Jeli vam zao...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

forUMASH

Post by forUMASH »

lady midnight wrote: i meni bi :D bilo zhao :D konja :D
.....joj.....a taman sam bio zaboravio..... :( :D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Neelix wrote:upravo sam izasao iz trogodisnje veze, tokom koje sam bio vjeran, a nije da nisam imao prilikaaaa....kako je meni tek zao :x :x :x :x :x :x
Eh znam TAČNO kako ti je ... :roll: ima nas još.
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

tech10 wrote:
aminche wrote: ah
dobro
ja rekoh ti branis majkin stav
pa da te cipelom gadjam
Ja bome uvijek slusam Majku i zato mogu sada turnuti prst u uho i zapjevati:
"Od svega me sacuvala Majka,
samo nije od forumskih
napaljenih djevojaka..." :lol:
Bolja ti je ona da jedva cekas da sa'ranish majku, pa u kucu da dovedes Rajku (posto je Rajka, jel', iz drugog entiteta :D )
manijak1

Post by manijak1 »

......jeste ....žao mi je ..... :( :( :D :D .
Harrys

Post by Harrys »

:D nije se valjda rastanak primakao. :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Harise :oops: vrati se na str1 teme...... :oops: pa onda dobacuj..... :D :D :D :D gluposti.....
O.o

Post by O.o »

E vas sto ste izasli iz duge veze treba klasificirat il nesto !!!!

Za 3 sedmice imam 2 levata koji su izasli iz duge veze, ne znaju sta bi sa sobom, al znaju da bi ga malo "dip it in" cisto da se izive jer su "toliko" propustili u zivotu :x
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

O.o wrote:E vas sto ste izasli iz duge veze treba klasificirat il nesto !!!!

Za 3 sedmice imam 2 levata koji su izasli iz duge veze, ne znaju sta bi sa sobom, al znaju da bi ga malo "dip it in" cisto da se izive jer su "toliko" propustili u zivotu :x
He, ima i toga, ali nije to jedino. Jebiga ja nikad nisam bio ovako raspoložen i pun energije. Čak i ljudi koji nisu toku zbivanja me pitaju šta se desilo i konstatuju da sam postao drugi čovjek (pozitivno) ... a ne uzimam ništa, majke mi ... :-)

(Al' za "dipping" sam uvijek raspoložen :D )
Daphna

Post by Daphna »

Dirty Harry wrote:

He, ima i toga, ali nije to jedino. Jebiga ja nikad nisam bio ovako raspoložen i pun energije. Čak i ljudi koji nisu toku zbivanja me pitaju šta se desilo i konstatuju da sam postao drugi čovjek (pozitivno) ... a ne uzimam ništa, majke mi ... :-)

Ma koji to nije uvijek raspolozen? :? :D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Daphna wrote:
Dirty Harry wrote:

Oooo, pa gdje si ti :kiss:

ah, pa ne bi valjalo da nije raspoložen. :D
Daphna

Post by Daphna »

Dirty Harry wrote:
Daphna wrote:
Dirty Harry wrote: He, ima i toga, ali nije to jedino. Jebiga ja nikad nisam bio ovako raspoložen i pun energije. Čak i ljudi koji nisu toku zbivanja me pitaju šta se desilo i konstatuju da sam postao drugi čovjek (pozitivno) ... a ne uzimam ništa, majke mi ... :-)

Pa istina je, ne bi!
Zamisli ona raspolozena, a on nista :o :shock:
Ali meni se to nece desiti, jeli? Ti si uvijek raspolozen? :kiss:
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Daphna wrote:
Dirty Harry wrote:
Daphna wrote:

Pa istina je, ne bi!
Zamisli ona raspolozena, a on nista :o :shock:
Ali meni se to nece desiti, jeli? Ti si uvijek raspolozen? :kiss:
Znaš mene, ko' zapeta puška :D
Bl_ManiaC

#63 Re: Jeli vam zao...

