Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sodom

#51 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by sodom »

mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........ :D
hahha pa logoicno je da moras reci sta zelis jer muskarci nisu vidoviti lol! sta je tu lose?
a sto se tice zadovoljena muskarca oni su uvjek zadovoljni i nikad se ne zale :) ma kakve zene bile tako da svaka misli kako je bila dobra lol.

nego gospođo u čemu je konkretno vas problem???
Bodkin

#52 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Bodkin »

sodom wrote:
mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........ :D
hahha pa logoicno je da moras reci sta zelis jer muskarci nisu vidoviti lol! sta je tu lose?
a sto se tice zadovoljena muskarca oni su uvjek zadovoljni i nikad se ne zale :) ma kakve zene bile tako da svaka misli kako je bila dobra lol.

nego gospođo u čemu je konkretno vas problem???
izgleda hronicna nejebica :-D
Vincent Raine

#53 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Vincent Raine »

Treba tebe dobro razuvjerit :D :mrgreen:
slavkoimamodilera

#54 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by slavkoimamodilera »

Kome se vi to obracate? :lol:

E ljubav_aha i ti ga izvuce iz naftalina... :mrgreen:
HAVANA

#55 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by HAVANA »

Ma treba je jebat :D Ja ne mogu zauzet sam :(
zelenashica

#56 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

Ja mogu samo da te demantujem :-) ......mom muškarčini nije potrebno ništa reći,ni podučiti ni usmjeriti........on sve zna :thumbup: i da ništa ne kažem :-D ............
Vincent Raine

#57 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Vincent Raine »

mišica wrote:
Ja mogu samo da te demantujem :-) ......mom muškarčini nije potrebno ništa reći,ni podučiti ni usmjeriti........on sve zna :thumbup: i da ništa ne kažem :-D ............
Svaka mu dala :D
zelenashica

#58 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

Vincent Raine wrote:
mišica wrote:
Svaka mu dala :D
Hoš ti batina :x ja sam njemu dovoljna.......... :D :-)
fixer

#59 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by fixer »

mišica wrote:
de, ako vec tako dobro hebe da i mene prahne...
a sto ne gumo ove "moj otac jaci od tvog"fraze :D
Cholina_Lokica

#60 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Cholina_Lokica »

a haman pa ti nalijetala na uhljupe...

hajd ima nekima kojima treba reci, ali mislim da to ni nije toliko do toga da ne zna, nego jednostavno kad si sa nekim na pcetku ne moze znati sve sta tebi pase ebem ga ja... s nekima se uklopis s nekima ne....

al ga i ti precera da ni jedan ne zna... prije da je do tebe
zelenashica

#61 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

fixer wrote:
mišica wrote:
hebi ga sad.....ko je tebi kriv što te muški razočarali :lol: mene vala nisu :D .....i upšte nije poenta priče to što misliš...tipa fraze...stvar je u tome da niko nije isti pa ni muški kako ni žene :roll: helem....mima ako ima loša iskustva ne mora baš cijeli muški rod stavljeti u jedan džak :D
Ekspanzi

#62 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Ekspanzi »

ej opet ja kasnim na ove zanimljive teme.. damn..
de de, sta bi mima, jel ti to fakat nisi bila ni sa kim ko ti je bio dobar u krevetu? :evil:
fixer

#63 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by fixer »

ma ja sam reagirao jer me iritirao tvoj zanos hehehe njanjanjanja ja imam muskarcinu :D
ja sam sebi nasla odlicnog, a ti mimice ... :D :D :D
trebamo joj odkloniti nerealna ocekivanja, a ti dodjes hvaliti se kako si pronasla dijamant :D not helping :D
zelenashica

#64 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

fixer wrote:ma ja sam reagirao jer me iritirao tvoj zanos hehehe njanjanjanja ja imam muskarcinu :D
trebamo joj odkloniti nerealna ocekivanja, a ti dodjes hvaliti se kako si pronasla dijamant :D not helping :D
svaki muškarac je dijamant...........samo je tvar brušenja :-D i nema šanse ja joj ne realna očekivanja neću otklanjati..........nije ba samo do muških... :D
fixer

#65 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by fixer »

mišica wrote:
fixer wrote:ma ja sam reagirao jer me iritirao tvoj zanos hehehe njanjanjanja ja imam muskarcinu :D
svaki muškarac je dijamant...........samo je tvar brušenja :-D i nema šanse ja joj ne realna očekivanja neću otklanjati..........nije ba samo do muških... :D
ne da nije samo, nije nikad do muskih. mi ne kompliciramo toliko... :D nikad :D
zelenashica

#66 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

fixer wrote:
mišica wrote:
ne da nije samo, nije nikad do muskih. mi ne kompliciramo toliko... :D nikad :D
ma jah.....nemoj tako ja vas branim a vi odma po ženama :D
fixer

#67 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by fixer »

pa branis nas od zena.... onda mora da je ipak vise do njih :D
mojgrad

#68 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by mojgrad »

.......
Last edited by mojgrad on 19/03/2010 11:27, edited 1 time in total.
zelenashica

