TRANSPORT PASA U BOLJI ŽIVOT - IZ SA U HAIDELBERG, GERMANY

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

_BosanaC

Post by _BosanaC »

@Cober, imas PM.
Cober

#52 Re: TRANSPORT PASA U BOLJI ŽIVOT - IZ SA U HAIDELBERG, GERMA

Post by Cober »

MALO PODSJEĆANJE KOME STE I ZAŠTO POMOGLI:
Cober wrote:Poštovani forumaši,

posebno kritičari onih koji nešto a nažalost ipak nedovoljno čine, evo prilike da i vi pomognete i učinite dobro djelo ako to želite, i pomognete ovim psićima da zaborave patnje i surovosti koje su doživjeli te se sretnu sa novim domom i boljim životom.

Naime, kao što već znate godinama nalazimo novi i sretniji dom za ove vjerne prijatelje.... ... spremne da s velikom ljubavlju prihvate ove mališane u svoj u svoj dom

Prema tome dragi forumaši, svi koji želite pomoći ovim psićima a ne možete ih primiti u svoj dom, molim vas da na ovaj način pomognete, jer bez prikupljenih sredstava oni neće stići u novi dom.

HVALA VAM U NJIHOVO IME.
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Naravno uz male izmjene oko onih koji su otišli u bolji život..
Svileni

Post by Svileni »

Evo, da se i ja pridruzim iskrenim cestitkama i izrazim svoje duboko postovanje ovoj maloj ali odabranoj ekipi divnih ljudi koji su uspjesno zavrsili jos jednu akciju udomljavanja vasih i nasih prijatelja. Iskreno se nadam da su vam problemi ovaj put bili svedeni na podnosljivu mjeru i da Coberas nije morao svojim motorom, sve vozeci unazad i bez ruku, sa usijanog asfalta sklanjati one neposlusne :D .
Jos jednom, moje iskrene cestitke.
VeljaPas

Post by VeljaPas »

Svileni wrote:Evo, da se i ja pridruzim iskrenim cestitkama i izrazim svoje duboko postovanje ovoj maloj ali odabranoj ekipi divnih ljudi koji su uspjesno zavrsili jos jednu akciju udomljavanja vasih i nasih prijatelja. Iskreno se nadam da su vam problemi ovaj put bili svedeni na podnosljivu mjeru i da Coberas nije morao svojim motorom, sve vozeci unazad i bez ruku, sa usijanog asfalta sklanjati one neposlusne :D .
Jos jednom, moje iskrene cestitke.
svileni hvala jos jedan put. jos kada bi u povratku iz SA poveo sa sobom jednog sarajlijanera, pa preporucio nasim ljudima koji dolaze u posjetu svojoj domaji da sa sobom u tudjinu povedu i komad zivog drhtavog mesa koji ce im uvijek praviti slatke probleme, spasili bi kamaru zivota. mi pripremimo sve papire, a vi ih vodite u bolji zivot. hahahahah. visestruka korist.
Cober

Post by Cober »

Dragi prijatelji evo slika i pozdrava sa puta u bolji život. Između ostaloga zahvaljujući i vašoj volji da pomognete oni su našli sretan i normalan život daleko od pretrpljnih patnji.

HVALA.

Prelijepi Bond u Opatiji, odmor
Image

Image

Karla u Njemačkoj
Image

Image

Karla za vrijeme odmora u Opatiji
Image

Privremeni smještaj i oparavak u Njemačkoj:

Image

Image

Image

Image
Shot at 2007-07-10

Image

Image

Image

Dobri Karlo u Njemačkoj, još uvijek strahujući da sve nije samo prelijepi san..
Image
Post Reply