Post by Bl_ManiaC »

jugoistocnjak wrote:..sto je niste "odradili"? Znali ste da imate sansu 100%, ali ste par dana oklijevali i ona se izgubila iz vaseg vidokruga.
Pisem iz muske perspektive, ali pitanje vazi i za ljepsi pol. Izvinjavam se damama ako originalno pitanje izgleda malo musko-sovinisticki nastrojeno.
Ja sam licno imao takvu situaciju sa kcerkom svoje profesorice u vrijeme dok mi je ova predavala, ali sam jebiga poceo razmisljati o posljedicama ako stvari krenu naopako. Radilo se zaista o pametnoj, lijepoj, zgodnoj i duhovitoj djevojci, ali jebiga. Poslije 1-2 mjeseca smo jednostavno otisli u razlicite gradove i nismo se vidjali vise.
Imam sada stabilnu vezu, ali cesto kad vidim ovu djevojku (sad je udata), moram priznati da mi je zao sto nije doslo do neceg izmedju nas.
Sad samo mozes pjevati od onog nise prsesa "Sad mi krivo,sad mi krivo ,sto ti prici nisam ....." :lol: :lol: :lol: :lol:
Sir_Lancelot

Post by Sir_Lancelot »

Jeste. Stid me pricati o tome. Ali sam bio mlad i neiskusan. Ona 2 god starija od mene iz Travnika. Isli zajedno na fakultet, bila mi draga, prava prijateljica, plavka. Zvala me na kafu kod nje. Sami... Ne mogu vise... :sad: Mozda je i bolje tako. Da jesam mozda bih bio tata. Jedino veliko kajanje, kada bolje razmislim.
HiBreeD

Post by HiBreeD »

Sir_Lancelot wrote:Jeste. Stid me pricati o tome. Ali sam bio mlad i neiskusan. Ona 2 god starija od mene iz Travnika. Isli zajedno na fakultet, bila mi draga, prava prijateljica, plavka. Zvala me na kafu kod nje. Sami... Ne mogu vise... :sad: Mozda je i bolje tako. Da jesam mozda bih bio tata. Jedino veliko kajanje, kada bolje razmislim.
druze koja te to moja Travnicanka u crno zavila...hoce one to, sto jes jes...ne tuguj plaho, puno more ribe...ha ja

zene zene vama pjevam ja la la la ...svaka zena jedan dvan cvijet tra la la la, ne znam dalje :D
HiBreeD

#66 Re: Jeli vam zao...

Post by HiBreeD »

Bl_ManiaC wrote:
jugoistocnjak wrote:..sto je niste "odradili"? Znali ste da imate sansu 100%, ali ste par dana oklijevali i ona se izgubila iz vaseg vidokruga.
Pisem iz muske perspektive, ali pitanje vazi i za ljepsi pol. Izvinjavam se damama ako originalno pitanje izgleda malo musko-sovinisticki nastrojeno.
Ja sam licno imao takvu situaciju sa kcerkom svoje profesorice u vrijeme dok mi je ova predavala, ali sam jebiga poceo razmisljati o posljedicama ako stvari krenu naopako. Radilo se zaista o pametnoj, lijepoj, zgodnoj i duhovitoj djevojci, ali jebiga. Poslije 1-2 mjeseca smo jednostavno otisli u razlicite gradove i nismo se vidjali vise.
Imam sada stabilnu vezu, ali cesto kad vidim ovu djevojku (sad je udata), moram priznati da mi je zao sto nije doslo do neceg izmedju nas.
Sad samo mozes pjevati od onog nise prsesa "Sad mi krivo,sad mi krivo ,sto ti prici nisam ....." :lol: :lol: :lol: :lol:

haha, otkad nisam cuo tu pjesmu...ide mi na zivac taj s tobom sto je, idete mi na (kukija) obadvoje :D , isto mi je sutra ti kaznu moju vozacku ti uzmi (haha, ne znam ovaj dio :lol: )

...na proste me faktore razstavljvaas, za moj tim ti ne navijas,

...idete mi na ...pip obadvoje...haha, luda stvar
Post Reply