kad pukne veza

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

debela

Post by debela »

Emx wrote:Joj vrućine, zaspah i probudih se, još gore se osjećam :?

Ni e-hug ne pomaže
znas sta, da ne supljiramo bezze, bice ti jos gore nego sto ti je sad. bice ti toliko ogavno da ces kontati da silazis s pameti. pusti se svemu tome do kraja, ne opiri se, toni, potoni na dno, a onda ces se poceti i dizati.
i da, ne radi nista sto ti se ne radi da bi drugima pokazao da si ok. nisi ok i to mora provesti svoje.
aminchev2

Post by aminchev2 »

debela wrote:

Ni e-hug ne pomaže
znas sta, da ne supljiramo bezze, bice ti jos gore nego sto ti je sad. bice ti toliko ogavno da ces kontati da silazis s pameti. pusti se svemu tome do kraja, ne opiri se, toni, potoni na dno, a onda ces se poceti i dizati.
i da, ne radi nista sto ti se ne radi da bi drugima pokazao da si ok. nisi ok i to mora provesti svoje.
u ovim trenutcima mi je drago da nikad jos nisam bila zaljubljena....
BHG

Post by BHG »

tjoooo teske teme.... :roll: :run:
Eshek

Post by Eshek »

idi na drugi kraj zemlje i radi od 5-23. Dok radiš, radiš, a kad dođeš kući, imaš samo snage da se baciš na krevet. (dobro, ja uspijem malo maštati kako se na Hayabusi sa 300km/h zabijam u neki betonski zid)

Welcome to the club...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

debela wrote:

Ni e-hug ne pomaže
nazalost moram se sloziti :(
anais_nin

Post by anais_nin »

Eshek wrote:idi na drugi kraj zemlje i radi od 5-23. Dok radiš, radiš, a kad dođeš kući, imaš samo snage da se baciš na krevet. (dobro, ja uspijem malo maštati kako se na Hayabusi sa 300km/h zabijam u neki betonski zid)

Welcome to the club...
vidi ih jos sto izviruju :roll: :( :sad: sad ce i meni stare rane pootvarat :( :sad:
debela

Post by debela »

Eshek wrote:Welcome to the club...
pa dje ti je zena, ona sto plaho voli forum? :)
Eshek

Post by Eshek »

anais_nin wrote:
Eshek wrote:idi na drugi kraj zemlje i radi od 5-23. Dok radiš, radiš, a kad dođeš kući, imaš samo snage da se baciš na krevet. (dobro, ja uspijem malo maštati kako se na Hayabusi sa 300km/h zabijam u neki betonski zid)

Welcome to the club...
vidi ih jos sto izviruju :roll: :( :sad: sad ce i meni stare rane pootvarat :( :sad:
Mani je 2 mjeseca staro. Ionako sam bio prezasićen Sarajevom. Otišao u 3 p.... materine. Samo mi žao što sam ostavio porodicu i razgulio što dalje.

Evo primjera: sinoć nisam mogao zaspati do 2 sata. Od 2-4 zaspao na balkonu. U 4 se probudio i otišao raditi. Odoh kući oko 11-12. Neću imati snage ni za kakvo razmišljanje... nužno zlo

Bolje i to, nego se bacati u kurvarluke, cugu, narkotike, kocku i nasilništva (bio, proš'o...)
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

ladyblue18 wrote:
debela wrote:

Ni e-hug ne pomaže
nazalost moram se sloziti :(
i ja. znam da sam te tjesila, i stojim jos iza svojih rijeci, ali to sto osjecas moras proci do kraja.
anais_nin

Post by anais_nin »

Eshek wrote:
anais_nin wrote:

Welcome to the club...
Mani je 2 mjeseca staro. Ionako sam bio prezasićen Sarajevom. Otišao u 3 p.... materine. Samo mi žao što sam ostavio porodicu i razgulio što dalje.

Evo primjera: sinoć nisam mogao zaspati do 2 sata. Od 2-4 zaspao na balkonu. U 4 se probudio i otišao raditi. Odoh kući oko 11-12. Neću imati snage ni za kakvo razmišljanje... nužno zlo

Bolje i to, nego se bacati u kurvarluke, cugu, narkotike, kocku i nasilništva (bio, proš'o...)
Ti i Emx mi iznova srce slomiste :( eno sam zbog vas otvorila posebnu cosu da zajedno tugu dijelimo :sad: :(
Eshek

Post by Eshek »

anais_nin wrote:Ti i Emx mi iznova srce slomiste :( eno sam zbog vas otvorila posebnu cosu da zajedno tugu dijelimo :sad: :(
Aaaa, nije to za mene. Ja sam ti, (ne znam dal da kažem nažalost ili na sreću) Homo Balkanikus i ne znam se žaliti. Mene ne mori slomljeno srce, nego savjest...grize, kida meso, kida žile, kida misli od mene, razum, osjećanja...Uradih pravu stvar na pogrešan način...

a za srce ćemo lako....

