Nazvati ga ili ne ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

realna do boli wrote:Reci cu samo jednu cinjenicu a vi mislite sta hocete..ja nemam pojam kako se on preziva, jedino znam gdje radi .A ako mobitel usuti..pa onda mozda i budem trebala pomoci , pa sta ispadne...Ime naravno znam :( . Tako je to kada kaskas za mozgom.....
pa bona, odes fino pred njegovu kancelariju (ili gdje vec radi), sacekas ga i pratis kuci :oops: tako ces saznati gdje zivi :oops: pa onda pitas komsiju za broj :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

@realna do boli

jesi ti u Sarajevu?
ne vjerujem da je tako tesko saznati nesto vise o njemu (ako poznajes ikoga u mjestu gdje on zivi).

sto cekati do 17, zovi sada. :-)
realna do boli

Post by realna do boli »

On je iz Sarajeva :)
debela

Post by debela »

a sto pizdis na tri strane jebote. mogla si dosad nazvati vec. jesi ti neki mazohista pa ti prija da se patis :?
de ba, ako si velika, kako kazes da jesi, rjesi to pa ako bude trebalo pizditi kasnije bar ces imati razlog, a ne ovako uprazno.
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

on prevali 100 km (valjda u jednom pravcu :? ) a ti sebe patis i cekas do 17 da ga zoves. ccccccccccccccccc :-)

gdje radi? :D forum pun sarajlija, za tren oka bi mogli skontati i broj, prezime i sve. :D
maccarona

Post by maccarona »

samo da se parkiram ispod debele :D i potpisem :D choopka me zaheba :x :x :x :D
cuj ne zna ni prezime :lol: pa sta ste radili, pricali? :lol: :lol:
igrali se remija :? :oops: :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

maccarona wrote:samo da se parkiram ispod debele :D i potpisem :D choopka me zaheba :x :x :x :D
choopka ti od jutros staje na rep. :D
maccarona

Post by maccarona »

cHupjahalic@ wrote:
maccarona wrote:samo da se parkiram ispod debele :D i potpisem :D choopka me zaheba :x :x :x :D
ne dam ja svoju pendjerku nikom :kiss: :D
znas da ja kad nekog volim samo se na njega derem :D :D :D
Joško

Post by Joško »

Možete dogurat samo do sexa, ništa ozbiljno...
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Piškit ću, kakit ću, piškit ću, kakit ću, piškit ću, kakit ću, piškit ću, kakit ću, piškit ću, kakit ću...
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

maccarona wrote:
cHupjahalic@ wrote:
ne dam ja svoju pendjerku nikom :kiss: :D
znas da ja kad nekog volim samo se na njega derem :D :D :D
k`o da smo sestre. :D
zato nek i dalje misle da se mi mLzimo. :D

nazad na temu:
ako me sjecanje ne vara ti si na jednoj temi pisala o svojoj odrasloj kcerki koja putuje... znaci ti si odrasla osoba, prosla si sto sta vise nego dosta nas i sad te trema hvata da ga nazoves? :shock:

ja sam sa svojih 12 godina zvala ako nekoga zapikiram i hocu da mi bude simpatija. :D i macca je slicna, tuzlake zavodila sa svojih 10-11. :D
maccarona

Post by maccarona »

ja kad sam u nesto sigurna i nesto zelim :D svim srcem :D ne moze me tenk zaustavit :D onda ginem za to :D
a kad sam nesigurna, pitam po forumu samo da mi potvrde ono sto zelim cuti :D i na kraju krajeva :oops: necu uraditi, al to sam znala od pocetka, samo djavo ne da mira, jer zasto bi zivjeli u sreci i rahatluku :oops: kad moze i komplikovano :? :D :D :D
nemam pojma sta htjela rec :? :lol: :lol: :lol:

choopka :x :x :x
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

cuj ne zna ni prezime :lol: pa sta ste radili, pricali? :lol: :lol:
igrali se remija :? :oops: :D
:lol: sta ti imas protiv remija :D .D
maccarona

Post by maccarona »

nista :D obozavam remi :D uvijek sve djokere pokupim i okrenem tako da ih svi vide :lol: :lol: :lol:
tempora

Post by tempora »

Jao koji ste vi namcori. :-) Pa zena se ispovjedila, sta je napadate bezze. :shock:
Sad nesto razmisljam, kada bi mene neko nazvao nakon par mjeseci, ja bih kontala da sam fasunga. :roll:
Nemam ti formulu za tu situaciju, al sad htjela ne htjela moras nazvati jer vise nisi ti sama u cijeloj situaciji, vec vidi koliko nas je upetljano! :D :oops:
Imas rok do 14 h da ga pozoves, inace pisemo peticiju moderaciji da te odstrani zbog trosenja emocija i zivaca forumuskog clanstva. :oops:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

tempora wrote:Jao koji ste vi namcori. :-) Pa zena se ispovjedila, sta je napadate bezze. :shock:
Sad nesto razmisljam, kada bi mene neko nazvao nakon par mjeseci, ja bih kontala da sam fasunga. :roll:
Nemam ti formulu za tu situaciju, al sad htjela ne htjela moras nazvati jer vise nisi ti sama u cijeloj situaciji, vec vidi koliko nas je upetljano! :D :oops:
Imas rok do 14 h da ga pozoves, inace pisemo peticiju moderaciji da te odstrani zbog trosenja emocija i zivaca forumuskog clanstva. :oops:
tempa bona, ko ce sjediti do 14 i cekati :? :D
@realna najozbiljnije, slusaj svoje srce, zovi ga. :-)
realna do boli

