Eno mi tamo napis'o da budem nekom drugom zena ... da budem sto dalje od njegamuha_sa wrote:izvini zenonisam ja kriv za sliku
onaj me tech nagovorio
pardon-zamolio
Prvi korak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- muha_sa
muška poslazena21 wrote:Eno mi tamo napis'o da budem nekom drugom zena ... da budem sto dalje od njegamuha_sa wrote:izvini zenonisam ja kriv za sliku
onaj me tech nagovorio
pardon-zamolio
![]()
- zena21
Ma jok... on je garant od onih sto ne vole kad zena napravi prvi korak... a ja jesam... grijesila sammuha_sa wrote:muška poslazena21 wrote:Eno mi tamo napis'o da budem nekom drugom zena ... da budem sto dalje od njegamuha_sa wrote:izvini zenonisam ja kriv za sliku
onaj me tech nagovorio
pardon-zamolio
![]()
popizdio kad je sliku vidio
muka mu što nije ovdje
-
*mima*
Sta si grijesila......zena21 wrote:Ma jok... on je garant od onih sto ne vole kad zena napravi prvi korak... a ja jesam... grijesila sammuha_sa wrote:muška poslazena21 wrote: Eno mi tamo napis'o da budem nekom drugom zena ... da budem sto dalje od njega![]()
popizdio kad je sliku vidio
muka mu što nije ovdje
![]()
![]()
![]()
![]()
-
zmijaIzmaj
nit' prilazm, nit' mi prilaze...osim ovih mladjih
slatki su, gdje su bili kad sam ja bila mala
...world sucks 
-
Borej
ziherasica.....Pearl wrote:ma vjezbas na raji, da se oslobodismamica 31 wrote:a mene interesuju sta kazete, kako se ponasate i sl???
ja sam uvijek bila stidljivo celjade, tako da nisam pravila prvi korak![]()
Ono, uvijek sam kontala ili cu se zagrcnut, ili puc od smijeha, ili...
A super je kad zena ima muda (citaj samopouzdanja) za takvo sto
nije svaki sladak momak kandidat za zabavljanje.. a najlakse je prici u opustenoj atmosferi, kad ispipas teren.. zato kafana ne valja, jer se tu zna zasto prilazis
![]()
krenes od toga da kazes sebi da zelis da upoznas novog druga/drugaricu... i tako i nastupis.. odmah si sigurnija i manje napetaako vidis da je on fin, a da ni ti njemu bas nisi mrska, onda krenes malo napadnije....
ako tako nastupis, ako i ne uspije, uvijek imas prostora da se izvuces a da ti ne bude neugodno