RAK zauvijek izbrisao ISV radio

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

TareSA

Post by TareSA »

Ovi iz slobodne bosne kao i obicno naprave skandal i pricu samo da bi se prodali, al nebitno, nego htjedoh da napisem da mi se ponekad gadi biti musliman u ovom gradu koliko se vise to propagira, nije da sam slusao ISV, al brate zar nije dosta dzamija u ovoj zemlji, posebno ovom gradu pa nek se tamo propagira, najbolje je da nam jos daju i virtualnog hodzu pa ne moramo vise ni na namaz samo upalimo na dvd i eto ga klanjali u dzematu,,,,,,,,joj vise mi se gadi majke mi sve to, ko hoce da je vjernik nek bude, njemu ne treba radio da ga upucuje, posebna prica je sto je sad s ovom odlukom gotovo sa urbanim sluhom sarajlija i onih koji sebe vole tako nazivati, nek se samo ezan ori to je najbitnije, pa nek onda vrh bosna dere misu po cijele dane, a sv jovan svoje i frekvencije FUJ, BLJAK, bacit cu radio tacno ispred islamske zajednice, nek znaju da ga ne slusam :x :x :x
Fiore

#52 we

Post by Fiore »

Ma ako ima .,ako je prezivjela ona sarajevska skola., bice opet ISV.,ali necu zaboraviti one cuvene komentare dok su prenosili evropsko 2000-te :lol: :lol:
LionTX

Post by LionTX »

Nisam odavno cuo nista o ISV Radiju, pa mi je ovo tegoba prava. Archi je bio glavna zvijezda, ali sam i ja popunio pokoji sat programa (Satchmo...) od pocetka, 93 pa negdje do 96... s prekidima...

Pozdrav Zeljku, ako naleti.
konyan

Post by konyan »

Zna li iko sta je bilo s ovim. Zalba? Nula poena?
Post Reply