pa bona, odes fino pred njegovu kancelariju (ili gdje vec radi), sacekas ga i pratis kucirealna do boli wrote:Reci cu samo jednu cinjenicu a vi mislite sta hocete..ja nemam pojam kako se on preziva, jedino znam gdje radi .A ako mobitel usuti..pa onda mozda i budem trebala pomoci , pa sta ispadne...Ime naravno znam. Tako je to kada kaskas za mozgom.....
Nazvati ga ili ne ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nebojeplavo
- cHupjahalic@
@realna do boli
jesi ti u Sarajevu?
ne vjerujem da je tako tesko saznati nesto vise o njemu (ako poznajes ikoga u mjestu gdje on zivi).
sto cekati do 17, zovi sada.
jesi ti u Sarajevu?
ne vjerujem da je tako tesko saznati nesto vise o njemu (ako poznajes ikoga u mjestu gdje on zivi).
sto cekati do 17, zovi sada.
-
realna do boli
On je iz Sarajeva 
- cHupjahalic@
on prevali 100 km (valjda u jednom pravcu
) a ti sebe patis i cekas do 17 da ga zoves. ccccccccccccccccc
gdje radi?
forum pun sarajlija, za tren oka bi mogli skontati i broj, prezime i sve. 
gdje radi?
- cHupjahalic@
choopka ti od jutros staje na rep.maccarona wrote:samo da se parkiram ispod debelei potpisem
choopka me zaheba
![]()
![]()
![]()
![]()
- DaysleepeR
Piškit ću, kakit ću, piškit ću, kakit ću, piškit ću, kakit ću, piškit ću, kakit ću, piškit ću, kakit ću...
- cHupjahalic@
k`o da smo sestre.maccarona wrote:ne dam ja svoju pendjerku nikomcHupjahalic@ wrote:choopka ti od jutros staje na rep.maccarona wrote:samo da se parkiram ispod debelei potpisem
choopka me zaheba
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znas da ja kad nekog volim samo se na njega derem![]()
![]()
zato nek i dalje misle da se mi mLzimo.
nazad na temu:
ako me sjecanje ne vara ti si na jednoj temi pisala o svojoj odrasloj kcerki koja putuje... znaci ti si odrasla osoba, prosla si sto sta vise nego dosta nas i sad te trema hvata da ga nazoves?
ja sam sa svojih 12 godina zvala ako nekoga zapikiram i hocu da mi bude simpatija.
- maccarona
ja kad sam u nesto sigurna i nesto zelim
svim srcem
ne moze me tenk zaustavit
onda ginem za to 
a kad sam nesigurna, pitam po forumu samo da mi potvrde ono sto zelim cuti
i na kraju krajeva
necu uraditi, al to sam znala od pocetka, samo djavo ne da mira, jer zasto bi zivjeli u sreci i rahatluku
kad moze i komplikovano
nemam pojma sta htjela rec