:D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Eshek wrote:
anais_nin wrote:Ti i Emx mi iznova srce slomiste :( eno sam zbog vas otvorila posebnu cosu da zajedno tugu dijelimo :sad: :(
Aaaa, nije to za mene. Ja sam ti, (ne znam dal da kažem nažalost ili na sreću) Homo Balkanikus i ne znam se žaliti. Mene ne mori slomljeno srce, nego savjest...grize, kida meso, kida žile, kida misli od mene, razum, osjećanja...Uradih pravu stvar na pogrešan način...

a za srce ćemo lako....

pa ne moras kukati :D svako boluje na svoj nacin....nego to ti je tema na onu staru "bolujem ja, bolujes ti, bolujemo od ljubavi" :D bice jos slomljenih srca u buducnosti, pa nek se osvrnu na ovu temu onda, do tada ce ova slomljena zacijeliti :D
Eshek

Post by Eshek »

anais_nin wrote:
Eshek wrote:

a za srce ćemo lako....

pa ne moras kukati :D svako boluje na svoj nacin....nego to ti je tema na onu staru "bolujem ja, bolujes ti, bolujemo od ljubavi" :D bice jos slomljenih srca u buducnosti, pa nek se osvrnu na ovu temu onda, do tada ce ova slomljena zacijeliti :D
i djeca će nam se ziguti :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Eshek wrote:
i djeca će nam se ziguti :D :D
ako Bog da jasta ce :D
TebiNesudjena

Post by TebiNesudjena »

Ma koliko nestvarno sad zvuci, jednom kad sretnes nekoga (a hoces sigurno) ko ce te znati cijeniti i ko ce uzvratiti tvoju ljubav, upitaces se koji si se klinac ovako sekirao i patio. :-D

Life goes on...Nemoj da prolazi pored tebe, nego ga uhvati za vrat :D
leedeejah

Post by leedeejah »

Ni e-hug ne pomaže
:roll: Ne daj se... Sjeti se nekih teskih situacija kroz koje si prosao u zivotu... Pa mozda ti to da snage da nastavis dalje... Samo glavu gore... :kiss: :thumbup:
bekrija_swe

#67 Re: kad pukne veza

Post by bekrija_swe »

aminchev2 wrote:cime se oporavaljate i sta vam pomaze da prebolite?
:roll:
sexom, alkoholom, sportskim aktivnosti, ne ukljucujuci sex, citanjem, izlazeci
?

da cujemo
:)
recept za oporavak je cuga, koks i trava ali obavezno u drustvu :roll:
Narandza007

Post by Narandza007 »

:-)
Last edited by Narandza007 on 29/07/2007 09:47, edited 2 times in total.
jugoistocnjak

Post by jugoistocnjak »

leedeejah wrote:

Ni e-hug ne pomaže
:roll: Ne daj se... Sjeti se nekih teskih situacija kroz koje si prosao u zivotu... Pa mozda ti to da snage da nastavis dalje... Samo glavu gore... :kiss: :thumbup:
Ako je puklo definitivno, onda se trebas i pomiriti sa tim kao sa necim sto je definitivno. O svojim mukama razgovaraj samo sa iskrenim prijateljima ili evo ovako na forumu, ali i s tim moras jednom prestati. Otidji na more ili negdje drugo i zivi dalje. Ima drugih cura koje su bozanstvene i trebas samo da se boris za njih. Izbaci staru vezu iz glave, a bavi se drugim mislima. Zvuci i jednostavno i komplikovano u isto vrijeme, ali je izvodljivo. Ako poslije 2 sedmice i dalje budes samo o toj curi razmisljao, vrijeme je za psihica! :oops:
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

jugoistocnjak wrote:
leedeejah wrote:

Ni e-hug ne pomaže
Ako je puklo definitivno, onda se trebas i pomiriti sa tim kao sa necim sto je definitivno. O svojim mukama razgovaraj samo sa iskrenim prijateljima ili evo ovako na forumu, ali i s tim moras jednom prestati. Otidji na more ili negdje drugo i zivi dalje. Ima drugih cura koje su bozanstvene i trebas samo da se boris za njih. Izbaci staru vezu iz glave, a bavi se drugim mislima. Zvuci i jednostavno i komplikovano u isto vrijeme, ali je izvodljivo. Ako poslije 2 sedmice i dalje budes samo o toj curi razmisljao, vrijeme je za psihica! :oops:
onda bih ja po ovome davno trebala bit u jagomir zatvorena :roll:
Narandza007

Post by Narandza007 »

ladyblue18 wrote:
jugoistocnjak wrote:Ako je puklo definitivno, onda se trebas i pomiriti sa tim kao sa necim sto je definitivno. O svojim mukama razgovaraj samo sa iskrenim prijateljima ili evo ovako na forumu, ali i s tim moras jednom prestati. Otidji na more ili negdje drugo i zivi dalje. Ima drugih cura koje su bozanstvene i trebas samo da se boris za njih. Izbaci staru vezu iz glave, a bavi se drugim mislima. Zvuci i jednostavno i komplikovano u isto vrijeme, ali je izvodljivo. Ako poslije 2 sedmice i dalje budes samo o toj curi razmisljao, vrijeme je za psihica! :oops:
onda bih ja po ovome davno trebala bit u jagomir zatvorena :roll:

Ne daj se :)
Narandza007

Post by Narandza007 »

bosmen wrote:
Narandza007 wrote:
ladyblue18 wrote: onda bih ja po ovome davno trebala bit u jagomir zatvorena :roll:

Ne daj se :)
Bufu :D :D
opet si provaljena :D

Zaljubio se u BuFu :)
Narandza007

Post by Narandza007 »

:)
anais_nin

Post by anais_nin »

ladyblue18 wrote: onda bih ja po ovome davno trebala bit u jagomir zatvorena :roll:
ne ide kod svakoga istim rasporedom :oops: u prosjeku koliko sam ja do sada mogla skontati da bi se ono bas zaboravilo (a preboili se prije toga) treba obicno polovina vremena koliko je sama veza/ljubav trajala :oops: :D
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

anais_nin wrote:
ne ide kod svakoga istim rasporedom :oops: u prosjeku koliko sam ja do sada mogla skontati da bi se ono bas zaboravilo (a preboili se prije toga) treba obicno polovina vremena koliko je sama veza/ljubav trajala :oops: :D
18 mjeseci...znaci proslo je pola vremena :D
ma jebem mu ja mater ha ja tako sad mi je lakse :D
Post Reply