ovu drugo je manje romanticno....ali jebenoooooomamica 31 wrote:djeco, vodite ljubav a ne sex
Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
#52 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
ako si ti sa glupom zenom opusteniji u krevetu, znaci da je u tebi problem, a ne u zeniseln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
Iz licnog iskustva jesu bolje...ali more bit da je razlog to sto sa takvim zenama ne nacinjes ozbiljne teme...opusteniji si itd...
- seln
#54 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Varas se, mila....svaki muskarac ce ti reci da zeli sex u krevetu...a ne filozofiju, diskusiju ili informaciju o cijeni bamije na pijaci.mamica 31 wrote:ako si ti sa glupom zenom opusteniji u krevetu, znaci da je u tebi problem, a ne u zeniseln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
Iz licnog iskustva jesu bolje...ali more bit da je razlog to sto sa takvim zenama ne nacinjes ozbiljne teme...opusteniji si itd...
-
Sogan
#55 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
seln wrote:Varas se, mila....svaki muskarac ce ti reci da zeli sex u krevetu...a ne filozofiju, diskusiju ili informaciju o cijeni bamije na pijaci.mamica 31 wrote:ako si ti sa glupom zenom opusteniji u krevetu, znaci da je u tebi problem, a ne u zeniseln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
-
Sarafcina
#56 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
seln wrote:Varas se, mila....svaki muskarac ce ti reci da zeli sex u krevetu...a ne filozofiju, diskusiju ili informaciju o cijeni bamije na pijaci.mamica 31 wrote:ako si ti sa glupom zenom opusteniji u krevetu, znaci da je u tebi problem, a ne u zeniseln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
to je sve lijepo... ja samo jos ne znam jel glupa ona sto prica o cijenama sa pijace u krevetu ....ili je pak... ona pametna?
-
FFK as Lucy01
One su najgoreforUMASH wrote:.....najbolje su one koje se pretvaraju da su glupe.....
-
forUMASH
....ma hajde ba.....Lucy01 wrote:One su najgoreforUMASH wrote:.....najbolje su one koje se pretvaraju da su glupe.........sto te takve mogu zayebat, to niko ne moze
-
zmijaIzmaj
nisu bolje, nego su gore
jel glup covjek moze biti kreativan? ne moze

-
FFK as Lucy01
Ako ti do sad nisu narasle maccaus, jos ti implants preostajumaccarona wrote:kako si ti to uradiladaj koji tip
![]()
Tooz, uvjek ste bili dobri na izvlakushe
- maccarona
Lucy01 wrote:Ako ti do sad nisu narasle maccaus, jos ti implants preostajumaccarona wrote:kako si ti to uradiladaj koji tip
![]()
i nemoj zeciju dzigericu zaboravit'
...japanska zastava
![]()
ne brini ti , imam i ja argumente
znaci fatam zeca i masem japanskom na predaju
-
FFK as Lucy01
Il' to, il' se Sare fatajmaccarona wrote:Lucy01 wrote:Ako ti do sad nisu narasle maccaus, jos ti implants preostajumaccarona wrote:kako si ti to uradiladaj koji tip
![]()
i nemoj zeciju dzigericu zaboravit'
...japanska zastava
![]()
ne brini ti , imam i ja argumente![]()
znaci fatam zeca i masem japanskom na predaju![]()
![]()
- maccarona
bar cu uzivati u sexuLucy01 wrote:Il' to, il' se Sare fatajmaccarona wrote:Lucy01 wrote: Ako ti do sad nisu narasle maccaus, jos ti implants preostajui nemoj zeciju dzigericu zaboravit'
...japanska zastava
![]()
ne brini ti , imam i ja argumente![]()
znaci fatam zeca i masem japanskom na predaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- zauzeto
#70 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Ovo je najbolje sto procitah na ovoj temi.Lucy01 wrote:A neseln wrote:Ovo bezbeli IQ?black wrote:
ma sta te briga ti si pravo (.)(.) pametna, velicina mojih (.)(.) je direktno proporcionalna IQ-u muskarca s kojim pricam
po cemu izvodim empirijski zakljucak
da su uglavnom SVI muskarci natprosjecno inteligentni
![]()
Aferim
-
FFK as Lucy01
Zato i mijenjaju poze, mjesta, stil samo tako....hajvanska inteligencijaseln wrote:Kako li onda hajvani tarlahaju.......ni oni nisu kreativni.zmijaIzmaj wrote:nisu bolje, nego su gore![]()
jel glup covjek moze biti kreativan? ne moze
![]()
- Lace
ja ...prirodna brineta...bila crvena, crna, plava, sarena, plava, brineta i sad opet crvena...ni meni nije jasnije...zene mjenju boju kose haman ko muskarce...jos je farba bolja...ne pegla s glupostima...i ne moras se sa svakom posebno upoznavat...prodavat ovakva ili onakva (zavisi od potraznje)nebojeplavo wrote:Meni nijeseln wrote:Je li toliko tesko? Zena kojoj vidis kroz glavu, koja ne konta nista vise od "macak, hocemol na pice"....veca_sa wrote:definisi pojam glupe zene pa ci ti i ja reci svoje iskustvo
Primjer: pitam cinicno jednu takvu(ona valja malo jace gluposti) "Jesi li ti slucajno plavusa"..a ona, mrtva ozbiljna "Pa bila sam, al sad sam ofarbala u brinet".
Jasnije?i ja sam bila plavusa, a sad sam brineta
![]()
-
mamica papucarka
#74 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Recimo, da i zene traze istoseln wrote:Varas se, mila....svaki muskarac ce ti reci da zeli sex u krevetu...a ne filozofiju, diskusiju ili informaciju o cijeni bamije na pijaci.mamica 31 wrote:ako si ti sa glupom zenom opusteniji u krevetu, znaci da je u tebi problem, a ne u zeniseln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...