F.C. Internazionale

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
everybody hurts

#51 Re: Inter

Post by everybody hurts »

zulfikkar wrote::( Nesto ko bosancu mi se bas ne navija za ovakve dresove

hahahaha, neko je propustio terapiju... :( :(

FORZA INTER!!!!!
zulfikkar

#52 Re: Inter

Post by zulfikkar »

hoces da kazes da da ti njihov izgled terapeutski stvara sliku pobjede nad onim sto nista nema vrjednosti u tvojim ocima :bih: :arrow:
a narucito ova crvena boja :oops:

Image
elixiaboy

#53 Re: Inter

Post by elixiaboy »

zulfikkar wrote::( Nesto ko bosancu mi se bas ne navija za ovakve dresove
Druze, hajd da ti kupim kartu za San Francisco, otidji do Golden Gate Bridge i skoci s mosta. Time ces uciniti uslugu i nama i sebi! Moze?
Image
rIder

#54 Re: Inter

Post by rIder »

Image
VILDAN99

#55 Re: Inter

Post by VILDAN99 »

Mislim da nakon jucerasnjeg meca i sjajne borbe protiv davljnika Parme smo dokazali da smo zasluzeno prvi i da nam pripada 16.scudeto.Procitao sam vase komentare na prethodne dvije strane,razumijem da mnogi ne simpatisu moj Inter i da vole duge klubove koji su takodjer usjesni i slavni ipak ne razumijem odakle toliki antagonizam i mrznja za klub koji zaista i sigurno od dana kad postoji u svojoj osnovi ima fer i sportsko nadmtanje bez obzira na rasu,porijeklo i nacionalnost.Dugo pratim i navijam za Inter i fudbal opcenito,svugdje ima i bit ce uvijek stimanja i podmetanja ali slozit cete se samnom-gdje toga nema!?? Prema svemu tome zakljucujem da je sportski voljeti i navijati ali je hinjski pljuvati i blatiti tudje jer ako si pravi fan onda znas da i drugi moraju biti dobri da bi onda ti mogao biti BOLJI!!!
Cestitam Romi na dobroj borbi do kraja,Juventusu i nasem Hasanu na doroj sezoni a Milanu zelim ugodan odmor i uspjesan nastup u Kupu Uefa sljedece sezone i da ga osvoji mozda ali uz komentar ona dva mamlaza sa Obn-a tesko da ce im to poci za rukom...NA KRAJU SLAG NARAVNO-FORZA INTER-SVAKA TI CAST ZLATANE PRAVI SI MAJSTOR!!! CESTITKE CRNO-PLAVIMA SCUDETO JE OSTAO GDJE MU JE I MJESTO...Uzivajte momci... :bih: :bih: :bih:
Better Man

#56 Re: Inter

Post by Better Man »

zulfikkar wrote:hoces da kazes da da ti njihov izgled terapeutski stvara sliku pobjede nad onim sto nista nema vrjednosti u tvojim ocima :bih: :arrow:

Image
Dres kao da je rađen za Englesku reprezentaciju, a ne za Inter.
rIder

#57 Re: Inter

Post by rIder »

VILDAN99 wrote:Mislim da nakon jucerasnjeg meca i sjajne borbe protiv davljnika Parme smo dokazali da smo zasluzeno prvi i da nam pripada 16.scudeto.Procitao sam vase komentare na prethodne dvije strane,razumijem da mnogi ne simpatisu moj Inter i da vole duge klubove koji su takodjer usjesni i slavni ipak ne razumijem odakle toliki antagonizam i mrznja za klub koji zaista i sigurno od dana kad postoji u svojoj osnovi ima fer i sportsko nadmtanje bez obzira na rasu,porijeklo i nacionalnost.Dugo pratim i navijam za Inter i fudbal opcenito,svugdje ima i bit ce uvijek stimanja i podmetanja ali slozit cete se samnom-gdje toga nema!?? Prema svemu tome zakljucujem da je sportski voljeti i navijati ali je hinjski pljuvati i blatiti tudje jer ako si pravi fan onda znas da i drugi moraju biti dobri da bi onda ti mogao biti BOLJI!!!
Cestitam Romi na dobroj borbi do kraja,Juventusu i nasem Hasanu na doroj sezoni a Milanu zelim ugodan odmor i uspjesan nastup u Kupu Uefa sljedece sezone i da ga osvoji mozda ali uz komentar ona dva mamlaza sa Obn-a tesko da ce im to poci za rukom...NA KRAJU SLAG NARAVNO-FORZA INTER-SVAKA TI CAST ZLATANE PRAVI SI MAJSTOR!!! CESTITKE CRNO-PLAVIMA SCUDETO JE OSTAO GDJE MU JE I MJESTO...Uzivajte momci... :bih: :bih: :bih:
:thumbup:
van Basten

