sinus wrote:Koliko se ja razumijem u rupe i otvore da bi nesto uslo u neku usku i zatvorenu rupu nije bitna veličina nego jačina i tvrdoča materijala (ekser koje god da je veličine se zabija u zid zar neNeelix wrote:sinus wrote: Ne, o ukusima se ne raspravlja, ali po mommišljenju jebavanje u šupak je degenska i ne prirodna stvar. Jer zna se za šta šupak služi![]()
![]()
A u šupak ga stavljaju samo oni što imaju malu kitu pa ne mogu ništa da urade tamo gdje treba![]()
![]()
![]()
![]()
e bas suprotno. mala kita ne moze uc u guzu
zato si ti protiv fekalnog sexa
![]()
![]()
), tako da ti to ne stoji
![]()
![]()
A i dalje stojim iza toga da oni kojima je hašima preširoka gađaju ovu drugu rupu zato što je uža![]()
Vodič za dobar seks: Pronađite njegovu G tačku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madalen
- Neelix
uvazeni kolega sex inspektoresinus wrote:Koliko se ja razumijem u rupe i otvore da bi nesto uslo u neku usku i zatvorenu rupu nije bitna veličina nego jačina i tvrdoča materijala (ekser koje god da je veličine se zabija u zid zar neNeelix wrote:sinus wrote: Ne, o ukusima se ne raspravlja, ali po mommišljenju jebavanje u šupak je degenska i ne prirodna stvar. Jer zna se za šta šupak služi![]()
![]()
A u šupak ga stavljaju samo oni što imaju malu kitu pa ne mogu ništa da urade tamo gdje treba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A i dalje stojim iza toga da oni kojima je hašima preširoka gađaju ovu drugu rupu zato što je uža![]()
- sinus
Kolega molim vas lijepo, to važi u koliko dotičnu povalite na leđa pa pokušavate da joj dokučite šupak,onda vam se skračuje sprava proporcionalno debljini nogu dotičneNeelix wrote:uvazeni kolega sex inspektoresinus wrote:Koliko se ja razumijem u rupe i otvore da bi nesto uslo u neku usku i zatvorenu rupu nije bitna veličina nego jačina i tvrdoča materijala (ekser koje god da je veličine se zabija u zid zar neNeelix wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da bi dosao do analnog otvora, potrebno je razmaknut guzove osobe kojoj se uvlacimo u supak
![]()
sto ti automatski skracuje duzinu hashima koja ulazi u guzu na koji cenat
a ako je hasim vec mali, onda to predstavlja dodatni problem
- Neelix
Vase uvazeno izlaganje moram osporiti, iz mog iskustva sam primjetio da nema poze u kojoj se postovana batina ne smanji zbog velicine guzova
.....doduse, s obzirom da je velicina pozadine jedna od prvih stvari po kojoj ocjenjujem da li cu doticnim gospodjicama dopustiti prilazak svom Miloradu, (
) mozda uzorak djevojaka na kojem se bazira moje iskustvo i nije validan, ako govorimo o nekom opstem guzoprosjeku

-
dia81
Neelix wrote:Vase uvazeno izlaganje moram osporiti, iz mog iskustva sam primjetio da nema poze u kojoj se postovana batina ne smanji zbog velicine guzova.....doduse, s obzirom da je velicina pozadine jedna od prvih stvari po kojoj ocjenjujem da li cu doticnim gospodjicama dopustiti prilazak svom Miloradu, (
) mozda uzorak djevojaka na kojem se bazira moje iskustvo i nije validan, ako govorimo o nekom opstem guzoprosjeku
![]()
- sinus
Pa pogledajte ako krenemo sa naučnog stajališta prilikom ispitvanja koje je vršeno pod mojom jurisdikcijom i primjenom više metoda, moji saradnici i ja smo došli do sasvim drugih podataka prema kojima veličina guzova uopšte ne mora da bude explicitno dominirajuči faktor prilikom implementiranja i smanjivanja poštovane batine....Možda bi bilo dobro da udružimo timove pa da izvedemo neku opštu definiciju iz već postojećih i formiranih, koju bi ujedinili i ostavili širim masama u amanetNeelix wrote:Vase uvazeno izlaganje moram osporiti, iz mog iskustva sam primjetio da nema poze u kojoj se postovana batina ne smanji zbog velicine guzova.....doduse, s obzirom da je velicina pozadine jedna od prvih stvari po kojoj ocjenjujem da li cu doticnim gospodjicama dopustiti prilazak svom Miloradu, (
![]()
-
Vertigo
sinus wrote:Pa pogledajte ako krenemo sa naučnog stajališta prilikom ispitvanja koje je vršeno pod mojom jurisdikcijom i primjenom više metoda, moji saradnici i ja smo došli do sasvim drugih podataka prema kojima veličina guzova uopšte ne mora da bude explicitno dominirajuči faktor prilikom implementiranja i smanjivanja poštovane batine....Možda bi bilo dobro da udružimo timove pa da izvedemo neku opštu definiciju iz već postojećih i formiranih, koju bi ujedinili i ostavili širim masama u amanetNeelix wrote:Vase uvazeno izlaganje moram osporiti, iz mog iskustva sam primjetio da nema poze u kojoj se postovana batina ne smanji zbog velicine guzova.....doduse, s obzirom da je velicina pozadine jedna od prvih stvari po kojoj ocjenjujem da li cu doticnim gospodjicama dopustiti prilazak svom Miloradu, (
![]()
![]()
![]()
- Neelix
dakle, dragi moj kolega, posto smo vec skupili znacajan broj milorada iz nasih ekspertnih naucno istrazivackih timova, ostaje nam da pripremimo mjerne sprave, i da pitamo štovane forumasice zele li i one doprinijeti naucnom bumu u oblasti bh seksologije koji se upravo priprema na ovoj temi?
