HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Moderator: anex
- superxenon
ja nisam pratio temu i slucajno sada otvorim i tako saznam da i ja imam HRT2
i nadzem mu frekvenciju
hvala vam ljudi
hvala vam ljudi
-
in33sa
Hajd sto je BH CabelNet u Japanu, ali sto je i Hrvatskajalija s bistrika wrote:Paša moj ja sad zvao delegate u Elob-u kaže delegat citiram"DA CIJELI BALKAN NEMA HRT2 TAKO DA ONI NEMOGU NIŠTA UĆINITI" toliko od Elob i njihovih bisera.Vjerovatno je BHcabel net u Japanu pa oni mogu pustiti.![]()
![]()
- BSn
Bio je kod nas BBC, pa ga stavise u dodatne kanale._sa_ wrote:jos da se ugledaju na japance pa da nam ukinu DM, BN i tako te "dubokoumne" kanale i ubace BBC i tako tu tipu "maloumnih" programa
Bitno je da imamo 99, OSM, Balkanika, CG, Slo, Makedonija i slicne "atraktivne" programe!
-
jalija s bistrika
Na NOVOJ ćemo ubuduće gledati samo domaću produkciju ostalo će zatamniti.
- BSn
#63 Re: opet ugasili
Pa je li ima, ili nema - da djaba ne trazim!Beni_75 wrote:Evo opet isključili HRT2
Ako nece na HRT2 cenzurisati, tj. zatamnjivati, serijski i filmski program, neka odmah ukinu Nova-u TV!
Last edited by BSn on 22/06/2007 20:45, edited 1 time in total.
-
jalija s bistrika
Elob i HS izgleda ćekaju da vide šta će se desiti sa BHcabel net-om da li će ih RAK kaznititi ili neće do utorka, ako nekazni onda ce i oni pustiti HRT2.
- Pooll
ZATAMNJIVANJE SPORTA NA HRT-U 2
Povodom dilema vezanih za zatamnjivanje sportskih sadržaja na HRT-u 2, te različitih pisanja i tumačenja u ovdašnjim medijima, ELOB CATV je direktno kontaktirao predstavnike ove medijske kuće i dobio decidan odgovor: Svi sportski sadržaji na HRT-u 2 moraju se zatamnjivati!
Kompletnu prepisku možete vidjeti na
http://www.elob.ba/pdf/hrt2prepiska.pdf

Direktore, ne deri se, ugasi

Povodom dilema vezanih za zatamnjivanje sportskih sadržaja na HRT-u 2, te različitih pisanja i tumačenja u ovdašnjim medijima, ELOB CATV je direktno kontaktirao predstavnike ove medijske kuće i dobio decidan odgovor: Svi sportski sadržaji na HRT-u 2 moraju se zatamnjivati!
Kompletnu prepisku možete vidjeti na
http://www.elob.ba/pdf/hrt2prepiska.pdf

