Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mahalusha80 wrote:hej raja, prvenstveno muska ....moram vas pitati nesto pomalo mozda vulgarno . naime, interesuje me da li volite da vam u toku sexa i tih igrica djevojka gura lagano prstic u cmar ??? sta mislite o tome?? prija li vam...ili??
koja legenda od cure,ovo će biti super tema..
a de mi reci,jesi probala??? šta ti misliš jel im godi?
mahalusha80 wrote:kako se vi branite, a sta mislite kako je nama , kada vi to zelite nama uraditi i to sa "onom " stvari????
Ali "ona" stvar nema nokte nego je fino anatomski oblikovana.
ako muški čmar nije predviđen da se u njega nešto gura,stavlja i podmeće,zašto bi bio ženski
čmar je čmar,moji prsti tamo nikad ne bi zalazili,joj gadne teme..
aaaaajjjj
tech10 wrote:
Ali "ona" stvar nema nokte nego je fino anatomski oblikovana.
ako muški čmar nije predviđen da se u njega nešto gura,stavlja i podmeće,zašto bi bio ženski
čmar je čmar,moji prsti tamo nikad ne bi zalazili,joj gadne teme..
aaaaajjjj
jel gadnija od moje
sta mi od nake teme uradise cmarasi
neznam kakve si ti gledao, ali moj je disinficiran
radim u farmaceutskoj struci jarane
Hoce da kaze da bi rado i guze dala
izvini,a zasto zachatavas?? djevojka je pitala da li vi muski volite da vam se gura prst u cmar..to se odnosi i na tebe..
Bas da vidimo jel nam moderator moderan
aminchev2 wrote:
neznam kakve si ti gledao, ali moj je disinficiran
radim u farmaceutskoj struci jarane
izvini,a zasto zachatavas?? djevojka je pitala da li vi muski volite da vam se gura prst u cmar..to se odnosi i na tebe..
reci nam,reci nam..
Jasta neg' moderan Samo jos guze ne daju Cim dobijem pricacu kako je
_BosanaC wrote:
reci nam,reci nam..
ženski čmar se ne može kupiti.. to je najveće ženino bogatstvo
daje se samo u posebnim prilikama.... (kažu)
pinkzelena wrote:
reci nam,reci nam..
ženski čmar se ne može kupiti.. to je najveće ženino bogatstvo
daje se samo u posebnim prilikama.... (kažu)
zasto imam osjecaj da se u zadnje vrijeme dosta dernek.ba profila preselilo na sa-x
mislim, teme (stravicne teme) nicu ko gljive poslije kise, a postavljaci su novi kolacici
upala wrote:zasto imam osjecaj da se u zadnje vrijeme dosta dernek.ba profila preselilo na sa-x
mislim, teme (stravicne teme) nicu ko gljive poslije kise, a postavljaci su novi kolacici
ja sam posumnjala nakon ove teme gdje djevojka nonšalantno postavlja pitanje: volite li da vam se gura prst u čmar ,znam da sa-x forumashice imaju suptilniji nacin izrazavanja