tri smjene, i preskocene recenice KAD MI NIJE DAO DA UDJEM JA SAM GA ODGURNULA I USLA I VIDJELA TO I TO...
dobro je da si uopste koliko toliko sabrana.
Evo ti saljem jedan cyber zagrljaj i
Ja se slazem sa Amrino!amrino wrote:Pa rece da je vidjela njeno auto ispred....Znaci- ako je znala da je to njeno auto- onda mora da i nju zna....a ako je zna to znaci da joj je ili frendica ili poznanica- ako je tako onda ova mora da je znala da su njih dvoje zaruceni- e onda ima itekako veze sa Senkom..._BosanaC wrote:Cek cek cek... Sto je sad ta hanumica kurva? I kakve ona uospte veze sa Senkom ima?amrino wrote: Znas li ko je kurva s kojom te prevari?![]()
Sto se njega tice....poslati svim clanovima njegove uze i sire porodice te poznanicima i prijateljima poruku o tome da se vjencanje otkazuje jer ga je decko umako sa strane...Ja bih mu polupala sve prozore, demolirala auto....ma ne znam.![]()
Ako je fakat istina to sto pises- sorry i sretno u oporavku. Oprostiti? Ni pod razno!!!![]()
Ma u tom momentu- ne bih ja virila kroz prozor- nego bih kakvu ciglu kroz prozor ubacila- da malo bolje osmotrim ste se to desava...
a onda bih se posvetila njenom autu....jer- ako je ona je*ala nesto moje....i ja bih joj vratila istom mjerom...raz*ebala bih joj auto tako da ga ne mere prepoznat!!!![]()
uh! ja meljem uprazno kao i obicno...![]()
senkic- uzmi godisnji ili bolovanje i bjezi negdje na more!
kojim mirom sad, vidis da je bosmen munta...aman...DaysleepeR wrote:Ako te iduci put nazove reci mu da si i ti njega pravarila.
Vjeruj mi to ce mu biti najgora kazna.
A onda boluj smirom
ko je prezaposlen????bosmen wrote:e jbg mIRci,sad je jos i muntammIRCerka wrote:kojim mirom sad, vidis da je bosmen munta...aman...DaysleepeR wrote:Ako te iduci put nazove reci mu da si i ti njega pravarila.
A onda boluj smirom
samo pomazem al ona prezaposlena
iyvini pomazes, pogresan glagol upotrijebih...bosmen wrote:e jbg mIRci,sad je jos i muntammIRCerka wrote:kojim mirom sad, vidis da je bosmen munta...aman...DaysleepeR wrote:Ako te iduci put nazove reci mu da si i ti njega pravarila.
A onda boluj smirom
samo pomazem al ona prezaposlena
haj' ne seribosmen wrote:Hajde ba svi pricate,jedini sam ja ponudio konkretnu pomocSogan wrote:Ja se slazem sa Amrino!amrino wrote: Pa rece da je vidjela njeno auto ispred....Znaci- ako je znala da je to njeno auto- onda mora da i nju zna....a ako je zna to znaci da joj je ili frendica ili poznanica- ako je tako onda ova mora da je znala da su njih dvoje zaruceni- e onda ima itekako veze sa Senkom...![]()
Ma u tom momentu- ne bih ja virila kroz prozor- nego bih kakvu ciglu kroz prozor ubacila- da malo bolje osmotrim ste se to desava...
a onda bih se posvetila njenom autu....jer- ako je ona je*ala nesto moje....i ja bih joj vratila istom mjerom...raz*ebala bih joj auto tako da ga ne mere prepoznat!!!![]()
uh! ja meljem uprazno kao i obicno...![]()
senkic- uzmi godisnji ili bolovanje i bjezi negdje na more!
Vrijeme lijeci, nije on vrijedan, ne pokazuj da ti je tesko bla bla bla... hebes Oprah i dr. Phill-a... osveta je najefektivniji mehlem i najzdravija reakcijaTako da ja ne vidim razloga zasto bi od te Njemice auto i dalje bio u voznom stanju
A svi znamo i kakve sve invazije sitnih ili krupnijih hajvana mogu zadesiti ako je stan u prizemlju... kad on vec dovodi, mozes i ti dati svoj doprinos
![]()
![]()
![]()