Direktore, ne deri se, ugasi

-
in33sa
Pa crni Brkovicu, znas li ti argumentirati tim govnarima sa Prisavlja, evo meni jucer dosao kolega iz Leskovca, iz Srbije, i kaze da oni na svojoj kablovskoj regularno imaju sportski sadrzaj na HRT2.
Zapravo, nikada im nije ni ukinut ovaj kanal.
Ako se signal preljeva u Leskovac, e onda do mojega.
I da dodam , imaju i RTL (hrvatski) i Novu, kompletno, cak ni ovo zatamnjenje od proslog petka ih nije zakacilo. Kako, ne znam i ne razumijem. Na kakvim to frekvencijama nasi kablosvki operateri hvataju signale, ne znam.
Zapravo, nikada im nije ni ukinut ovaj kanal.
Ako se signal preljeva u Leskovac, e onda do mojega.
I da dodam , imaju i RTL (hrvatski) i Novu, kompletno, cak ni ovo zatamnjenje od proslog petka ih nije zakacilo. Kako, ne znam i ne razumijem. Na kakvim to frekvencijama nasi kablosvki operateri hvataju signale, ne znam.
Last edited by in33sa on 27/06/2007 17:53, edited 1 time in total.
- shalla
Jel ovo važi samo za ELOB ili za sve cable operatere?
Ako je tako onda nek idu u 3 lepe materine
, onda ga definitivno nisu ni trebali vraćati.
P.S. Ja sam juče slao mail BH cabelnetu sa upitom da li je moguće izvesti da se HRT i NOVA ne zatamnjuju i da li je problem novčane prirode ili je to do nekih zakonskih stvari ali mi niko ništa nije odgovorio. Napisao sam im da bi mogli povećati pretplatu za 1 KM ako bi to dovelo da imamo HRT2 i NovuTV bez "zatamnjenja" i ja bih im fakat platio 1-2 KM više kad bi to mogli izvesti.
Ako je tako onda nek idu u 3 lepe materine
P.S. Ja sam juče slao mail BH cabelnetu sa upitom da li je moguće izvesti da se HRT i NOVA ne zatamnjuju i da li je problem novčane prirode ili je to do nekih zakonskih stvari ali mi niko ništa nije odgovorio. Napisao sam im da bi mogli povećati pretplatu za 1 KM ako bi to dovelo da imamo HRT2 i NovuTV bez "zatamnjenja" i ja bih im fakat platio 1-2 KM više kad bi to mogli izvesti.
- BSn
Novu nek' slobodno iskljuce, jer sada bolji program ima 99 od njih!shaqqa wrote:Jel ovo važi samo za ELOB ili za sve cable operatere?
Ako je tako onda nek idu u 3 lepe materine, onda ga definitivno nisu ni trebali vraćati.
A sto se tice HRT2 to nek' ne diraju!
Libo me za njhov sportski progam, vazne su serije i filmovi, sport imamo na SportKlubu, EuroSportu, a i na ovim nasim!
- Sir Charles
HRT2 ti je tamo gdje ti je bio dm. Seljaci zamijenilileeloo wrote:WTF?!
Dodjoh kuci sa posla, kad umjesto HRT2 nasmijesi mi se kanal dragane mirkovic i sama dragana....
Je li onaj HS normalan, mamu im seljacku...
-
Hendrix
Šta je vama ljudi ? Ne dam ni markicu više lopovima ! Nek ukinu Extreme sports ili onu debilnu Zone Reality i eto para za ove kanale.shaqqa wrote:Jel ovo važi samo za ELOB ili za sve cable operatere?
Ako je tako onda nek idu u 3 lepe materine, onda ga definitivno nisu ni trebali vraćati.
Ne mogu da vjerujem kako je HRT2 napuhan kanal ovde ko da je najbolji na svijetu
-
leeloo
Sir Charles wrote:HRT2 ti je tamo gdje ti je bio dm. Seljaci zamijenilileeloo wrote:WTF?!
Dodjoh kuci sa posla, kad umjesto HRT2 nasmijesi mi se kanal dragane mirkovic i sama dragana....
Je li onaj HS normalan, mamu im seljacku...
- Pooll
leeloo wrote:Sir Charles wrote:HRT2 ti je tamo gdje ti je bio dm. Seljaci zamijenilileeloo wrote:WTF?!
Je li onaj HS normalan, mamu im seljacku...Nisam imala uopste memorisan DM... Odoh traziti, opet... mamicu im bezobraznu
Znaju oni to tako zamjenit'
- shalla
Danas Bogami pregledah kvalifikacije za F1 na HRT2 bez ikakvog zatamnjivanja a i juče dok je bio Wimbledon nisu zatamnili program
Izgleda da je fakat tačna ona informacija koju su meni dali iz BH Cabelneta a to je da će se zatamnjivati samo sadržaji na koje "naši" imaju ekskluzivno pravo prenosa (pretpostavljam Liga Prvaka). Ukratko, jaaaaako sam zadovoljan ako ostane ovako
Izgleda da je fakat tačna ona informacija koju su meni dali iz BH Cabelneta a to je da će se zatamnjivati samo sadržaji na koje "naši" imaju ekskluzivno pravo prenosa (pretpostavljam Liga Prvaka). Ukratko, jaaaaako sam zadovoljan ako ostane ovako