- Neelix
vase ime ce ostati zapisano u historiji kao osobama koje su ucinile mnogo za poboljsanje ugleda bosne i hercegovine u svijetu.dia81 wrote:sta dobivamo zauzvrat osim ucestvovanja u tom naucnom bumu
a dobit cete i uzitak
- sinus
Upravo tako kolega, sada treba samo da prikupimo dovoljno reprezentativan broj uzoraka i možemo krenuti sa ispitivanjem
Zanimljiv podatak do kojeg smo došli je to da eksperimentisanje nije bitno vezano za laboratoriju nego se može izviditi na bilo kojem mjestu gdje se zateknete....
Jedna od cijenjenih forumašica je pitala šta imate od toga?
Pa gledajte to ovako: Pomažete razvoju opće svijesti naših građana, edukacija građana, ubrzavamo ulazak u evropsku uniju, uči ćete u anale svjetske naučne literature i kada moj i tim poštovanog kolege neelixa objavi naučni rad i knjigu ustupićemo vam dio procenta od kako mi predviđamo visoko tiražne prodaje
Pa gledajte to ovako: Pomažete razvoju opće svijesti naših građana, edukacija građana, ubrzavamo ulazak u evropsku uniju, uči ćete u anale svjetske naučne literature i kada moj i tim poštovanog kolege neelixa objavi naučni rad i knjigu ustupićemo vam dio procenta od kako mi predviđamo visoko tiražne prodaje
- Neelix
one u anale literature, a mi u njihove analesinus wrote:Upravo tako kolega, sada treba samo da prikupimo dovoljno reprezentativan broj uzoraka i možemo krenuti sa ispitivanjemZanimljiv podatak do kojeg smo došli je to da eksperimentisanje nije bitno vezano za laboratoriju nego se može izviditi na bilo kojem mjestu gdje se zateknete....
- Neelix
btw apsolutno se slazem kolega, otkrice na cijem smo pragu bice proporcionalno jednako vazno kao ono kada su ljudi otkrili tocak, ili korisna svojstva nafte. zamislite samo ta zadovoljstva na licima muskaraca kada otkriju da im je mile dovoljno velik da ga mogu krhnut njihovim uvazenih hanumama u shupak. zamislite samo koliko ce narod biti sretniji i voljniji da donese blagostanje nasoj napacenoj zemlji. Zaboravice na sve probleme i dati se na posao, svojim znanjem ce mozda inicirati i jos poneko bitno otkrice, cime bi BiH postala pronalazacki centar svijeta!
Za uspjeh naseg eksperimenta potrebno je samo jedno, a to su sljedece dvije stvari: red, rad, i disciplina. zato forumasice, ocekujemo vase cijenjene lijepooblikovane i zamamne pozadine na nasem stolu - sto prije to bolje
Za uspjeh naseg eksperimenta potrebno je samo jedno, a to su sljedece dvije stvari: red, rad, i disciplina. zato forumasice, ocekujemo vase cijenjene lijepooblikovane i zamamne pozadine na nasem stolu - sto prije to bolje
- Neelix
ako imas pozadinu koja zadovoljava uslove da bi mogla ucestvovat u eksperimentu, siguran sam da cemo kolega i ja pronaci nekoga ko zadovoljava sve tvoje kriterijeamrino wrote:imajul' fakultet?!Neelix wrote:koji materijalistaa ako su u pitanju mladji asistenti na projektu?
![]()
![]()