cuce?black wrote:i cuce ko sa 5mIRCerka wrote:sto sam starija, to se sve vise odmicem od kamere...
punih 20 godina, frizura ko sa 5samo crvena
pises cirilicom a?
Moderator: anex
cuce?black wrote:i cuce ko sa 5mIRCerka wrote:sto sam starija, to se sve vise odmicem od kamere...
punih 20 godina, frizura ko sa 5samo crvena
Dinchy prvo što sam pomislila kad sam vidjela tu sliku i tebe u džamperu je da bi kao 'velika' mogla ličiti na mariu šnajder iz filma posljednj tango u parizu ili linda blair kad je igrala u egzorcistu.dinchy84 wrote:evo mene sa rodicom, ja sam u ljubicastom dzemperu![]()
bas ti hvalaPhia wrote:Dinchy prvo što sam pomislila kad sam vidjela tu sliku i tebe u džamperu je da bi kao 'velika' mogla ličiti na mariu šnajder iz filma posljednj tango u parizu ili linda blair kad je igrala u egzorcistu.dinchy84 wrote:evo mene sa rodicom, ja sam u ljubicastom dzemperu![]()
Ih pa bila je na početku filma normalna a Boga mi i na kraju.dinchy84 wrote:bas ti hvalaPhia wrote:Dinchy prvo što sam pomislila kad sam vidjela tu sliku i tebe u džamperu je da bi kao 'velika' mogla ličiti na mariu šnajder iz filma posljednj tango u parizu ili linda blair kad je igrala u egzorcistu.dinchy84 wrote:evo mene sa rodicom, ja sam u ljubicastom dzemperu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eh sto ne licim na Marlon Branda kad je bio mali.Phia wrote: Dinchy prvo što sam pomislila kad sam vidjela tu sliku i tebe u džamperu je da bi kao 'velika' mogla ličiti na mariu šnajder iz filma posljednj tango u parizu ili linda blair kad je igrala u egzorcistu.
De okači i ti svoju iz mlađahnih dana pa ću ti ja odmah napraviti fotorobot.tech10 wrote:Eh sto ne licim na Marlon Branda kad je bio mali.Phia wrote: Dinchy prvo što sam pomislila kad sam vidjela tu sliku i tebe u džamperu je da bi kao 'velika' mogla ličiti na mariu šnajder iz filma posljednj tango u parizu ili linda blair kad je igrala u egzorcistu.
vidi joj friza ko u idriza...baš si kul bilamIRCerka wrote:
dje ste mangupi nisam vas prepoznala
tek sad kontam da sam i u pelenama bila cool
nisu cipele vec sandalicePhia wrote:Pazi noge i cipelica.mIRCerka wrote:stereo friz
![]()
![]()
S bijelim čarapama.
Je li ona hercegovka?mIRCerka wrote:nisu cipele vec sandalice
i pazi sta govoris, nosiliCa tih sandalica je ex prvakinja u taekwondoBiH
vjezbala na meni
sjecam se da je tad bila moda nositi carapice na sandale ovakve...kao sto sad nose mrezaste carapice na japanke...
provala
hajd sto je medolino al sto je skrooomaaaaanblack wrote:i sada samamrino wrote:Joj vidi @black-u oka lanecih....smajlistoseraznjezio
Pa bio si pravi medolino!!!![]()
oka maslinasti
veca_sa wrote:
strah od deda mraza vazda, a po cipelicama se znalo da cu za zelju navijat![]()
Phia wrote:Uh sad počele slike u poodraslom dobu.Ja neću da se igram te igre!Hoće me još neko na ulici napasti što se sa mnom zamjerio na forumu.
![]()
veca_sa wrote:znam da mi je neki rod, al sad se ne sjecam, od tada imam fobiju od njega i kad nije deda mrazpinkzelena wrote:veca_sa wrote:
strah od deda mraza vazda, a po cipelicama se znalo da cu za zelju navijat![]()
Jesi vala si sladak,a covjece nije ni cudo sto si se bar ovog deda mraza bojao![]()
Stlasan je![]()
sve mi se cini da su mu pipu i cipe sparilipinkzelena wrote:veca_sa wrote:znam da mi je neki rod, al sad se ne sjecam, od tada imam fobiju od njega i kad nije deda mrazpinkzelena wrote:
Jesi vala si sladak,a covjece nije ni cudo sto si se bar ovog deda mraza bojao![]()
Stlasan je![]()
Ovo nove cipelice ko da gledam,a boja im je extra..jedina nijansa plave koja mi je ok