#69 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

mojgrad wrote:
Kako da ja napisem njihova iskustva? Ja mogu samo da napisem svoja iskustva :mrgreen:

Sta mislis da prije nego legnes sa glupim muskarcem prvo skontas da li je dovoljno pametan za tebe.... :mrgreen: :lol:
Salu na stranu, mislim da koeficijent inteligencije nema veze sa kvalitetnim sexom.
upravo tako inteligenicija nema veze........... :-D ......a u drugu ruku osjećaji i dovoljno jaka želja su ono što sex čine dobrim....................mada moje skromno iskustvo ipak nije relevantno za procjenu muške populacije :roll:
damirm

#70 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by damirm »

fixer wrote:
mišica wrote:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :lol: :lol: :D
ljubav_aha

#71 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by ljubav_aha »

slavkoimamodilera wrote:Kome se vi to obracate? :lol:

E ljubav_aha i ti ga izvuce iz naftalina... :mrgreen:
ha ha ha ,ma ljubav i sex teme,da padnes u nesvijest,rekoh da otvorim temu,da vidim reakacije :lol:

vrlo je vazno iskustvo,talenat,koji se nekad potisne ili probudi sa razlictim osobama,naravno da nismo svi isti,i da se nas ljubavno seksulani talenat ne mora svakome dopasti,pa u tome i jeste kompleksna strana ljubavi i seksa :-)
burek_in_space

#72 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by burek_in_space »

Mozhda ovo istrazhivanje ide u prilog nekim mushkarcima,ali kako se meni chini,ne ide u prilog nijednoj zheni! :mrgreen:
ljubav_aha

#73 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by ljubav_aha »

Bond_JaneBond wrote:Psiholozi s Univerziteta u engleskom gradu Newcastleu dokazali su da žene čiji su partneri dobrog materijalnog stanja u krevetu doživljavaju višestruke orgazme jer su opuštene zbog materijalne sigurnosti koju im taj muškarac može pružiti.

Također, bogate muškarce žene smatraju 'boljim materijalom za brak', pa se i one više trude prilikom seksualnih odnosa.

'Ovako dolazi do neke čudne diskriminacije u odabiru muškarca jer fizičke i materijalne karakteristike se izjednačavaju', tvrde autori studije.
... a oba istraživanja pokazala su da je novac ključni faktor u doživljavanju orgazama kod žena.

'Prijašnja istraživanja bila su vršena na osnovu privlačnosti i fizičke simetrije muškaraca, i dokazano je da ti faktori uveliko utiču na učestalost orgazama, no danas se pouzdano zna da je novac taj koji najviše utiče na broj orgazama', dodaju naučnici.

Istraživanja su vršena na području Velike Britanije, Njemačke, Amerike i Kine.
-pitam se kako je sa zenama koje vise zaradjuju od muskaraca,cesto puta se desi da mu opadne libido,narocito ako je on zaradjivao vise od nje,i odjenom,doslo je do promejne uloga

-pitam jesu li sve testirane zene istog socijalnog statusa :?:

interesatno,ima toliko slucajeva gdje se zene razvedu od bogatog muza,hm,zasto :?: dosadili joj mnogobrojni orgazmi :!:
zelenashica

#74 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

ljubav_aha wrote:
Bond_JaneBond wrote:Psiholozi s Univerziteta u engleskom gradu Newcastleu dokazali su da žene čiji su partneri dobrog materijalnog stanja u krevetu doživljavaju višestruke orgazme jer su opuštene zbog materijalne sigurnosti koju im taj muškarac može pružiti.

Također, bogate muškarce žene smatraju 'boljim materijalom za brak', pa se i one više trude prilikom seksualnih odnosa.

'Ovako dolazi do neke čudne diskriminacije u odabiru muškarca jer fizičke i materijalne karakteristike se izjednačavaju', tvrde autori studije.
... a oba istraživanja pokazala su da je novac ključni faktor u doživljavanju orgazama kod žena.

'Prijašnja istraživanja bila su vršena na osnovu privlačnosti i fizičke simetrije muškaraca, i dokazano je da ti faktori uveliko utiču na učestalost orgazama, no danas se pouzdano zna da je novac taj koji najviše utiče na broj orgazama', dodaju naučnici.

Istraživanja su vršena na području Velike Britanije, Njemačke, Amerike i Kine.
-pitam se kako je sa zenama koje vise zaradjuju od muskaraca,cesto puta se desi da mu opadne libido,narocito ako je on zaradjivao vise od nje,i odjenom,doslo je do promejne uloga

interesatno,ima toliko slucajeva gdje se zene razvedu od bogatog muza,hm,zasto :?: dosadili joj mnogobrojni orgazmi :!:
:shock: nemeRem vjerovati očima.....nije valjda da ima i takvih kojima dosadi :D
Ekspanzi

#75 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Ekspanzi »

ljubav_aha wrote: -pitam se kako je sa zenama koje vise zaradjuju od muskaraca,cesto puta se desi da mu opadne libido,narocito ako je on zaradjivao vise od nje,i odjenom,doslo je do promejne uloga

hahahah :thumbup:
Post Reply