Wimbledon 2007
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- J.P.Montoya
ev nas u petom setu
-
bianconero
joj jest se posro po njemu u petom setu. evo radujem se ko sina da sam dobio

- Edin H.
Uglavnom ljudi (ukljucujuci strance) izgovaraju Borg. E sada kako je pravilno na svedskom drugo je pitanje.Neelix wrote:ispravite me ako grijesim, nisam neki poznavalac tenisa, ali ja sam uvijek citao Bjorn BErg, a ne BORG, ko ovaj šonjo
Nije vise ni bitan frajer
Izjednaci mu Federer rekord od 5 uzastopnih pobjeda
Trebao mu je Borg podapnuti nogu ili nesto slicno
- van Basten
Sjajno finale... uze Federer, očekivano ali jako, jako teško. Nadal je očito puno napredovao u svojoj igri i definitivno više nije igrač za jedne podloge
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Meni zao Nadala
Al Federer je i dalje nepobjediv
Al Federer je i dalje nepobjediv
-
zmijaIzmaj
nije mi zao nadala, cijeli turnir je provociro protivnike, nekim gestama glupavim 
- J.P.Montoya
Nije ga vala ni meni zao,trebao je još od Soderlinga zijaniti. Al drago mi je pravo zbog Federera koji bez obzira sto zna da je najbolji zaplace na kraju i da izjavu s takvim postovanjem....
FEDEX SVAKA CAST
FEDEX SVAKA CAST
- Better Man
Federer je jedan obični hladnokrvni idiot! ne volim ga upravo radi te njegove hladnokrvnosti i ne pokazivanja emocija, sav je nakav uštgoljen! To što je na kraju zaplakao i kao fol malo pokazao emociije je smiješno! Šteta za Nadala. Imao je sjajnu priliku u trečem setu da ga uzme, kao i u petom setu kad je dva puta na njegov servis imao break lopte! Federer trenutno jeste najači, ali Nadal je odmah tu do njega, a možda su i jednaki, jer ipak Nadal njega dere na zemlji (što smo mogli vidjeti u Parizu), dok Federer njega na travi, tako da po meni tu više odlučuju nijanse! Ali da se ne zaboravi da je u zadnjih 20 godina ipak najači bio Pitt Sampras i Federer će morati još puno da radi da bi dostigao legendarnog Pitta i njegove rezultate. Kada bi uzeo Samprasa iz najačih dana i suprostavio ga Federeru, Sampras bi ga s lakoćom oderao, što je i činio dok je bio aktivan, a Federer na početku karijere!J.P.Montoya wrote:Nije ga vala ni meni zao,trebao je još od Soderlinga zijaniti. Al drago mi je pravo zbog Federera koji bez obzira sto zna da je najbolji zaplace na kraju i da izjavu s takvim postovanjem....
FEDEX SVAKA CAST
- Neelix
trebao bi znati da su i Samprasa mrzili iz istih razlogaBetter Man wrote:Federer je jedan obični hladnokrvni idiot! ne volim ga upravo radi te njegove hladnokrvnosti i ne pokazivanja emocija, sav je nakav uštgoljen! To što je na kraju zaplakao i kao fol malo pokazao emociije je smiješno! Šteta za Nadala. Imao je sjajnu priliku u trečem setu da ga uzme, kao i u petom setu kad je dva puta na njegov servis imao break lopte! Federer trenutno jeste najači, ali Nadal je odmah tu do njega, a možda su i jednaki, jer ipak Nadal njega dere na zemlji (što smo mogli vidjeti u Parizu), dok Federer njega na travi, tako da po meni tu više odlučuju nijanse! Ali da se ne zaboravi da je u zadnjih 20 godina ipak najači bio Pitt Sampras i Federer će morati još puno da radi da bi dostigao legendarnog Pitta i njegove rezultate. Kada bi uzeo Samprasa iz najačih dana i suprostavio ga Federeru, Sampras bi ga s lakoćom oderao, što je i činio dok je bio aktivan, a Federer na početku karijere!J.P.Montoya wrote:Nije ga vala ni meni zao,trebao je još od Soderlinga zijaniti. Al drago mi je pravo zbog Federera koji bez obzira sto zna da je najbolji zaplace na kraju i da izjavu s takvim postovanjem....
