Pretpostavljam da je ovo snimljeno u blizini Grbavice ? Miljacka užasno smrdi ! A danas pišu u Avazu da su korito Miljacke očistili ! Laži i podmetanja100_KA wrote:gdje su sad oni mali zeleni EKO-policajcikaranana wrote:Pa meni mozda vise pjeni ova lijeva strana. Nisam siguran, vidi se da je petak, raja se extra safunja da budu spremni za dzumu.
miljacka ovih dana
- homo_sapiens
- supersonic
ovdje kod vijecnice, koliko sam uspio vidjeti, nabacali su nekakvog betona, i smanjili i onako slab protok i nivo vode. a to vjerovatno zato sto opet nesto cackaju kod principovog.
..covjecanstvo jedno mutacije mnoge,osam glava, dvije kicme,cet'ri noge
..covjecanstvo jedno mutacije mnoge,osam glava, dvije kicme,cet'ri noge
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
goluba???Skyfox wrote:A ja sinoc mislio neko pustio goluba u autu kako je zasmrdilo kad smo presli most Bratstva & j. Fakat zasmrdi
kondora jarane, kondora...
ja sve hodam po kuci, izmicem namjestaj trazeci govna...
-
skojotovski
bijelo pranjetech10 wrote:Sto ga ovi uzvodno bacaju na ruku.karanana wrote:
- Skyfox
Mozda bi svi trebali odvrnuti slavine u isto vrijeme na par minuta da to malo procisti... Sad se vec cuje i iz odvoda...mIRCerka wrote:goluba???Skyfox wrote:A ja sinoc mislio neko pustio goluba u autu kako je zasmrdilo kad smo presli most Bratstva & j. Fakat zasmrdi
-
mIRCerka
Skyfox wrote:Mozda bi svi trebali odvrnuti slavine u isto vrijeme na par minuta da to malo procisti... Sad se vec cuje i iz odvoda...mIRCerka wrote:goluba???Skyfox wrote:A ja sinoc mislio neko pustio goluba u autu kako je zasmrdilo kad smo presli most Bratstva & j. Fakat zasmrdi
ma boli K ove sto zive dalje od miljacke.-..
-
mIRCerka
dinchy, svi se sekiraju, a ova tema http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=40800 ti je ocit dokaz, kad im pod guzicom gori, a zivo im se jebe kad komsiji gori...dinchy84 wrote:Pa sve one koji vole ovaj grad ne bi trebao boliti k...
Eh sad, koliko je takvih...
-
branimir_s
Ovo je podatak za Osmanagica. Moguce je da su neke piramidalne sile i silnice prouzokovale ovu kretnju fekalija i stvaranje enormnih kolicina smrada.karanana wrote:Jutros na slapu koji vidim s prozora nekakva pjena i vrti se ukrug. Ma vazda je slicno bilo s Miljackom, uvijek mi je smrdila i nekakva mi poprilicno gadna bila.
- Tesssa
uvijek bilo i, nazalost, bit cemIRCerka wrote:dinchy, svi se sekiraju, a ova tema http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=40800 ti je ocit dokaz, kad im pod guzicom gori, a zivo im se jebe kad komsiji gori...dinchy84 wrote:Pa sve one koji vole ovaj grad ne bi trebao boliti k...
Eh sad, koliko je takvih...
-
mIRCerka
branimir_s wrote:Ovo je podatak za Osmanagica. Moguce je da su neke piramidalne sile i silnice prouzokovale ovu kretnju fekalija i stvaranje enormnih kolicina smrada.karanana wrote:Jutros na slapu koji vidim s prozora nekakva pjena i vrti se ukrug. Ma vazda je slicno bilo s Miljackom, uvijek mi je smrdila i nekakva mi poprilicno gadna bila.
Dabogda ti mirisalo ko nama, pa ces onda podjebavat nekog drugog...
-
mIRCerka
dawn_upon_dawn wrote:hebi ga mIRCi, vazda je smrdila...
zivim 22 metra od obale, dovoljno dugo sam tu da mogu reci OVAKO NIKAD NIJE SMRDILA CACA GA JEBO NE MOZE SE DURAT ventilator sam okrenula kroz prozor da tjera smrad...vise ne znam sta da radim....
-
mIRCerka
bosmen wrote:Probaj ponovo izmjerit koliko ti ima do Miljacke,kazu da na 24 metra ne smrdimIRCerka wrote:dawn_upon_dawn wrote:hebi ga mIRCi, vazda je smrdila...
zivim 22 metra od obale, dovoljno dugo sam tu da mogu reci OVAKO NIKAD NIJE SMRDILA CACA GA JEBO NE MOZE SE DURAT ventilator sam okrenula kroz prozor da tjera smrad...vise ne znam sta da radim....
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ne mozes tu nista .... sta ces... ja ne zivim blizu miljacke, ali sam vecinom preko ljeta kod prijateljice, zbog nekog posla... zivi pravo blizu i ona... jest, fakat smrdi grozno. drukcije je proci kraj nje a drukcije maltene spavatimIRCerka wrote:bosmen wrote:Probaj ponovo izmjerit koliko ti ima do Miljacke,kazu da na 24 metra ne smrdimIRCerka wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja od smrada ne mogu spavat, dzaba zatvreni prozori...
- homo_sapiens
Kažu Srbi da su neke '92 u Miljacku bacali . . .
- Bosanac_21

Kad bi Miljacka znala pricati,
od tuge bi nijema mogla postati
- homo_sapiens
Ne slažem se . . . Ovo je samo trenutna (ovogodišnja) kriza.Sarayman wrote:Citam i suosjecam.. Fakat ljudi poput mIRC-i nemaju srece gdje stanuju. Kisa je jedini spas i pitanje vremena kad ce pasti.. Do tad istrpite, druge vam nema...
Dio od Vrbanja mosta do mosta kod El.privrede, uz Miljacku je najljepši dio grada za stanovanje. Bilo ljeti - bilo zimi. Iz iskustva.