Papci sa SFF akreditacijama vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

hocu i ja jednu

hocu
23
21%
necu
53
47%
samo cetvrtkom
36
32%

Total votes: 112

damirm

Post by damirm »

Ma djeca se prave vazna...Ti ljudi ionako nemaju za kino...
mrs. zurbrigen

Post by mrs. zurbrigen »

zasto se karte za sff mogu rezervirati samo putem smsa? i samo ako koristis eronet? bezze... :roll:

ima li ko jedan "vidi sto sam vazan" key-chain sa privjeskom :D za mene?
Phia

Post by Phia »

Haj'mo 'stoko' u red! :lol:

Image
pitt

Post by pitt »

kako niko ne skonta pa pocne dupljake tih akreditacija stampati....ono samo za raju sto bi da se kurche :D:D:D
danas

Post by danas »

Phia wrote:Haj'mo 'stoko' u red! :lol:

Image
kjut ovaj mali milosevic :oops: :D
Altsa

Post by Altsa »

karanana wrote:Cijeli festival i sve oko njega me pravo nervira. Kofrtanje, niko kao oni koji imaju karte, koji idu na premijere, koji idu na partije. Uh, misle da su krema sa postanskog broja 90210. A u biti SFF je jedan precijenjeni regionalni vasar filmova iz Bugarske, Rumunije, Makedonije, Srbije.... a tako je napuhan kao da je dodjela oskara. Pravi ljubitelj filma nece otici i sjesti sa 2000 ljudi da gleda i uziva u filmu dok desetine ljudi tipkaju poruke, pricaju, kaslju i generalno se kurce i dignu glave da bi bili vidjeni da sjede na premijeri. Ma pravi seoski vasar. Pravi ljubitelj filma ce otici u manje kino ili rentati DVD i uzivati u tom filmu.
:thumbup:
karanana

Post by karanana »

:kravata:
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

ispade SFF filmska Guca bez kiselog kupusa i klempe :lol:

nemojte tako, sta ce ljudi koji jos nisu bili pomisliti :D
Oldboy

Post by Oldboy »

A dali vas nerviraju oni papci koji nose mobitele oko vrata a jedva da zanju SMS poslati :lol:
nevidljiva

Post by nevidljiva »

Pratim SFF od '98 a od prosle godine sam pocela raditi u Meeting Pointu.Nisu mi jasni tako negativni komentari.Prvo, nismo svi sa akreditacijama papci koji se sepure po gradu,neki ih i skinu.Nemamo ni neke posebne pogodnosti,narocito staff tako da svake godine kupim karte za filmove koje zelim gledati.
Oldboy

Post by Oldboy »

nevidljiva wrote:Pratim SFF od '98 a od prosle godine sam pocela raditi u Meeting Pointu.Nisu mi jasni tako negativni komentari.Prvo, nismo svi sa akreditacijama papci koji se sepure po gradu,neki ih i skinu.Nemamo ni neke posebne pogodnosti,narocito staff tako da svake godine kupim karte za filmove koje zelim gledati.
Pa autor ankete je naveo samo one koji ih nose. Nije rekao da to svi rade.
I ja cu za koji dan dobiti akreditaciju ali necu je ja nositi po cijeloj carsiji. Ne zbog ovih sto im to smeta nego, jednostavno se ne volim se isticati.
danas

Post by danas »

stochar wrote:
nevidljiva wrote:Pratim SFF od '98 a od prosle godine sam pocela raditi u Meeting Pointu.Nisu mi jasni tako negativni komentari.Prvo, nismo svi sa akreditacijama papci koji se sepure po gradu,neki ih i skinu.Nemamo ni neke posebne pogodnosti,narocito staff tako da svake godine kupim karte za filmove koje zelim gledati.
po stoti put ponavljam: ovaj forum i ovaj svijet bi bili puno ljepsi kada bi ljudi saslusali/procitali sagovornika prije nego reaguju. po 100 puta sam napisao, i na ovoj i na prosloj temi da sam i sam visestruki nosilac sff-ovske spomenice ali da s njom ne idem u granap na Hridu te da ne smatram da su svi koji nose akreditaciju kad im treba zbog posla supci i papci. ne smatram ni za ove druge, ali eto, prvo mi palo na pamet jer mi je smijeshno da nekom taj okovratnik toliko znachi da bi ga, da je Bajram u po SFF-a, ponio ujutro u dzamiju ili kod nane na baklavu. u tom je point nevidljiva.
sta si se bolan ovoliko uskuho oko jebene akreditacije... ispadas smjesniji od ovog sa akreditacijom... :D
danas

Post by danas »

pa poslije par tema (po jedna svake godine :? ) i sveopste kuknjave oko papaka sa akreditacijama koji nas haman satrase, ovo vala vise nije ni smijesno...

