mrshhhhhBHG wrote:e moja prva nije mi bas svejedno bilo...al nisam ti nista htjeo reci...kucni odgojZhaba wrote: ja imam od zime 4 kg visak (po mom misljenu) ali iskreno nikad se niko nije zalio tako da nije bitno
Bolje da ljulja nego da žulja :D
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bambi_na_kofeinu
E to, forma pješčanog sata. Ne znam sjeća li se ko onog plakata za parfem Opium sa Sophie Dahl dok je bila bucka, totalni turno on- onako bijela, putena.sabanss wrote:Po meni za vizuelni dojam je jako bitno da djevojka ima normalno sirok struk bez slaufa. Ono sto navue u guzicu i sise je plus a ne minus
Kod muškaraca mi se pak sviđa kada ima mali stomačić, uopće na prvi pogled ne doživljavam one sa pločicama, bicepsima, tricepsima i inim drugim -cepsima.
-
malizeleni
Ja samo kazem : Ovo kokuzi nemajuBambi_na_kofeinu wrote: Kod muškaraca mi se pak sviđa kada ima mali stomačić, uopće na prvi pogled ne doživljavam one sa pločicama, bicepsima, tricepsima i inim drugim -cepsima.
-
FFK as Lucy01
O ukusima se ne raspravlja.
Smijesno je ubjedjivati nekoga da je bolje da ljulja nego da zulja, isto koliko je i smijesno ubjedjivati nekoga da je sladoled od cokolade bolji od sladoleda od vanilije....stvar ukusa
E sad, druga je stvar sta je IN u ovoj generaciji, za razliku od generacije iz 50-tih, kada je sex simbol bila Merlin Monro koja je bila, ako se ne varam, size 16
....sto ce reci, vise od pola mene
Sada su u modi vitkost, da ne kazem mrsavost.....ali to je moda, a ne licni izbor. Onaj ko voli "elegantno popunjeno" i dalje ce to da voli, bez obzira na modu.
Mene licno su oduvijek odusevljavale osobe koji znaju da "nose" svoje tijelo, bez obzira da li je ono po PS-u
ili je za moj ukus, off. I opet se vracamo na ono "otrcano ali istinito" da ako volite sebe i drugi vas vole......ili bar primijete 
Smijesno je ubjedjivati nekoga da je bolje da ljulja nego da zulja, isto koliko je i smijesno ubjedjivati nekoga da je sladoled od cokolade bolji od sladoleda od vanilije....stvar ukusa
E sad, druga je stvar sta je IN u ovoj generaciji, za razliku od generacije iz 50-tih, kada je sex simbol bila Merlin Monro koja je bila, ako se ne varam, size 16
Sada su u modi vitkost, da ne kazem mrsavost.....ali to je moda, a ne licni izbor. Onaj ko voli "elegantno popunjeno" i dalje ce to da voli, bez obzira na modu.
Mene licno su oduvijek odusevljavale osobe koji znaju da "nose" svoje tijelo, bez obzira da li je ono po PS-u
-
MadamPiaNo