A sto se tice njegovih osjecaja prema kako on kaze "voljenoj domovini, narodu i vjeri," pa ocito je da je on bio patriota na vrlo kratke (sigurno ne energizer
Uh, i jos bi neko htijeo da ga poredi sa pravim ljudima i umjetnicima!!
Moderator: _BataZiv_0809
E jes' i meni drago sto ja ne spadam u ove tvoje sve koji ne vole Dinu i njegovu muziku!Kaiser wrote:Kaiser wrote:Dino je jedan bezobrazno sracunati tip koji bi sve uradio za marku, a predstavlja se, i sto je jos gore, vazi za velikog patriotu. Meni se sve to gadi. Zasto je uopste pjevao sa Joksimovicem? Zato da bi mu Grand produkcija distribuirala cd po Srbiji. Samo polako, uskoro ce on na Marakanu, pa bas me zanima kako cete ga tada svi hvaliti na forumu. I zasto duet sa Ninom Badric, a prije 4 godine sa Ivanom Banfic? Da bi ga pozvali na debilni Radijski festival u Vodicama jer je to vrhunac dokle kao Edin moze stici u Hrvatskoj i on se zadovoljava sa tim! I koliko se jos mora ponizavati da bi "tamo" uspio> Edine, zao mi je, al nikada neces stici do HRT-a, ili RTS-a. Nikada neces biti cijenjen kao pjevac ni u Hrvatskoj ni u Srbiji. Ne zato sto si los pjevac (by the way, los si pjevac, al dobar si autor) nego zato sto si Edin! e pa, samo se ti furaj na duete, daleko ces stici. Hiljadu si puta bio bolji dok ti je produkcija albuma kostala 100 puta manje nego sad. I ne govorim sve ovo napamet,zivim u Zagrebu.
Jest mi drago sto sam ja prvi napisao negativan post, a sad svi kritikuju Dininu muziku![]()
Kao na strazi cuvam noc od budnih
Ja sam samo jedan od sinova bludnih
nemam razloga za to a druga stvar mene ne interesuje sta ko radi . a ako on po islamu nesmije da se bavi muzikom za to ce on djelo da odgovara. a ostalo ovo mi je beze da se ja on nekome raspvravljamDaysleepeR wrote:Musliman nesmije da se bavi muzikom.focak wrote:neznam koji vam je
sve naki pametnjakovici redom ko fol oni pametni a svak je budala smjesno da nemoze biti vise' covjek je po kisi imo posjetu od 50000 jel vam to toliko krivo. a sto je covjek vjernik to ne krije i cak se pono si sa tim i znaci ako je musliman nemoze biti evropljanin. ma daj sto nemogu ove supljake kosa mi se dize.
To mu je najstrozije zabranjeno.
Dalje, ne kazem ja da musliman nemoze biti europljanin, ali Dino je kao golub prevrtac, to znaju cak i oni koji o njemu pisu pozitivne tekstove.
Sumnjam da je Nini Badric, Ivani Banfic a kamoli Joksimovicu vazio o islamu i islamskom moralu kako to svakodnevno radi po Bosni.
Ma licemjer 100%.
A ti se malo umij, mozda progledas
what the fuck is this?wels wrote:Smjesi li se to Dini kandidatura za velku muzicku nagradu Grammy.
Ako udje u kandidaturu nebi me iznenadilo ali ne ocekujem neku od nagrada ,da budem iskren.
što je čovjek ambiciozanwels wrote:Dinu kao Dinu uopste ne interesuje hrvatsko trziste ali pos´o je pos´o .
Dino treba mnogo vise prostora no sto je Balkan.
Lane moje izvor je Kur'an Casni.starcraft wrote:haj mi jos samo reci izvor te tvoje konstatacije? ima nekih ogranicenja, al najstroze zabranjeno!!!DaysleepeR wrote: Musliman nesmije da se bavi muzikom.
Pazi, jednostavno bubnjevi ne prave melodiju, kao instrument druge vrste.sicky wrote:po cemu su to bubnjevi specijalni?![]()
ja znam da je tandaranje u instrumente zabranjeno ali ne i pjevanje![]()
doduse ne moras bas sad pjevat' "od topole od topole sve do ravne gore"![]()
a brate i oni sto snimaju ilahije imaju pratnju svih mogucih instrumenata, pa vidi onih hafiza..e onda smo svi dvolicnjaci!
nemoj shvatiti kao provokaciju, al haj mi molim te reci koji to ajet govoti o takvoj zabrani?DaysleepeR wrote:Lane moje izvor je Kur'an Casni.starcraft wrote:haj mi jos samo reci izvor te tvoje konstatacije? ima nekih ogranicenja, al najstroze zabranjeno!!!DaysleepeR wrote: Musliman nesmije da se bavi muzikom.
Pitaj Talibanestarcraft wrote:nemoj shvatiti kao provokaciju, al haj mi molim te reci koji to ajet govoti o takvoj zabrani?DaysleepeR wrote:Lane moje izvor je Kur'an Casni.starcraft wrote: haj mi jos samo reci izvor te tvoje konstatacije? ima nekih ogranicenja, al najstroze zabranjeno!!!

Istanbul wrote:will there be a concert in Sarajevo or somewhere else ?
can someone explain me ?
I plan to be in Sarajevo for opening ceremony of International University of Sarajevo. It can be good to live a concert there at that time
Allahimanet