#58 Re: Inter

Post by van Basten »

ja lično mislim da svi "interisti" trebaju ljubiti stope Zlatanu, jer da nije njega bilo, Roma bi ih prešišala nakon -11 prije 3 mjeseca.
elixiaboy

#59 Re: Inter

Post by elixiaboy »

Better Man wrote:
zulfikkar wrote:hoces da kazes da da ti njihov izgled terapeutski stvara sliku pobjede nad onim sto nista nema vrjednosti u tvojim ocima :bih: :arrow:

Image
Dres kao da je rađen za Englesku reprezentaciju, a ne za Inter.
Dres je radjen po uzoru na grb grada Milana povodom 100 godina postojanja kluba
Image
http://en.wikipedia.org/wiki/Milan
rIder

#60 Re: Inter

Post by rIder »

van Basten wrote:ja lično mislim da svi "interisti" trebaju ljubiti stope Zlatanu, jer da nije njega bilo, Roma bi ih prešišala nakon -11 prije 3 mjeseca.
Zlatan je samo šlag na tortu inače bi i mančesteristi trebali zahvaliti C. Ronaldu i bayernisti Toniju i romanisti Tottiju ( :lol: :D ) i zenitisti Arshavinu :D ... ne zaboravi da su pola sezone igrali bez centralnih odbrambenih Cordobe i Samuela, zatim Viere..... Cruz je odradio svoje, Cambiasso isto, a najbolji ove sezone po mome mišljenju su bili: Cesar, Maicon, J Zanetti, Ibrahimovic i otkrovenje Baloteli, sljedeće godine trio fantasticus u napadu - Ibrahimovic, Adriano, Balotelli, Moratti treba još kupiti jednog ultra mega igrača sredine terena tipa Gerrard, Lampard i sljedeće godine po istom :D

''.... u malu mrežicu, ohohohoo'' što bi reko Vugdalić :D

Image
pOZz

#61 Re: Inter

Post by pOZz »

van Basten wrote:ja lično mislim da svi "interisti" trebaju ljubiti stope Zlatanu, jer da nije njega bilo, Roma bi ih prešišala nakon -11 prije 3 mjeseca.
Nidje veze.

Ja ću samo reći: JEDAN JE JAVIER ZANETI !!!
pa_sha

#62 Re: Inter

Post by pa_sha »

ma da zlatan nije usao nebi inter do sutra dao gol..............................

FORZA ROMA (dokazali su da igraju najljepsi fudbal u italiji uz juve)...
pOZz

#63 Re: Inter

Post by pOZz »

pa_sha wrote:ma da zlatan nije usao nebi inter do sutra dao gol..............................

FORZA ROMA (dokazali su da igraju najljepsi fudbal u italiji uz juve)...
Biće bolje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scudetto broj 16 8-)
scheph

#64 Re: Inter

Post by scheph »

Image
:lol: :D :lol:
rIder

#65 Re: Inter

Post by rIder »

hau jes no scheph :D

Image

Mourinho i zvanično preuzeo Inter

Nekadašnji menadžer Chelsea Jose Mourinho zvanično je izabran za novog trenera milanskog Intera. Mourinho je potpisao trogodišnji ugovor sa trostrukim uzastopnim šampionom Italije, a zvanično predstavljanje zakazano je za utorak.

