mostarac wrote:Obzirom da si novi, a mozda i nisi da te upoznam kad ti je andjelka vec pozelila dobrodoslicu
nency, neki je zovu i fancy i andjelka, ti je pozelila dobrodoslicu. Mozda bi joj najbolje stajalo ime Harisa, al necemo sad da odmah sve saznas

Najdraze joj je pisati o SDP-u, dok lepog hareta, kako mi ovde zovemo harisa slijadzica, u zvijezde ukiva
Gavrilo - on ti je nas dugogodisnji srbin

Nesto ko Bogic Bogicevic i ni on, a ni mi ne znamo kako je uspio da prezivi sve nalete nacionalista koji su se znali obrusiti na njega. Uglavnom fino vaspitano dijete
Marco-x 
Dika i ponos roda svog hercegovackog. Nije dosao davno na forum, ali je decko napredovao. Kako je i on jos uvijek relativno nov, ne moze se o njemu reci bas mnogo
Vodenjak - Samo njega slusaj, covjek uvijek mudro zbori
Danko Bananko - Desna ruka lepog hareta, ali mislim da smo ga juce nasekirali pa da je trenutno u banatu, al vratice se on. Hronicno tuzan jer je sebi greskom izabrao nick koji sadrzi vlasko ime
stochar - on nije bas takav choban u glavu, kako bi se reklo na prvi pogled. Javi se na neku temu, ne ulazi obicno u nekakve zucnije rasprave, ali cesto mudro zbori
kekec - on je vec od raspravljanja, ali ne brini, ako si na pravoj strani neces imati problema sa njim
seldzuk - ja ne znam je li pod suspenzijom, al on ti je veliki borac za pravdu i povrat stanova i imovine islamskoj zajednici. Isto je relativno nov pa smo decku lijepo objasnili zasto je u krivu
Majstorinho - on ti je pod suspenzijom isto (bilo neko burno vrijeme na forumu pa ih masa ode na odmor da se glave ohlade, al doci ce oni) al za njega niko ne zna sta misli, samo ima dug jezik i ne bira sredstva
in33sa i bastasljezoveboje - oni su cvijece, a kakvo skontaj sam
choopka, danas, Minnela, Maccarona - to ti je zenski svijet ovog foruma, ali nisu bas nesto aman zaman. Nafurane brate previse, a tersovi da ne govorim. Puca ih priblizavanje starosti pa se na nama omladincima izivljavaju
amrino - ako nije udata, a hoces finu i pristojnu zenu, doduse malo udesno naginje, tacnije malo vise, onda trci za njom
jastreb - eh kad ti jastreb odrzi predavanje o velikosrbima i velikohrvatima tek tad neces znat jesi li posh'o ili si dosh'o
TomislavMO - on ti cesto brani ugrozenost svekolikog hrvatskoga puka, a neke detalje o njemu ti vec i ne bi znao reci
valterbranisarajevo - covjek ima ideju i vjeruje u nju i trudi se da prikaze dobre ljude u vremenu zla, ali bojim se da stalno udara glavom u zid pa me strah da se ne umori. Uglavnom pravi Valter
prletihi - nije mu bas to prvobitno ime, ali covjek mnogo puta mudro zbori, gotovo uvijek
Ja - mene mozes zvat na mobilni, ko i svakog hercegovca
WELCOME TO HELL
p.s. ovde teme o dinamici rasta mandarine i uzgoju stajskog djubriva cesto zavrse na cudan nacin pa nemoj da te to cudi. Kljucne rijeci foruma su dodik, silajdzic, lagumdzija, avaz, bakir izetbegovic, bakir hadziomerovic, sdp, sbih, sda, snsd je ocrtan u dodiku, republika srpska, federacija, rbih, dayton, alija, radovan... Nemoj da te cudi ako tema o Paris Hilton ili razvoju ceske ponografije zavrsi sa ovim kljucnim rijecima i haretom, zlajom i dodikom

Zasto je to tako niko ne zna, al je tako