Post by realna do boli »

Pricali smo i pricali..i kada shvatih da ne znam kako se preziva bilo mi glupo pitati ...nisam mazohista...nego sam BAS razmisljala i zamisljala milijon kombinacija i pade mi na pamet da ovo postavim za temu.
Na poslu ne smijemo koristiti mobitel niti obavljati privatne razgovore
( privatnik je privatnik) a jos kada ti je sefica azdaja onda fino cekas 17h.
A ja sto ste nestrpljivi .
Da, imam dvije odrasle udate kcerke sto znaci da sam jedna fina gospodja sa malim odmakom u ponasanju sukladnom mojim godinama( ocito cim se o svojim osjecajima dopisujem sa nepoznatom rajom),ali takva sam kakva sam.
Tako cemo svi skupa morati sacekati poslijepodne ...ipak je meni najgore ,to morate priznati.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Jest vala, slusaj nas na forumu, daleko ces dogurati :-) :D
maccarona

Post by maccarona »

nebojeplavo wrote:Jest vala, slusaj nas na forumu, daleko ces dogurati :-) :D
kao sto smo i sami dogurali :D do ocaja :D
onaaaaa

Post by onaaaaa »

Refresh...Refresh...Refresh...Refresh...Refresh...Refresh...Refresh...Refresh...Refresh...Refresh...
:-)

Cekamo zovi :D
O.o

Post by O.o »

cuj broj se vise ne koristi ... pa to je da se odmah kill! al eto ako znas gdje radi i njegovo ime mozes vazda sutra nazvat za vrijeme radnog vremena.
i jos nesto, dobro prokontas i odvagaj sta ces i kako reci da ti lik ne spusti slusalicu. znam for a fact da su SVI muskarci sujetni i da se nije lijepo zajeb***ti sa tudim osjecajima.mozes mislit kakav hladan tus kad nakon izlaska za koji si prevalio 100 km u jednom smjeru (ako sam dobro skontala) ona kaze samo hvala ti na lijepom danu!!! dusho, ja te vise nikad ne bih pogledala.
al opet, posto sam ja - JA, ne bih sekunde razmisljala i vec bi mu zvonio telefon.
tempora

Post by tempora »

realna do boli wrote:Pricali smo i pricali..i kada shvatih da ne znam kako se preziva bilo mi glupo pitati ...nisam mazohista...nego sam BAS razmisljala i zamisljala milijon kombinacija i pade mi na pamet da ovo postavim za temu.
Na poslu ne smijemo koristiti mobitel niti obavljati privatne razgovore
A ja sto ste nestrpljivi .
Da, imam dvije odrasle udate kcerke sto znaci da sam jedna fina gospodja sa malim odmakom u ponasanju sukladnom mojim godinama( ocito cim se o svojim osjecajima dopisujem sa nepoznatom rajom),ali takva sam kakva sam.
Tako cemo svi skupa morati sacekati poslijepodne ...ipak je meni najgore ,to morate priznati.
Cuj tebi najgore? Pa ti bas nemas osjecaja za nase emocije! :oops: Kao sto rekoh imas rok do 14 h, onda ja moram rjesavati druge obaveze, a ti vidi kako ces se dosjetit da rijesis zvanje s posla! :D Trebala si prije razmisljat o nasem vremenu. :-)
debela

Post by debela »

realna do boli wrote: Na poslu ne smijemo koristiti mobitel niti obavljati privatne razgovore
izgovori bla bla truc. nisi vezana lancem za tu stolicu na kojoj sjedis, a mobitel imas. mora se otici i u halu ponekad, mora se jesti i tako.
realna do boli

Post by realna do boli »

Znam ja vas ..sad cete tek da izmislite more "divnih prica"..ali..ja zovem popodne a saznacete rezultat sutra...izvinjavam se na trosenju vasih emocija :thumbup: i vremena.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

realna do boli wrote:Znam ja vas ..sad cete tek da izmislite more "divnih prica"..ali..ja zovem popodne a saznacete rezultat sutra...izvinjavam se na trosenju vasih emocija :thumbup: i vremena.
nazovi ga, reci mu direktno JA SE TEBI SVIDJAM A TI MENI? i ponudi mu
HO'S NE'S BANGLADES!
:) sretno
Post Reply