Put za Ulcinj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

preludezalude

#51 Re: Put za Ulcinj

Post by preludezalude »

Ako koga interesuje pise trenutnih podataka:
Ja sa trenutno u Ulcinju, tj u mjestu Stoj koji je iznad velike plaze. Isao sam putem preko Mostara Stolac Trebinje Herceg Novi Ulcinj. Ovdje sam od 02.08.. Na granici nije bilo guzve iako je to bio udarni termin. Bilo samo 3 auta ispred mene. Placa se putarina 3 eura. Guzva pocinje od Sutomora, tako da i ako se koristi put preko Niksica i Podgorice ne moze se zaobici guzva. A po menije put preko Niksica losiji i mnogo ima puta kroz nenaseljena mjesta. Sta ako ti se nesto desi u putu? Sto se tice vremena, ovdje je svo vrijeme vedro, temperatura zraka je idealna, 29-30 stepeni. More je pravo toplo i procjenjujem da je sigurno 26 stepeni.
probook

#52 Re: Put za Ulcinj

Post by probook »

preludezalude wrote:A po menije put preko Niksica losiji i mnogo ima puta kroz nenaseljena mjesta. Sta ako ti se nesto desi u putu?
Ne znam zasto bi bio losiji put preko Niksica? Poslije granice prema Niksicu i dalje odlican put. To sto nema naseljenih mjesta je samo prednost jer mozes ici lagano 90 bez problema sa policijom.
preludezalude

#53 Re: Put za Ulcinj

Post by preludezalude »

probook wrote:
preludezalude wrote:A po menije put preko Niksica losiji i mnogo ima puta kroz nenaseljena mjesta. Sta ako ti se nesto desi u putu?
Ne znam zasto bi bio losiji put preko Niksica? Poslije granice prema Niksicu i dalje odlican put. To sto nema naseljenih mjesta je samo prednost jer mozes ici lagano 90 bez problema sa policijom.
Nisam mislio da je katastrofa put ali nista nije bolji od ovoga drugog. Sto se tice zaobilaska guzvi, ne dobije se nista posebno jer najvece guzve pocinju bas kad sidjes na obalu. Najveca mana tog puta je ta sto ima mnogo puta kroz nedodjije. A znajuci kakva se auta voze, kvar je uvijek moguc.
Ana Maria

#54 Re: Put za Ulcinj

Post by Ana Maria »

Moze li preporuke za put Sarajevo - Herceg Novi? Koliko se putuje, kakvo je stanje na granici, na koji granicki prelaz se ide? Guzve na granici? Prvi put vozim tu relaciju, tako da mi je svaki detalj bitan :D
kB27

#55 Re: Put za Ulcinj

Post by kB27 »

Ana Maria wrote:Moze li preporuke za put Sarajevo - Herceg Novi? Koliko se putuje, kakvo je stanje na granici, na koji granicki prelaz se ide? Guzve na granici? Prvi put vozim tu relaciju, tako da mi je svaki detalj bitan :D
Koliko km (iskustva) imaš u točkovima? Ako si frišak, onda nemoj na Šćepan Polje. :)
ElRe

#56 Re: Put za Ulcinj

Post by ElRe »

Ana Maria wrote:Moze li preporuke za put Sarajevo - Herceg Novi? Koliko se putuje, kakvo je stanje na granici, na koji granicki prelaz se ide? Guzve na granici? Prvi put vozim tu relaciju, tako da mi je svaki detalj bitan :D
Sarajevo - Foča (skretanje prije ulaska u grad) - Čemerno (40 minuta krivudavog i uskog puta) - Bileća (19 km uskog puta) - GP Vraćenovići - Morinj - H Novi: 5 sati
Post Reply