Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zzzzz wrote:danas, mamica31 i ostale zene, da vas pitam, sta bi vam teze palo da vas muz prevari sa vasom drugaricom ili njegovim drugom ozbiljno me interesuje kako zene funkcionisu........ono, koja bi vam preljuba teze pala, sa drugom zenskom ili sa frajerom???
Sto se samog problema tice, meni je to najbolje rjeseno sa ovim swinger klubovima i druzenjima, zena fino napise oglas da trazi jos jednog decka koji bi u krevetu zabavljao malo nju a malo njnog muza. Ljubomora iskljucena jer ga podjednako dijele i najvaznije BRAK JE SPASEN.
Ovi koji predlazu ostavljanje, trce pred rudu. Treba to izdurati, nekako prebroditi jer evo i lijek protiv homoseksualnosti je na putu. Bezveze joj je samo sto se povjerila jaranici i bilo kome.
Sve sto sam napisao, najozbiljnije sam mislio i nije nikakvo zacatavanje.
Homosexualnost nije bolest
Nego sta je??? Ne mozes mi reci da je to normalno...
zzzzz wrote:danas, mamica31 i ostale zene, da vas pitam, sta bi vam teze palo da vas muz prevari sa vasom drugaricom ili njegovim drugom ozbiljno me interesuje kako zene funkcionisu........ono, koja bi vam preljuba teze pala, sa drugom zenskom ili sa frajerom???
Sto se samog problema tice, meni je to najbolje rjeseno sa ovim swinger klubovima i druzenjima, zena fino napise oglas da trazi jos jednog decka koji bi u krevetu zabavljao malo nju a malo njnog muza. Ljubomora iskljucena jer ga podjednako dijele i najvaznije BRAK JE SPASEN.
Ovi koji predlazu ostavljanje, trce pred rudu. Treba to izdurati, nekako prebroditi jer evo i lijek protiv homoseksualnosti je na putu. Bezveze joj je samo sto se povjerila jaranici i bilo kome.
Sve sto sam napisao, najozbiljnije sam mislio i nije nikakvo zacatavanje.
Homosexualnost nije bolest
Bogami ovi dokazase suprotno izlijecili ovna homoseksualca...
Steta, njabolji kurbani su bili homo-kurbani
Nego natrag na temu, meni u ovoj prici nedostaje veoma bitan detalj sapunskih intriga: koma Predlazem da protagonista koji ce pasti u komu bude punica buduce majke
Daj mi definiciju "normalnog"
Pa normalno je da musko voli zensko...i da zensko voli musko...kako je i sam Bog odredio. Sigurno nije normalno da lik, koji ima zenu i ocekuje dijete, ceka da ga komsija odradi!
Najednom se svi furaju da je homosexualnost nesto sasvim normalno...sta onda ocekivati za par godina??? Da li ce tad i pedofilija postati "normalna" pojava ?
Sogan wrote:
Nego natrag na temu, meni u ovoj prici nedostaje veoma bitan detalj sapunskih intriga: koma Predlazem da protagonista koji ce pasti u komu bude punica buduce majke
moze li ista ona sa teme roditeljski aferimi, sto je imala srcani napad kad je skontala da joj kcerku 4 godine handro neosuencen?
the_forgotten wrote:
Pa normalno je da musko voli zensko...i da zensko voli musko...kako je i sam Bog odredio. Sigurno nije normalno da lik, koji ima zenu i ocekuje dijete, ceka da ga komsija odradi!
Najednom se svi furaju da je homosexualnost nesto sasvim normalno...sta onda ocekivati za par godina??? Da li ce tad i pedofilija postati "normalna" pojava ?
Standardni debilizam poredjenje homosexualaca i pedofila
da li se meni samo cini ili se jedna interesantna tema pretvorila u raspraravu o lijeku protiv homosexualnosti
da sam ja na mjestu te drugarice, tj da sam nasao curu u krevetu s drugom djevojkom ja bih samo rekao da i meni naprave malo mjesta
a, sad fakat ozbiljan komentar. ako je lik fakat bi i zeli ostati bi, a ona ne moze zivjeti s njim, mozda je rijesenje da ostanu prijatelji, ako nista a onda zbog dijeteta. pretpostavljam da i on zeli da ucestvuje u odgajanju.
p.s mozda i je bolje da je otkrila, prije ili kasnije bi taj lik "puk'o", valja sebe tako krupno lagati. nije to lako.
Stari je na jednoj drugoj temi ljubavne jade objasnio fudblaskom terminologijom, pa da i ja to ovdje učinim - direktni crveni karton... ništa žuti, pa opomena pred isključenje i slična razvlačenja... odmah za džep i igrača pod tuš poslati. Šta ima veze što je 5. minut utakmice?
lady midnight wrote:imash pravo, zaista nisam trebala
al eto, tjeshim se da je stvar anonimna, a i daleko su...a i meni je lakshe kad podijelim, jer je teshko i meni...a trenutno se ne mozhe podijeliti sa osobama koje znam, jer te iste osobe znaju i njih dvoje..
a da arduana organizuje jednu emisiju..vjerujem da bi fatmir ovo o'čas posla riješio.. :D
the_forgotten wrote: