Trebace nam jedna fosna i dva bloka da napravimo klupu.Lucy01 wrote:Eeeee, kako se nekad raja okupljala i volila na X-u....![]()
...spominjale su se mame cetnicke i balijske uglavnom, ali osim toga....sve je bilo "let the sunshine in"
![]()
Inace bih se okupljala, ali se bojim ako vidite da sam ustvari ravna ko fosna, da imam PhD i nosim cvike sa debelim staklom, da cu pokvariti imidz, a nama na estradi, imidz je sve
![]()
SARAJEVO-X okupljanje ????
-
Bosanac30
-
basta sljezove boje
ja sam za forumsku kafu, ali obzirom na komentare, ce biti kao sa Derneka - nesto u stilu Aquae, Faco, ljepotice, ...bosmen wrote:Naravno dolaze u obzir oni s licnim kartama.Da ne bude kao na Derneku
-
Bosanac30
Za to se ide u Banovice majstore pa ti bujrum.....I taj sto si ga citirao je u Banovicima zbog istog da znasbasta sljezove boje wrote:ja sam za forumsku kafu, ali obzirom na komentare, ce biti kao sa Derneka - nesto u stilu Aquae, Faco, ljepotice, ...bosmen wrote:Naravno dolaze u obzir oni s licnim kartama.Da ne bude kao na Derneku
-
basta sljezove boje
Bosanac30 wrote:Za to se ide u Banovice majstore pa ti bujrum.....I taj sto si ga citirao je u Banovicima zbog istog da znasbasta sljezove boje wrote:ja sam za forumsku kafu, ali obzirom na komentare, ce biti kao sa Derneka - nesto u stilu Aquae, Faco, ljepotice, ...bosmen wrote:Naravno dolaze u obzir oni s licnim kartama.Da ne bude kao na Derneku
prosvijetli me, mislila sam da covjek misli na onu stranicu dernek.ba na kojoj su slicice sa narodnjackih koncerata
-
Bosanac30
Na isto smo mislili.basta sljezove boje wrote:Bosanac30 wrote:Za to se ide u Banovice majstore pa ti bujrum.....I taj sto si ga citirao je u Banovicima zbog istog da znasbasta sljezove boje wrote: ja sam za forumsku kafu, ali obzirom na komentare, ce biti kao sa Derneka - nesto u stilu Aquae, Faco, ljepotice, ...![]()
![]()
prosvijetli me, mislila sam da covjek misli na onu stranicu dernek.ba na kojoj su slicice sa narodnjackih koncerata
Hajde otvori nam temu o toj stranici pa da malo pricamo o njoj......
Ja sam danas vec jednu temu otvorio pa mi bezveze da dvije otvaram
-
Umjetnik a
#56 prazno
mogli bi u central 
-
pinkzelena
#57 Re: prazno
Umjetnik a wrote:mogli bi u central
tamo bi sigurno svi stali
-
basta sljezove boje
jedina moja i krivo je more nekako bolje idu uz rijekuĆelava cura wrote:a Nancy zasto pored rijeke, zasto ne na jezeroNancy Drew wrote:... ahaaaPearl wrote:i sad jos malo da cujemo o kvaliteti foruma iz 2004 i o raji neponovljivoj...![]()
nije se odavno spomenulo....
:D
... nek sjednu malo pored rijeke, sad je došlo lijepo vrijeme ...
kad ste već po pjesmama udarili ....
- Neelix
kad smo vec kod divljih jagoda, imam osjecaj da bi sljezovicu mnogi poslali na let za drugi svijetbasta sljezove boje wrote:jedina moja i krivo je more nekako bolje idu uz rijekuĆelava cura wrote:a Nancy zasto pored rijeke, zasto ne na jezeroNancy Drew wrote: ... ahaaa... nek sjednu malo pored rijeke, sad je došlo lijepo vrijeme ...
kad ste već po pjesmama udarili ....
- Dirty Harry
i ona:
...
i dal me čekaaaaa ....
qrac me čekaaaaa,
ona se štekaaaaa ...
na na na na naaaaa na aaaaa.....

...
i dal me čekaaaaa ....
qrac me čekaaaaa,
ona se štekaaaaa ...
na na na na naaaaa na aaaaa.....
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#69 Re: prazno
Umjetnik a wrote:mogli bi u central
-
_ambassador
eto vam prilike za 10. ja je nebih niposto propustio.Odisej wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drina , splav, rostilj , riba, dernek navece...
Sve ostalo cemo se dogovoriti...!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dovoljno?
samo da napomenem za moguce neupucene, gorazde nisu zemljani putevi ni makadami, niti krave ni shtale, a bogami ni sijeno. to nije tacno ma od kog da ste culi... znam za sarajlije koje su po prvi put otisli u gz i iznenadili se kad su ugledali asfalt
-
forUMASH
.....nisam lud da se zenim....SaraLe wrote:Kako ces se ozeniti, kad ne slusasforUMASH wrote:.....ne'sh mi ti govorit sta cu ja radit.....SaraLe wrote:Ja sam za skup forumasica
A forumashi, nek idu igrati lopte![]()