choopka

a kad sam nesigurna, pitam po forumu samo da mi potvrde ono sto zelim cuti
nemam pojma sta htjela rec
choopka
-
zmijaIzmaj
maccarona wrote:samo da se parkiram ispod debelei potpisem
choopka me zaheba
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj ne zna ni prezimepa sta ste radili, pricali?
![]()
![]()
igrali se remija![]()
![]()
-
tempora
Jao koji ste vi namcori.
Pa zena se ispovjedila, sta je napadate bezze.
Sad nesto razmisljam, kada bi mene neko nazvao nakon par mjeseci, ja bih kontala da sam fasunga.
Nemam ti formulu za tu situaciju, al sad htjela ne htjela moras nazvati jer vise nisi ti sama u cijeloj situaciji, vec vidi koliko nas je upetljano!
Imas rok do 14 h da ga pozoves, inace pisemo peticiju moderaciji da te odstrani zbog trosenja emocija i zivaca forumuskog clanstva.
Sad nesto razmisljam, kada bi mene neko nazvao nakon par mjeseci, ja bih kontala da sam fasunga.
Nemam ti formulu za tu situaciju, al sad htjela ne htjela moras nazvati jer vise nisi ti sama u cijeloj situaciji, vec vidi koliko nas je upetljano!
Imas rok do 14 h da ga pozoves, inace pisemo peticiju moderaciji da te odstrani zbog trosenja emocija i zivaca forumuskog clanstva.
- cHupjahalic@
tempa bona, ko ce sjediti do 14 i cekatitempora wrote:Jao koji ste vi namcori.Pa zena se ispovjedila, sta je napadate bezze.
![]()
Sad nesto razmisljam, kada bi mene neko nazvao nakon par mjeseci, ja bih kontala da sam fasunga.![]()
Nemam ti formulu za tu situaciju, al sad htjela ne htjela moras nazvati jer vise nisi ti sama u cijeloj situaciji, vec vidi koliko nas je upetljano!![]()
![]()
@realna najozbiljnije, slusaj svoje srce, zovi ga.
-
realna do boli
Pricali smo i pricali..i kada shvatih da ne znam kako se preziva bilo mi glupo pitati ...nisam mazohista...nego sam BAS razmisljala i zamisljala milijon kombinacija i pade mi na pamet da ovo postavim za temu.
Na poslu ne smijemo koristiti mobitel niti obavljati privatne razgovore
( privatnik je privatnik) a jos kada ti je sefica azdaja onda fino cekas 17h.
A ja sto ste nestrpljivi .
Da, imam dvije odrasle udate kcerke sto znaci da sam jedna fina gospodja sa malim odmakom u ponasanju sukladnom mojim godinama( ocito cim se o svojim osjecajima dopisujem sa nepoznatom rajom),ali takva sam kakva sam.
Tako cemo svi skupa morati sacekati poslijepodne ...ipak je meni najgore ,to morate priznati.
Da, imam dvije odrasle udate kcerke sto znaci da sam jedna fina gospodja sa malim odmakom u ponasanju sukladnom mojim godinama( ocito cim se o svojim osjecajima dopisujem sa nepoznatom rajom),ali takva sam kakva sam.
Tako cemo svi skupa morati sacekati poslijepodne ...ipak je meni najgore ,to morate priznati.
- nebojeplavo
Jest vala, slusaj nas na forumu, daleko ces dogurati

-
O.o
cuj broj se vise ne koristi ... pa to je da se odmah kill! al eto ako znas gdje radi i njegovo ime mozes vazda sutra nazvat za vrijeme radnog vremena.
i jos nesto, dobro prokontas i odvagaj sta ces i kako reci da ti lik ne spusti slusalicu. znam for a fact da su SVI muskarci sujetni i da se nije lijepo zajeb***ti sa tudim osjecajima.mozes mislit kakav hladan tus kad nakon izlaska za koji si prevalio 100 km u jednom smjeru (ako sam dobro skontala) ona kaze samo hvala ti na lijepom danu!!! dusho, ja te vise nikad ne bih pogledala.
al opet, posto sam ja - JA, ne bih sekunde razmisljala i vec bi mu zvonio telefon.
i jos nesto, dobro prokontas i odvagaj sta ces i kako reci da ti lik ne spusti slusalicu. znam for a fact da su SVI muskarci sujetni i da se nije lijepo zajeb***ti sa tudim osjecajima.mozes mislit kakav hladan tus kad nakon izlaska za koji si prevalio 100 km u jednom smjeru (ako sam dobro skontala) ona kaze samo hvala ti na lijepom danu!!! dusho, ja te vise nikad ne bih pogledala.
al opet, posto sam ja - JA, ne bih sekunde razmisljala i vec bi mu zvonio telefon.
-
tempora
Cuj tebi najgore? Pa ti bas nemas osjecaja za nase emocije!realna do boli wrote:Pricali smo i pricali..i kada shvatih da ne znam kako se preziva bilo mi glupo pitati ...nisam mazohista...nego sam BAS razmisljala i zamisljala milijon kombinacija i pade mi na pamet da ovo postavim za temu.
-
debela
izgovori bla bla truc. nisi vezana lancem za tu stolicu na kojoj sjedis, a mobitel imas. mora se otici i u halu ponekad, mora se jesti i tako.realna do boli wrote: Na poslu ne smijemo koristiti mobitel niti obavljati privatne razgovore
-
realna do boli
Znam ja vas ..sad cete tek da izmislite more "divnih prica"..ali..ja zovem popodne a saznacete rezultat sutra...izvinjavam se na trosenju vasih emocija
i vremena.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nazovi ga, reci mu direktno JA SE TEBI SVIDJAM A TI MENI? i ponudi murealna do boli wrote:Znam ja vas ..sad cete tek da izmislite more "divnih prica"..ali..ja zovem popodne a saznacete rezultat sutra...izvinjavam se na trosenju vasih emocijai vremena.
HO'S NE'S BANGLADES!