treba ga otjerati zbog rezultata kakvog inače postižemo na EP? ZanimljivoEl_comadante wrote:vidječemo hoče li se plasirati. ako se neplasira treba ga otjerati. ako se plasira na EP i izgubi sve 3 utakmice treba ga otjerati.
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- van Basten
-
El_comadante
da treba. iz razloga što bi bar nekad bar nekoga pobjediti. neide ovako da stalno ispadamo sa tri poraza.van Basten wrote:treba ga otjerati zbog rezultata kakvog inače postižemo na EP? ZanimljivoEl_comadante wrote:vidječemo hoče li se plasirati. ako se neplasira treba ga otjerati. ako se plasira na EP i izgubi sve 3 utakmice treba ga otjerati.
- van Basten
Slažem se da ne ide, ali ako bi se plasirali u završnicu i tamo sve tri izgubili (Francuska, Srbija, Grčka čini mi se da je grupa), to bi Neni bilo prvi put, dok su Menso i Saboit tako gubili po 1-2 puta ranije
-
El_comadante
meni se čini Rusija a ne Francuska
- Comrad
Kakvi muljatori te moraju postaviti, pa valjda Neno može sam reći hoću-neću biti selektor. I evo još ne mogu nikako da shvatim zašto je uzeo ovaj posao, tek je završio igračku karijeru, nema pojma o trenerskojŠandor wrote:Nije Marković kriv što pičke neće da igraju. Neki od njih su i prije pravili probleme (Haris Mujezinović).
Neno je nervozan čovjek i neiskusan trener ali krivicu treba tražiti u muljatorima koji su ga postavili. Neno nikad nije učinio nešto slično kad je igrao. Možda se svađao jer je ters ali nikad nije rekao: "neću da igram!".
Imamo slab tim i bilo bi čudo da se kvalifikujemo i kad bi nas vodio Bogdan Tanjević.
p.s. otkud znaš šta se sve izdešavalo izmešu Nene i Mrše, Mujezinovića, koliko se sjećam svi su igrali za prijašnje selektore i sada odjednom neće da igraju
- van Basten
upravu si, do meneEl_comadante wrote:meni se čini Rusija a ne Francuska
-
dino_h
#57 Reprezentacija
Tačno..Šta pravite više frku oko Mrše pa čovjek treba u penziju i da ostavi prostora za mlade.. 
-
El_comadante
ja mislim da smo mnogo kvalitetni o d Bugara i Mađara ali sačekajmo večeras utakmicu pa čemo vidjeti. U ovoj našoj grubi su favoriti Mi i Bugari u B Makedonija i Švedska grupa c izrael i to su te ekipe otprilike koje objektivno mogu na EP
-
rikardoreis
ne moze se bolje bez kvalitetnog centra i beka sutera...
ovo je realnost, da se sa prosjecnim bugarima natezemo za plasman na EP.
da se pitam, u iducu utakmicu bi ubacio Rizvica umjesto Jazvina - ne moze biti gori, i mladog, perspektivnog beka Gordića umjesto Kikanovica, koji jos ne moze igrati pored Kene, Bavcica, Teletovica, Krupalije.
ovo je realnost, da se sa prosjecnim bugarima natezemo za plasman na EP.
da se pitam, u iducu utakmicu bi ubacio Rizvica umjesto Jazvina - ne moze biti gori, i mladog, perspektivnog beka Gordića umjesto Kikanovica, koji jos ne moze igrati pored Kene, Bavcica, Teletovica, Krupalije.
-
LSD
Zna li neko kakvi su ovi madjari?? Jesu li jaci od bugara? Ovo vecers je bilo gusto,ali bitna je pobjeda pa kakva god.Neko je dobro napisao da nam fali pravi centar i bek suter.Mogu li po pravilniku FIBE se nakdnadno prikljuciti mrsic,mujezinovic ili ovcina?Ova tri igraca su iskusna i trebaju nam pravo.
- cyprus
Mađari su relativno loši i mislim da ih trebamo pobjedit i tamo i vamo. E sad, ovo isto sam mislio i za Portugal, pa eno šta se desilo. Dakle, nikog ne treba podcjenjivat.LSD wrote:Zna li neko kakvi su ovi madjari?? Jesu li jaci od bugara? Ovo vecers je bilo gusto,ali bitna je pobjeda pa kakva god.Neko je dobro napisao da nam fali pravi centar i bek suter.Mogu li po pravilniku FIBE se nakdnadno prikljuciti mrsic,mujezinovic ili ovcina?Ova tri igraca su iskusna i trebaju nam pravo.
- van Basten
e zahvaljujem... potrudiću se da propratim ostale naše nastupe... nije valjda da se opet poklapaju sa Ligom prvaka? 
-
red_djavo
Nevjerovatno kako smo losi, a u sustini to je ista ekipa koja je lako izborila EP u Beogradu. Neno se definitivno treba oprostiti od trenerske karijere, jer ono sto je on u jednoj sezoni uspio, nece mnogima zadugo...Izgubio prvenstvo, Kup, mjesto u GYL, izgubio od PORTUGALA, na guzove dobije Bugare... Jadna nam i kukavna majka...