vise je 'nako, zalosno... :roll:
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

danas wrote:pa poslije par tema (po jedna svake godine :? ) i sveopste kuknjave oko papaka sa akreditacijama koji nas haman satrase ...
eh @danas, qq nama :D ha to ti je mali grad :D sve je dogadjaj... da smo malo veca metropola vise od polovine naselja komotno bi mogla i da ne znaju da je festival :D ovako, neko povrati na ceki i vijest je u svrakinom za pola sata :D tako ni raja sa akreditacijama ne zna kud bi sa sobom i sa hebenom akreditacijom :D da je skinem i ponovo vadim dok mi vrat ne prokrvari? :D da je omotam oko ruke pa da se ne mogu ni jest kako treba jer mi smeta? :D da vadim akreditaciju iz torbe svaki put kad ulazim na projekciju pa ko sto mi se znalo desiti, izvadim sto miliona plastificiranih cuda dok je utrefim, pa sam onda jos sumnjiva onim na ulazu? :D

hebes ga, nemam je ove godine, nije neka privilegija imati je, bolje se ustedi bez nje, a moze se nekako i na partyje :D
danas

Post by danas »

ma ne komentarisem uopste to zorice...

meni se zivo jebe ko nosi kakvu akreditaciju, i moj komentar je vise ono -- zar TO zasluzuje temu, i zar fakat ima NEKO koga to ono istinski tangira... jer fakat ne kontam... da se neko ovoliko ibreti oko jebene akreditacije i gdje je ko nosi... pa se ja ibretim oko 'vakvog ibrecenja :D ko sto se ibretim onima sto se ibrete dernek.ba sajtu a sa njega ne siNilaze :D jer licno -- meni je veci papak onaj sto otvori temu "papak sa akreditacijom" ili "papak sa dernek.ba" sajta, nego taj klix papak sa akreditacijom (ako uopste i jeste papak :-) )...

neise -- do mene je... :roll: :-)
Eshek

Post by Eshek »

Ima li neko da prodaje akreditaciju....? Kad dodjem u Saraj'vo, da se materi pohvalim :D :D
Lace

Post by Lace »

danas wrote:ma ne komentarisem uopste to zorice...

meni se zivo jebe ko nosi kakvu akreditaciju, i moj komentar je vise ono -- zar TO zasluzuje temu, i zar fakat ima NEKO koga to ono istinski tangira... jer fakat ne kontam... da se neko ovoliko ibreti oko jebene akreditacije i gdje je ko nosi... pa se ja ibretim oko 'vakvog ibrecenja :D ko sto se ibretim onima sto se ibrete dernek.ba sajtu a sa njega ne siNilaze :D jer licno -- meni je veci papak onaj sto otvori temu "papak sa akreditacijom" ili "papak sa dernek.ba" sajta, nego taj klix papak sa akreditacijom (ako uopste i jeste papak :-) )...

nije do tebe...do alien chipa u glavi :D :)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Ja æu, kao i obièno, zaobiæi SFF i sve vezano za SFF (osim ove teme - oèito :P) u ¹irokom luku... Gnijezdo snobova i ¹eherske wannabe kremice... :roll:
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

Eshek wrote:Ima li neko da prodaje akreditaciju....? Kad dodjem u Saraj'vo, da se materi pohvalim :D :D
akreditacija za studente i srednjoskolce 60 KM, a filmski profesionalci placaju 30

http://www.sff.ba/default.aspx?itemid=1 ... &_cache=no
danas

Post by danas »

Lace wrote:
danas wrote:ma ne komentarisem uopste to zorice...

nije do tebe...do alien chipa u glavi :D :)
nisam dugo radila upgrade :D cim to obavim, eto me da otvorim temu -- papci koji se ibrete papcima, prva ja na spisku :oops: :-)
danas

Post by danas »

ja sam samo dosla da kazem da su mi od onih sto se slomise da budu vidjeni na SFF gori samo oni sto se slomise da ne budu vidjeni na SFF :D :P
danas

Post by danas »

stochar wrote:
danas wrote:ja sam samo dosla da kazem da su mi od onih sto se slomise da budu vidjeni na SFF gori samo oni sto se slomise da ne budu vidjeni na SFF :D :P
hehe... ja maloprije podig'o svoju karticu, odo' se sad malo folirat' po gradu... :) :) :)
kad porastem, hocu i ja vako majko :kravata:
de i meni bolan nadji jednu preko stele :D :D pa da zivciram besposlen narod sa svojom akreditacijim :lol: :P
sibelius

Post by sibelius »

danas sam vidio derle jedno, kakvi dvoje skupa idu...i jedva su navukli akreditacije kolke su im glavurde :D
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

sibelius wrote:danas sam vidio derle jedno, kakvi dvoje skupa idu...i jedva su navukli akreditacije kolke su im glavurde :D
Ništa to, hocemo slike. :lol: :D
Koshpa

Post by Koshpa »

Novina medju akreditovanim sad imaju i toki-vokije :D sad su jos vece face :shock:
Post Reply