Ako se dobro protegnes, ne treba ti nikakav poklon, jel tako?zena21 wrote:treba se protegnuti onoliko si DUGACAKdugacki wrote:Uh, Pitt...ja ne bih zurio sa tim gift karticama. To se kupuje kad si vec kojih 15-16 godina u braku i kad STVAAARNO vise nemas volje i ideja za rodjendanske poklone.![]()
mala pomoc od strane djevojaka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dugacki
- zena21
dugacki wrote:Ako se dobro protegnes, ne treba ti nikakav poklon, jel tako?zena21 wrote:treba se protegnuti onoliko si DUGACAKdugacki wrote:Uh, Pitt...ja ne bih zurio sa tim gift karticama. To se kupuje kad si vec kojih 15-16 godina u braku i kad STVAAARNO vise nemas volje i ideja za rodjendanske poklone.![]()
-
Tariq_rambo
Ma najbolje ti je kakav parfem, 60-70KM to uvijek prolazi
-
Tariq_rambo
Ma najbolje ti je kakav parfem, 60-70KM to uvijek prolazi
-
faraon_sa
heh ima stvarno dobrih prijedloga. hvala. a posto vidim da mnoge interesuje maksimalno ulaganje u poklon..... ma najvise 70-80 km. po meni je bitno da to bude nesto neobicno, nesto sto ce je podsjecati na mene. a mislim da njoj nece smetati ako bude i 10 km. meni nece 
-
JANNINA
#56 Re: mala pomoc od strane djevojaka
znas sta ces joj kupiti sexy ves.......time bi nju sigurno iznenadio a i ti bi mogao parit oci...faraon_sa wrote:e moje lijepe dame imam jednu malu molbu za vas. djevojci rodjendan za 20-tak dana i naravno ona od mene ocekuje poklonmislim moram se potruditi jer ce i meni za 2-3 mj pa se nadam da ce vratiti istom mjerom
. znaci, tesko mi se odluciti sta joj kupiti, jer za ovo vrijeme otkako smo zajedno imam osjecaj da sam potrosio sve dobre ideje. volio bih nesto orginalno, sto ce joj biti uspomena od mene za duze vrijeme. pa bi vas molio za neke prijedloge. ono sta ste vi dobijali, sta bi volili dobiti.....
- anais_nin
DobroJutroKolumbo wrote:Nadji jos jednu djevojku i pokloni joj noc u troje...![]()
![]()
Sala mala , mada kad razmislim malo bolje sa moje tacke gledista to i nije losa ideja...hmmmm...pitam se , kad bi ja...tako nesto napravio...hmmmm...pa ja...pa da...nije lose...svidja mi se...super ideja...da da...to cu uraditi i ja...
Uh, izvinjavam se . malo sam odlutao u mislima...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kupi joj nesto od srebrenog nakita...one vole srebro...nikako nemoj "zuto" nije in to kod njih...mislim jeste kod nekih...ali iz tvoje price vidim da ona nije "neka"...![]()
![]()
Ako imas love onda toplo preporucujem platinu...ako bas imas love onda "dijamantic neki" ,sa tim nemas fule...
![]()
![]()
Na kraju-krajeva sta god da kupis ako te ona voli , njoj ce biti "VRH VRHOVA" !!!
I da, jos nesto, fino zapakuj, one su lude za ambalazom , naprosto se oduseve ako je fino to zapakovano i ususkano i zasuskano...
- danas
mislim da bi poklon mozda i prosao da je sa jos jednim hairlijomanais_nin wrote:DobroJutroKolumbo wrote:Nadji jos jednu djevojku i pokloni joj noc u troje...![]()
![]()
Sala mala , mada kad razmislim malo bolje sa moje tacke gledista to i nije losa ideja...hmmmm...pitam se , kad bi ja...tako nesto napravio...hmmmm...pa ja...pa da...nije lose...svidja mi se...super ideja...da da...to cu uraditi i ja...
![]()
![]()
samo mislim da bi ovaj prvi poklon imao svrhe moras se potruditi da doticna bude njen tip
- anais_nin
a za taj bi se sve do jednog satralidanas wrote:mislim da bi poklon mozda i prosao da je sa jos jednim hairlijomanais_nin wrote:DobroJutroKolumbo wrote:Nadji jos jednu djevojku i pokloni joj noc u troje...![]()
![]()
![]()
![]()
samo mislim da bi ovaj prvi poklon imao svrhe moras se potruditi da doticna bude njen tip
![]()
![]()
![]()
-
rikardoreis
#61 Re: mala pomoc od strane djevojaka
CD "Sve smo mogli mi"faraon_sa wrote:e moje lijepe dame imam jednu malu molbu za vas. djevojci rodjendan za 20-tak dana i naravno ona od mene ocekuje poklonmislim moram se potruditi jer ce i meni za 2-3 mj pa se nadam da ce vratiti istom mjerom
. znaci, tesko mi se odluciti sta joj kupiti, jer za ovo vrijeme otkako smo zajedno imam osjecaj da sam potrosio sve dobre ideje. volio bih nesto orginalno, sto ce joj biti uspomena od mene za duze vrijeme. pa bi vas molio za neke prijedloge. ono sta ste vi dobijali, sta bi volili dobiti.....
-
rikardoreis
ne valja taj poklon...onda ce ona, kad dostojno vracala za njegov rodjendan, zovnuti nekog crnca... pa u trojeanais_nin wrote:DobroJutroKolumbo wrote:Nadji jos jednu djevojku i pokloni joj noc u troje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kupi joj nesto od srebrenog nakita...one vole srebro...nikako nemoj "zuto" nije in to kod njih...mislim jeste kod nekih...ali iz tvoje price vidim da ona nije "neka"...![]()
![]()
Ako imas love onda toplo preporucujem platinu...ako bas imas love onda "dijamantic neki" ,sa tim nemas fule...
![]()
![]()
Na kraju-krajeva sta god da kupis ako te ona voli , njoj ce biti "VRH VRHOVA" !!!
I da, jos nesto, fino zapakuj, one su lude za ambalazom , naprosto se oduseve ako je fino to zapakovano i ususkano i zasuskano...![]()
![]()
- anais_nin
svaki poklon ima svoju cijenurikardoreis wrote:ne valja taj poklon...onda ce ona, kad dostojno vracala za njegov rodjendan, zovnuti nekog crnca... pa u trojeanais_nin wrote:DobroJutroKolumbo wrote:Nadji jos jednu djevojku i pokloni joj noc u troje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I da, jos nesto, fino zapakuj, one su lude za ambalazom , naprosto se oduseve ako je fino to zapakovano i ususkano i zasuskano...![]()
![]()
![]()
-
rikardoreis
ova bi bila prevelikaanais_nin wrote:svaki poklon ima svoju cijenurikardoreis wrote:ne valja taj poklon...onda ce ona, kad dostojno vracala za njegov rodjendan, zovnuti nekog crnca... pa u trojeanais_nin wrote:![]()
![]()
![]()