Portugalac je bez angažmana od prošlog septembra, kada je napustio "Stamford Bridge".

Italijanski mediji prenose da je dogovor između Mourinha i milijardera Masima Morattija, predsjednika Intera, postignut još prije nekoliko nedjelja, ali da je ozvaničenje saradnje odloženo do odlaska dosadašnjeg trenera Roberta Manchinija.

Manchini je otpušten uprkos osvajanju treće uzastopne titule prvaka Italije, a od odlaska iz Intera nalazi se među favoritima za preuzimanje prethodne Mourinha funkcije, menadžera Chelsea.

Na prvom spisku najavljenih pojačanja Intera nakon dolaska Mourinha nalaze se njegovi nekadašnji izabranici iz Chelesa Frank Lampard, Didije Drogba i Ricardo Carvalho, prenose italijanski mediji.
madalen

#66 Re: Inter

Post by madalen »

stari_sarajevski_gospodin wrote:Jestel vidjeli sta cigo uradi? Svaka mu dala! :D

Hahahahaha, kako ste mi smjesni sa tim "cigo"

Odakle li vam to?
pOZz

#67 Re: Inter

Post by pOZz »

Stig'o Mourinho 8-) 8-) 8-)

Otišao Mancini :mrgreen: :thumbup:

Juriš na sve trofeje sljedeće sezone :mrgreen: :dance: :dance: :dance:
Neelix

#68 Re: Inter

Post by Neelix »

stigla najodvratnija osoba koju sam zapamtio otkako pratim fudbal. jos jedan razlog za ismijavanje luzera :D
rIder

#69 Re: Inter

Post by rIder »

Jose Mourinho... nema dalje :D
pOZz

#70 Re: Inter

Post by pOZz »

Neelix wrote:stigla najodvratnija osoba koju sam zapamtio otkako pratim fudbal. jos jedan razlog za ismijavanje luzera :D
:lol: :lol: :lol:

Normalica... Sve dok vas on ne ismije jednom za sva vremena :lol: :lol: :lol:

P.S. Ako se ne varam, Milan - Kup UEFA ? Šta reći više ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neelix

#71 Re: Inter

Post by Neelix »

to je namjerno uradjeno jer je kup uefa jedini trofej koji milanu nedostaje :D a nek taj tvoj izgovor od kluba i dalje sanja nedosanjani san o najjacem klupskom takmicenju na svijetu ... :D
rIder

#72 Re: Inter

Post by rIder »

Ušla voda u uši ... :-) :D :D
pOZz

#73 Re: Inter

Post by pOZz »

Neelix wrote:to je namjerno uradjeno jer je kup uefa jedini trofej koji milanu nedostaje :D a nek taj tvoj izgovor od kluba i dalje sanja nedosanjani san o najjacem klupskom takmicenju na svijetu ... :D
S kim ćete igrati ? Sloboda (Zrinjski), Široki, Zemun, Slaven Belupo... Stvarno atraktivni protivnici :lol: :lol: :lol:

A dok je onaj monstrum bio na klupi, osvanje LP bi bila najveća senzacija u historiji fudbala. Medjutim, stvari su se promijenile.

Stigao je ovaj čovjek te se sad imamo čemu nadati. :mrgreen:

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Image Image Image Image
Epitop

#74 Re: Inter

Post by Epitop »

pOZz wrote:
Neelix wrote:stigla najodvratnija osoba koju sam zapamtio otkako pratim fudbal. jos jedan razlog za ismijavanje luzera :D
:lol: :lol: :lol:

Normalica... Sve dok vas on ne ismije jednom za sva vremena :lol: :lol: :lol:

P.S. Ako se ne varam, Milan - Kup UEFA ? Šta reći više ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mora Inter još pure jesti da bi se mjerio sa Milanom. Uložili su u zadnjih 15 godina više novca u tim možda i od Reala, a bilans titula mizeran. Čujemo se za nekih 15-tak godina.
madalen

#75 Re: Inter

Post by madalen »

slazem se u potpunosti!!! :thumbup:
Post Reply