Papci sa SFF akreditacijama vol.2
- mrs. zurbrigen
zasto se karte za sff mogu rezervirati samo putem smsa? i samo ako koristis eronet? bezze...
ima li ko jedan "vidi sto sam vazan" key-chain sa privjeskom
za mene?
ima li ko jedan "vidi sto sam vazan" key-chain sa privjeskom
- Altsa
karanana wrote:Cijeli festival i sve oko njega me pravo nervira. Kofrtanje, niko kao oni koji imaju karte, koji idu na premijere, koji idu na partije. Uh, misle da su krema sa postanskog broja 90210. A u biti SFF je jedan precijenjeni regionalni vasar filmova iz Bugarske, Rumunije, Makedonije, Srbije.... a tako je napuhan kao da je dodjela oskara. Pravi ljubitelj filma nece otici i sjesti sa 2000 ljudi da gleda i uziva u filmu dok desetine ljudi tipkaju poruke, pricaju, kaslju i generalno se kurce i dignu glave da bi bili vidjeni da sjede na premijeri. Ma pravi seoski vasar. Pravi ljubitelj filma ce otici u manje kino ili rentati DVD i uzivati u tom filmu.
-
basta sljezove boje
ispade SFF filmska Guca bez kiselog kupusa i klempe
nemojte tako, sta ce ljudi koji jos nisu bili pomisliti
nemojte tako, sta ce ljudi koji jos nisu bili pomisliti
-
nevidljiva
Pratim SFF od '98 a od prosle godine sam pocela raditi u Meeting Pointu.Nisu mi jasni tako negativni komentari.Prvo, nismo svi sa akreditacijama papci koji se sepure po gradu,neki ih i skinu.Nemamo ni neke posebne pogodnosti,narocito staff tako da svake godine kupim karte za filmove koje zelim gledati.
- Oldboy
Pa autor ankete je naveo samo one koji ih nose. Nije rekao da to svi rade.nevidljiva wrote:Pratim SFF od '98 a od prosle godine sam pocela raditi u Meeting Pointu.Nisu mi jasni tako negativni komentari.Prvo, nismo svi sa akreditacijama papci koji se sepure po gradu,neki ih i skinu.Nemamo ni neke posebne pogodnosti,narocito staff tako da svake godine kupim karte za filmove koje zelim gledati.
I ja cu za koji dan dobiti akreditaciju ali necu je ja nositi po cijeloj carsiji. Ne zbog ovih sto im to smeta nego, jednostavno se ne volim se isticati.
- danas
sta si se bolan ovoliko uskuho oko jebene akreditacije... ispadas smjesniji od ovog sa akreditacijom...stochar wrote:po stoti put ponavljam: ovaj forum i ovaj svijet bi bili puno ljepsi kada bi ljudi saslusali/procitali sagovornika prije nego reaguju. po 100 puta sam napisao, i na ovoj i na prosloj temi da sam i sam visestruki nosilac sff-ovske spomenice ali da s njom ne idem u granap na Hridu te da ne smatram da su svi koji nose akreditaciju kad im treba zbog posla supci i papci. ne smatram ni za ove druge, ali eto, prvo mi palo na pamet jer mi je smijeshno da nekom taj okovratnik toliko znachi da bi ga, da je Bajram u po SFF-a, ponio ujutro u dzamiju ili kod nane na baklavu. u tom je point nevidljiva.nevidljiva wrote:Pratim SFF od '98 a od prosle godine sam pocela raditi u Meeting Pointu.Nisu mi jasni tako negativni komentari.Prvo, nismo svi sa akreditacijama papci koji se sepure po gradu,neki ih i skinu.Nemamo ni neke posebne pogodnosti,narocito staff tako da svake godine kupim karte za filmove koje zelim gledati.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
eh @danas, qq namadanas wrote:pa poslije par tema (po jedna svake godine) i sveopste kuknjave oko papaka sa akreditacijama koji nas haman satrase ...
hebes ga, nemam je ove godine, nije neka privilegija imati je, bolje se ustedi bez nje, a moze se nekako i na partyje
- danas
ma ne komentarisem uopste to zorice...
meni se zivo jebe ko nosi kakvu akreditaciju, i moj komentar je vise ono -- zar TO zasluzuje temu, i zar fakat ima NEKO koga to ono istinski tangira... jer fakat ne kontam... da se neko ovoliko ibreti oko jebene akreditacije i gdje je ko nosi... pa se ja ibretim oko 'vakvog ibrecenja
ko sto se ibretim onima sto se ibrete dernek.ba sajtu a sa njega ne siNilaze
jer licno -- meni je veci papak onaj sto otvori temu "papak sa akreditacijom" ili "papak sa dernek.ba" sajta, nego taj klix papak sa akreditacijom (ako uopste i jeste papak
)...
neise -- do mene je...

meni se zivo jebe ko nosi kakvu akreditaciju, i moj komentar je vise ono -- zar TO zasluzuje temu, i zar fakat ima NEKO koga to ono istinski tangira... jer fakat ne kontam... da se neko ovoliko ibreti oko jebene akreditacije i gdje je ko nosi... pa se ja ibretim oko 'vakvog ibrecenja
neise -- do mene je...
- Lace
nije do tebe...do alien chipa u glavidanas wrote:ma ne komentarisem uopste to zorice...
meni se zivo jebe ko nosi kakvu akreditaciju, i moj komentar je vise ono -- zar TO zasluzuje temu, i zar fakat ima NEKO koga to ono istinski tangira... jer fakat ne kontam... da se neko ovoliko ibreti oko jebene akreditacije i gdje je ko nosi... pa se ja ibretim oko 'vakvog ibrecenjako sto se ibretim onima sto se ibrete dernek.ba sajtu a sa njega ne siNilaze
jer licno -- meni je veci papak onaj sto otvori temu "papak sa akreditacijom" ili "papak sa dernek.ba" sajta, nego taj klix papak sa akreditacijom (ako uopste i jeste papak
)...
neise -- do mene je...![]()
-
basta sljezove boje
akreditacija za studente i srednjoskolce 60 KM, a filmski profesionalci placaju 30Eshek wrote:Ima li neko da prodaje akreditaciju....? Kad dodjem u Saraj'vo, da se materi pohvalim![]()
http://www.sff.ba/default.aspx?itemid=1 ... &_cache=no
- danas
nisam dugo radila upgradeLace wrote:nije do tebe...do alien chipa u glavidanas wrote:ma ne komentarisem uopste to zorice...
meni se zivo jebe ko nosi kakvu akreditaciju, i moj komentar je vise ono -- zar TO zasluzuje temu, i zar fakat ima NEKO koga to ono istinski tangira... jer fakat ne kontam... da se neko ovoliko ibreti oko jebene akreditacije i gdje je ko nosi... pa se ja ibretim oko 'vakvog ibrecenjako sto se ibretim onima sto se ibrete dernek.ba sajtu a sa njega ne siNilaze
)...
neise -- do mene je...![]()
![]()
- danas
kad porastem, hocu i ja vako majkostochar wrote:hehe... ja maloprije podig'o svoju karticu, odo' se sad malo folirat' po gradu...danas wrote:ja sam samo dosla da kazem da su mi od onih sto se slomise da budu vidjeni na SFF gori samo oni sto se slomise da ne budu vidjeni na SFF![]()
![]()
![]()
de i meni bolan nadji jednu preko stele
-
Crvena Tifoza
Ništa to, hocemo slike.sibelius wrote:danas sam vidio derle jedno, kakvi dvoje skupa idu...i jedva su navukli akreditacije kolke su im glavurde