Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KB9 wrote:drzave i govana a ovamo nudila mito inspekciji
ti il si trol teski il ... ma nadam se da si trol
a ti si trol ako mislis da inspekcija ne uzima mito.sad su otisli na sud i sve to ubuduce ce doc po 100 maraka i to je ta kontrola.sto necu nudit mito ja nastavim radit oni dobiju pare gazda odmah zavrsio i sve ok
a ti si trol ako mislis da inspekcija ne uzima mito.sad su otisli na sud i sve to ubuduce ce doc po 100 maraka i to je ta kontrola.sto necu nudit mito ja nastavim radit oni dobiju pare gazda odmah zavrsio i sve ok
pljujes drzavu a ti radis sve da pomognes drzavi koju pljujes
oci moje drage veze ti o zivotu nemas, steta pa robiju nisi zaradila kakvu da se opametis
Jes', ovo je bilo da ispipaju teren, a sljedeci put ces uspjeti u podmicivanju, pa pretpostavljam da tad nece biti govna, jer sta imaju tebe maltretirat, a ti cula da se to moze sa stojom rijesit..
Nije drzava sama od sebe ovakva, govno je zbog nas, a inace je prelijepa zemlja, jebiga..
Da li će inspekcija uzeti ili neće, to je druga tema. Ali, što se mene tiče, neka te kazne.