Hej druže same me zvai i kaže da će i bicakcicu bit u nedjelju oko 9 (21 : 00) naveče a ne u 10 ujutro. On nemože da se konektuje pa mi je javio da ti kažem.r_faruk wrote:ok, ako ne dodjem u nedelju, a doci cu valjda, mozes li to ostavit na sanku pa da ja to pokupim...................
Sothern storm
Moderator: _BataZiv_0809
-
Knight
- metal_rules_cura
Samo sam to cekala da pomijesas ta dva objekta.r_faruk wrote:PROBLEM!!!! pomjeso sam tog bicakcica (THE CLUB) sa THE BAR, sad moram naci taj the club, u pi*ku materinu, ale eto valjda cu ga nac do sutra navecer................![]()
Kad je vec Sammy na forumu,de mi samo tell sta se desilo sa albumom,pa ste sada pravili novi cover?
Btw.Sammy ljudi ima buraza koji je bubnjar Bog i batina.
-
Knight
Hej to ti je na marijin dvoru prije The Bara gdje piše velikim slovima ordinacija bičakčić. Ispod onog sata što pokazuje vrijeme temperaturu itd. Pa valjda je dovoljno. Sretno.r_faruk wrote:znas li ti gdje taj the club? metalna curo!![]()
p.s. Lijepo se obuci neće te htjet pustit al najozbiljnije tzi govorim.
-
Samir Sinanovic
Nadam se da ce ti se svidjeti cd eto pa uzivaj. SRETNOr_faruk wrote:eeeeee, hvala za cd, uzeo sam danas,
- metal_rules_cura
Ma,ima da padnes u nesvijest,nista drugo.Koprcaces se ko riba od srece kad cujes to sve i kad jos uz to skontas da si bas ti sretnik koji je to dobio(izmedju ostalog).Samir Sinanovic wrote:Nadam se da ce ti se svidjeti cd eto pa uzivaj. SRETNOr_faruk wrote:eeeeee, hvala za cd, uzeo sam danas,
-
Knight
metal_rules_cura wrote:Ma,ima da padnes u nesvijest,nista drugo.Koprcaces se ko riba od srece kad cujes to sve i kad jos uz to skontas da si bas ti sretnik koji je to dobio(izmedju ostalog).Samir Sinanovic wrote:Nadam se da ce ti se svidjeti cd eto pa uzivaj. SRETNOr_faruk wrote:eeeeee, hvala za cd, uzeo sam danas,
-
Knight
metal_rules_cura wrote:Ma,ima da padnes u nesvijest,nista drugo.Koprcaces se ko riba od srece kad cujes to sve i kad jos uz to skontas da si bas ti sretnik koji je to dobio(izmedju ostalog).Samir Sinanovic wrote:Nadam se da ce ti se svidjeti cd eto pa uzivaj. SRETNOr_faruk wrote:eeeeee, hvala za cd, uzeo sam danas,
- metal_rules_cura
Pokusaj na oficijelnoj stranici Storma naruciti preko neta.Ne znam gdje se nalazis da bih mogla reci mozes li kupiti.Uglavnom,ako se malo potrudis,moze se naci.k_kanji wrote:Kako mogu naruciti nekako preko neta ili gdje mogu kupiti njihove cd-ove
fala