Tebi svaka cast. U normalnim drzava moras trazit odobrenje da postavis neku zastavu bilo gdje. I ako ga dobijes, mora to biti pravo dobar razlog i ja mislim da moze tu biti samo dan ... i to je to.finta wrote:Nisu niti ce ikad biti .Niti su Japanci Kinezi niti su Francuzi Njemci niti su Srbi i Hrvati Bosanci .Da su Srbi Bosanci zvali bi se Bosanci a ne Srbi .Molim malo logike ako je povijest i istorija koja se pisala u Bg i Zg zamaglila istinu , nije zamaglila zdrav rezon .To sto neki ljudi u Bosni i Hercegovini ne znaju sta su ni ko su nisu im krivi Bosanci nego njihovi mentori u Bg Zg .Ja sam uvijek bio i bicu BOSANAC . Onaj ko je jucer bio Bosnjak , Srbin , Hrvat moze slobodno u novo bosansko ruho pod ljiljane , bujrum .Pod zastave Repuiblike Hrvatske i Republike Srbije pod imenom Srbin i Hrvat se sakriti i traziti neke kanale entitete zajednice samouprave i slicna sranja koja su ustvari zelje bg i Zg za otimanjem teritorije Bosne i Hercegovine koja pripada jedinio i iskljucivo Bosancima i Hercegovcima nece moci preko Bosanske stranke .NE ! Dosta je bilo vise pizdarija ! Bosna i Hercegovina nema svoju himnu i zastavu ali zato u Bosni i hercegovini na svakom cosku na 70 % teritorije svira himna RH i RS i vijore se zastave susjednih drzava .Cime su Srbija i Hrvatska zaduzile Bosnu da se njiohove zastave nalaze cak i u drzavnim , opstinskim , javnim , institucijama .Cime ? Hos da ti kazem cime > Okupacijom .Eto cime .Zasto se na zgradama opcine u Banja Luci i Grudama nije vijorila zastava Socijalisticke Republike Hrvatske i SR Srbije prije rata .Mada smo svi bili u jednoj drzavi bez granica.Danas kada svi imamo svoje drzave i granice i svoje pasose zastave susjednih drzava su tu .Kako ? Ko ih je donio i na koji nacin ? Gdje su bile do 1992 . O.K.U.P.A.C.I.J.A . Na bosanskoj buducoj stranci koja ima sanse da dobije veliki broj glasova na dnevnom redu ce biti i ova tacka .Bosanska stranka kroz parlament i kroz demokratsku proceduru mora ispravljati puno toga .Uglavnom sve sto je napravljeno od 1992 ne valja .Nista ne valja sto je napravljeno.Nista u stvari nije ni napravljeno .Bijeda fasizam ,kokarde , ustase , Pavelic , Draza gdje se god okrenes .To mora ici iz ove zemlje .Arslan wrote:tech10 wrote:Bas me zanima koliko bi Srba i Hrvata pristupiti ovoj stranci.
cccpa i oni su bosanci i hercegovci...
to je zadatak ove stranke .Program i ciljevi moraju biti jasni .Bez ikakvih zadrski .Ceric mora znati da ako narod da glas Bosanskoj stranci njegov politicki mikrofon bice istekan iz struje .Moze samo da prica u dzamiji bez mikrofona pa ako ima tako jak glas da se cuje i vani onda svaka cast , zajebo je Pavarotija .Jednostavno receno Bosna i Hercegovina mora sa bosanskom strankom da lici na drzavu .Mi vise ne mozemo dozvoliti da nam se svi smiju a da se nasi gradjani ponizavaju i vrijdjaju i da se sa njima graniciri ponasaju kao prema marvi .Gradjani onih drzava koje su izvrsile agresiju na Bosnu i hercegovinu ulaze u nasu zemlju normalno bez problema .A mi koji nismo izvrsili agresiju niti lijevo niti desno dozivljavamo ponizenja od agresorskih drzava .Sramota .Naravno njih nije sram nego su ponosni sto nas jebu i vrijdjaju i sutaju nam torbe . Bosanskja stranka ima nacin da to rijesi u roku od 5 minuta .Kada se slovencka roba prstane kupovati i uvoziti kada Merkator dobije nalog da pakuje kofere stvari ce se promijeniti na granici .i za druge granice ima lijeka .I te kako .Bosanska stranka mora pitanje Neuma , granice na moru , dva mala otoka Klek ili kak se vec zovu , luku ploce i most o kojem se prica postaviti na dnevni red napraviti sastanak i rijesiti stvar za sat vremena a ne ovako .12 godina i nista .................imam u glavi puno toga !
Ja sam za! Jebeš sve one koji deru zemlju na tri djela, koji je hoče islamizirati, poustašit i početnikat