Husnija - Vratia se Shime :D
Moderator: anex
-
_sa_
#53 Re: Husnija - Vratia se Shime :D
drago mi je da si ga nasla, stvarno je prelijepmIRCerka wrote:
- baby_angel
NEKA SImIRCerka wrote:Ne brini, jutros sam postrojila pola komsiluka....baby_angel wrote:Miwci, bas mi je drago sto si ga nasla. Ali mislim da moras dobro otvoriti oci i pokusati naci krivca. Sve najbolje tebi, a Husi big
odrzala hutbu i rekla SAMO DLAKA NEK ZAFALI BILO KOME, ZANOCICETE ZORE DOCEKAT NECETE....:D:D:D:D:D:D:D
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#56 Re: Husnija - Vratia se Shime :D
kazu da ima isti ovakav kod Konzuma u kranjcevicevoj, ja cu ga vala upratit ovih dana i poslati ljudima koji su me peglali za husa...._sa_ wrote:drago mi je da si ga nasla, stvarno je prelijepmIRCerka wrote:
- karanana
Znaci sumnjas da ti je neko usao u stan i uzeo macu? I pretpostavljas da je ovo drugi put u kratkom vremenskom razdoblju? Eh bogami u tom slucaju ti imas veci problem od nestalog jednog ili dva macka. Da meni neko redovno ulazi u stan ja bi se zabrinuo i za druge ozbiljnije stvari.
-
Vingo
#62 Re: Husnija - Vratia se Shime :D
Pa mozda mu je mati PljosnamIRCerka wrote:kazu da ima isti ovakav kod Konzuma u kranjcevicevoj, ja cu ga vala upratit ovih dana i poslati ljudima koji su me peglali za husa...._sa_ wrote:drago mi je da si ga nasla, stvarno je prelijepmIRCerka wrote:
-
mIRCerka
#64 Re: Husnija - Vratia se Shime :D
Pljosnu smo mi s ulice uzeli krajem maja 2003, da bi mi rodila Hexu, Pexu, Krasnicija i fufnu 15. juna 2003. 13.10.2005.godine je rodila Husniju samo, jer je 2 mjeseca prije toga ostala bez jajnika, tako da je huso cudo od djetetaVingo wrote:
Pa mozda mu je mati Pljosna
A na Kovacicima je pravo puno bijelih macaka, i ovim putem se "diplomatama" naserem u usta jer uzmu ljubimce i kad im zavrsi misija, ostave ih na ulici..
-
mIRCerka
vadi ruke iz dzepova!_BosanaC wrote:Liz liz liz - niko nije krivmIRCerka wrote: Amrino ljubavi![]()
![]()
karanana, 3 puta su mi obili stan, cetvrti put je neka od inteligentnih komsinica jednostavno pustila nekoga ko je zvonio na interfon, taj neko otvorio vrata mog stana, uzeo digitalac sa komode, nesto malo keshe i laganini isetao....
Jebo ti komsiluk gdje ti moras prvo pucat kroz vrata pa onda pitat KO JE
-
mIRCerka
Sogan wrote:I ja bih rekao da mi je drago sto se Huso vratio ziv i zdrav ali znam da mi Mircerka nebi povjerovala te stoga necu nista reci![]()
niko sretniji od mene ba
-
gold'n'brown
Jadna policija tamo se ubi trazeci ga.mIRCerka wrote:Sogan wrote:I ja bih rekao da mi je drago sto se Huso vratio ziv i zdrav ali znam da mi Mircerka nebi povjerovala te stoga necu nista reci![]()
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
niko sretniji od mene ba
moram ici kasnije u policiju javit da je vracen
:D:D:D
-
mIRCerka
ne, policija ga ne bri trazila, vec bi, kad bi im ja javila da sam ga locirala, Husnija bio izuzet uz policijsku pratnju, obzirom da sam javno obecala pred cijelom smjenom da cu odlezati onoga ko je Husu dirao...gold'n'brown wrote:Jadna policija tamo se ubi trazeci ga.mIRCerka wrote:Sogan wrote:I ja bih rekao da mi je drago sto se Huso vratio ziv i zdrav ali znam da mi Mircerka nebi povjerovala te stoga necu nista reci![]()
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
niko sretniji od mene ba
moram ici kasnije u policiju javit da je vracen
:D:D:D
naravno, kompletna PU se upisala od smijeha...
-
mIRCerka
Visoko prizemlje debela... a Husi je dovoljno reci MAC MACO DEBELA i on se pocne umiljavat i zna skociti....debela wrote:nego, jesi li skontala vec ko ga je uzeo?
edit
i kako ga je uzeo? to me jos vise interesuje
a ko ga je uzeo ne znam, dok se napsavam skontacu i to i onda je bogin, ima da ga rastvorim u solnoj kiselini...