FEDEX SVAKA CAST
ja sam tenis pratio dok je Sampras igrao. ovi novi mi nisu bas zanimljivi
- van Basten
Iako je nemoguće skoro porediti igrače iz različitih era (isto bi neko mogao reći kako bi Bjorg iz najboljih dana poderao Samprasa iz najboljih dana i tako dalje), ipak treba podcrtati jednu činjenicu. 2001. upravo je Federer bio taj koji je prvi pobijedio Samprasa na Wimbledonskoj travi nakon 4 godišnje dominacije i tako ga spriječio da ostvari ono što je Federer uspio danas - osvojiti 5 Wimbledona u nizuBetter Man wrote:Federer je jedan obični hladnokrvni idiot! ne volim ga upravo radi te njegove hladnokrvnosti i ne pokazivanja emocija, sav je nakav uštgoljen! To što je na kraju zaplakao i kao fol malo pokazao emociije je smiješno! Šteta za Nadala. Imao je sjajnu priliku u trečem setu da ga uzme, kao i u petom setu kad je dva puta na njegov servis imao break lopte! Federer trenutno jeste najači, ali Nadal je odmah tu do njega, a možda su i jednaki, jer ipak Nadal njega dere na zemlji (što smo mogli vidjeti u Parizu), dok Federer njega na travi, tako da po meni tu više odlučuju nijanse! Ali da se ne zaboravi da je u zadnjih 20 godina ipak najači bio Pitt Sampras i Federer će morati još puno da radi da bi dostigao legendarnog Pitta i njegove rezultate. Kada bi uzeo Samprasa iz najačih dana i suprostavio ga Federeru, Sampras bi ga s lakoćom oderao, što je i činio dok je bio aktivan, a Federer na početku karijere!J.P.Montoya wrote:Nije ga vala ni meni zao,trebao je još od Soderlinga zijaniti. Al drago mi je pravo zbog Federera koji bez obzira sto zna da je najbolji zaplace na kraju i da izjavu s takvim postovanjem....
FEDEX SVAKA CAST
-
Umjetnik a
vanBasten se opet pokazao kao odličan poznavalac sporta, svaka častvan Basten wrote:Iako je nemoguće skoro porediti igrače iz različitih era (isto bi neko mogao reći kako bi Bjorg iz najboljih dana poderao Samprasa iz najboljih dana i tako dalje), ipak treba podcrtati jednu činjenicu. 2001. upravo je Federer bio taj koji je prvi pobijedio Samprasa na Wimbledonskoj travi nakon 4 godišnje dominacije i tako ga spriječio da ostvari ono što je Federer uspio danas - osvojiti 5 Wimbledona u nizuBetter Man wrote:Federer je jedan obični hladnokrvni idiot! ne volim ga upravo radi te njegove hladnokrvnosti i ne pokazivanja emocija, sav je nakav uštgoljen! To što je na kraju zaplakao i kao fol malo pokazao emociije je smiješno! Šteta za Nadala. Imao je sjajnu priliku u trečem setu da ga uzme, kao i u petom setu kad je dva puta na njegov servis imao break lopte! Federer trenutno jeste najači, ali Nadal je odmah tu do njega, a možda su i jednaki, jer ipak Nadal njega dere na zemlji (što smo mogli vidjeti u Parizu), dok Federer njega na travi, tako da po meni tu više odlučuju nijanse! Ali da se ne zaboravi da je u zadnjih 20 godina ipak najači bio Pitt Sampras i Federer će morati još puno da radi da bi dostigao legendarnog Pitta i njegove rezultate. Kada bi uzeo Samprasa iz najačih dana i suprostavio ga Federeru, Sampras bi ga s lakoćom oderao, što je i činio dok je bio aktivan, a Federer na početku karijere!J.P.Montoya wrote:Nije ga vala ni meni zao,trebao je još od Soderlinga zijaniti. Al drago mi je pravo zbog Federera koji bez obzira sto zna da je najbolji zaplace na kraju i da izjavu s takvim postovanjem....
FEDEX SVAKA CAST
što se tiče Better mena, razumiješ li se ti u tenis
Federer ima 25 godina i kako će biti na početku karijere
Federer je sa svojih 25 godina ostvario više nego kad je Sampras imao 25 godina i sigurno će ostvariti više od njega u karijeri
-
Celicna_saka
Da Federer nije onako servirao, bio bi uredno oguljen i samo ga je savrsen servis spasio poraza.
Inace, ne volim ovakve masine od tenisera ala Sampras, Federer, Nadal, recimo jedan Agasi je za svih njih tata iako nije toliko trofeja osvojio.
Inace, ne volim ovakve masine od tenisera ala Sampras, Federer, Nadal, recimo jedan Agasi je za svih njih tata iako nije toliko trofeja osvojio.
