zulfikkar wrote:Nesto ko bosancu mi se bas ne navija za ovakve dresove
hahahaha, neko je propustio terapiju...
FORZA INTER!!!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
zulfikkar wrote:Nesto ko bosancu mi se bas ne navija za ovakve dresove
Druze, hajd da ti kupim kartu za San Francisco, otidji do Golden Gate Bridge i skoci s mosta. Time ces uciniti uslugu i nama i sebi! Moze?zulfikkar wrote:Nesto ko bosancu mi se bas ne navija za ovakve dresove

VILDAN99 wrote:Mislim da nakon jucerasnjeg meca i sjajne borbe protiv davljnika Parme smo dokazali da smo zasluzeno prvi i da nam pripada 16.scudeto.Procitao sam vase komentare na prethodne dvije strane,razumijem da mnogi ne simpatisu moj Inter i da vole duge klubove koji su takodjer usjesni i slavni ipak ne razumijem odakle toliki antagonizam i mrznja za klub koji zaista i sigurno od dana kad postoji u svojoj osnovi ima fer i sportsko nadmtanje bez obzira na rasu,porijeklo i nacionalnost.Dugo pratim i navijam za Inter i fudbal opcenito,svugdje ima i bit ce uvijek stimanja i podmetanja ali slozit cete se samnom-gdje toga nema!?? Prema svemu tome zakljucujem da je sportski voljeti i navijati ali je hinjski pljuvati i blatiti tudje jer ako si pravi fan onda znas da i drugi moraju biti dobri da bi onda ti mogao biti BOLJI!!!
Cestitam Romi na dobroj borbi do kraja,Juventusu i nasem Hasanu na doroj sezoni a Milanu zelim ugodan odmor i uspjesan nastup u Kupu Uefa sljedece sezone i da ga osvoji mozda ali uz komentar ona dva mamlaza sa Obn-a tesko da ce im to poci za rukom...NA KRAJU SLAG NARAVNO-FORZA INTER-SVAKA TI CAST ZLATANE PRAVI SI MAJSTOR!!! CESTITKE CRNO-PLAVIMA SCUDETO JE OSTAO GDJE MU JE I MJESTO...Uzivajte momci...![]()
![]()
Dres je radjen po uzoru na grb grada Milana povodom 100 godina postojanja kluba

Zlatan je samo šlag na tortu inače bi i mančesteristi trebali zahvaliti C. Ronaldu i bayernisti Toniju i romanisti Tottiju (van Basten wrote:ja lično mislim da svi "interisti" trebaju ljubiti stope Zlatanu, jer da nije njega bilo, Roma bi ih prešišala nakon -11 prije 3 mjeseca.
Nidje veze.van Basten wrote:ja lično mislim da svi "interisti" trebaju ljubiti stope Zlatanu, jer da nije njega bilo, Roma bi ih prešišala nakon -11 prije 3 mjeseca.
Biće boljepa_sha wrote:ma da zlatan nije usao nebi inter do sutra dao gol..............................
FORZA ROMA (dokazali su da igraju najljepsi fudbal u italiji uz juve)...

stari_sarajevski_gospodin wrote:Jestel vidjeli sta cigo uradi? Svaka mu dala!
Neelix wrote:stigla najodvratnija osoba koju sam zapamtio otkako pratim fudbal. jos jedan razlog za ismijavanje luzera
S kim ćete igrati ? Sloboda (Zrinjski), Široki, Zemun, Slaven Belupo... Stvarno atraktivni protivniciNeelix wrote:to je namjerno uradjeno jer je kup uefa jedini trofej koji milanu nedostajea nek taj tvoj izgovor od kluba i dalje sanja nedosanjani san o najjacem klupskom takmicenju na svijetu ...

Mora Inter još pure jesti da bi se mjerio sa Milanom. Uložili su u zadnjih 15 godina više novca u tim možda i od Reala, a bilans titula mizeran. Čujemo se za nekih 15-tak godina.pOZz wrote:Neelix wrote:stigla najodvratnija osoba koju sam zapamtio otkako pratim fudbal. jos jedan razlog za ismijavanje luzera![]()
![]()
![]()
Normalica... Sve dok vas on ne ismije jednom za sva vremena![]()
![]()
P.S. Ako se ne varam, Milan - Kup UEFA ? Šta reći više ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neelix wrote:stigla najodvratnija osoba koju sam zapamtio otkako pratim fudbal. jos jedan razlog za ismijavanje luzera