- Neelix
-
Celicna_saka
-
vryzas
Better Man wrote:Federer je jedan obični hladnokrvni idiot! ne volim ga upravo radi te njegove hladnokrvnosti i ne pokazivanja emocija, sav je nakav uštgoljen! To što je na kraju zaplakao i kao fol malo pokazao emociije je smiješno! Šteta za Nadala. Imao je sjajnu priliku u trečem setu da ga uzme, kao i u petom setu kad je dva puta na njegov servis imao break lopte! Federer trenutno jeste najači, ali Nadal je odmah tu do njega, a možda su i jednaki, jer ipak Nadal njega dere na zemlji (što smo mogli vidjeti u Parizu), dok Federer njega na travi, tako da po meni tu više odlučuju nijanse! Ali da se ne zaboravi da je u zadnjih 20 godina ipak najači bio Pitt Sampras i Federer će morati još puno da radi da bi dostigao legendarnog Pitta i njegove rezultate. Kada bi uzeo Samprasa iz najačih dana i suprostavio ga Federeru, Sampras bi ga s lakoćom oderao, što je i činio dok je bio aktivan, a Federer na početku karijere!J.P.Montoya wrote:Nije ga vala ni meni zao,trebao je još od Soderlinga zijaniti. Al drago mi je pravo zbog Federera koji bez obzira sto zna da je najbolji zaplace na kraju i da izjavu s takvim postovanjem....
FEDEX SVAKA CAST
rece veliki poznavalac tenisa ...
-
regal
Oveci problem za Mr Samprasa je da ce najvjerovatnije biti skinut sa prvog mjesta na vjecnoj listi po broju osvojenih Grand Slamova jer bjezi Mr Federeru za samo 3 Grand Slama, Sampras prvi na vjecnoj listi ima 14 a Federer 11, a pred Federerom turnira i turniraEdin H. wrote:Omanji problem za Federer-a je da je Mr Sampras osvojio Wimbledon 7 puta![]()
- Better Man
Konkurencija u vrijeme Samprasa je bila puno jača i bilo je puno više kvalitetnih tenisera i sam tenis je bio jači, što se za današnju konkurenciju, tenisere i tenis ne može reči! Tako da je smiješno porediti rezultate Federera, koji nije vidio jakog protivnika osim Nadala i možda nekog anonimusa, kao što je onaj Argentinac koji ga je uspio dva puta dobiti ove godine u vrlo kratkom periodu, dok je Sampras igrao protiv samih majstora bijelog sporta u to vrijeme. Sjetite se samo Beckera, Raftera, Mustera, Ivaniševića, Agassia itd. Federer ima istu manu koju je imao i Sampras, a ona se zove Roland Garros, jer ni jedan ni drugi ga nikad nisu osvojili! Federer ima još šanse, da ga osvoji, jer mu je tek 25 godina, ali mislim da ga neće nikad osvojiti!Umjetnik a wrote:vanBasten se opet pokazao kao odličan poznavalac sporta, svaka častvan Basten wrote:Iako je nemoguće skoro porediti igrače iz različitih era (isto bi neko mogao reći kako bi Bjorg iz najboljih dana poderao Samprasa iz najboljih dana i tako dalje), ipak treba podcrtati jednu činjenicu. 2001. upravo je Federer bio taj koji je prvi pobijedio Samprasa na Wimbledonskoj travi nakon 4 godišnje dominacije i tako ga spriječio da ostvari ono što je Federer uspio danas - osvojiti 5 Wimbledona u nizuBetter Man wrote: Federer je jedan obični hladnokrvni idiot! ne volim ga upravo radi te njegove hladnokrvnosti i ne pokazivanja emocija, sav je nakav uštgoljen! To što je na kraju zaplakao i kao fol malo pokazao emociije je smiješno! Šteta za Nadala. Imao je sjajnu priliku u trečem setu da ga uzme, kao i u petom setu kad je dva puta na njegov servis imao break lopte! Federer trenutno jeste najači, ali Nadal je odmah tu do njega, a možda su i jednaki, jer ipak Nadal njega dere na zemlji (što smo mogli vidjeti u Parizu), dok Federer njega na travi, tako da po meni tu više odlučuju nijanse! Ali da se ne zaboravi da je u zadnjih 20 godina ipak najači bio Pitt Sampras i Federer će morati još puno da radi da bi dostigao legendarnog Pitta i njegove rezultate. Kada bi uzeo Samprasa iz najačih dana i suprostavio ga Federeru, Sampras bi ga s lakoćom oderao, što je i činio dok je bio aktivan, a Federer na početku karijere!
što se tiče Better mena, razumiješ li se ti u tenis
Federer ima 25 godina i kako će biti na početku karijere
Federer je sa svojih 25 godina ostvario više nego kad je Sampras imao 25 godina i sigurno će ostvariti više od njega u karijeri
-
regal
Ja naprotiv mislim da je sada Federeru a i Nadalu ako ne teze onda isto tesko igrati kao i Samprasu onda. Sad imas tako puno fizicki i psihicki istreniranih igraca da je to strasno pa pogledaj ko je tu Rodick, Djokovic, Gasquet, Ferrero, Blake, Ljubicic, Davidenko, Baghdatis, sve klasa do klase i stvarno znaju znanje. No na kraju krajeva nije bitno poredjenje bitan je tenis koji mozemo gledati i stvarno se ima sta vidjeti