SLAVIJA VS. SARAJEVO - Odluka o prvaku
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
-
Hakala
kad sam vidio odakle je sve cetnicije (cak je i velik brat dos'o)sljeglo,naravno da sam se stavio na stranu sarajeva
ali gospodo pitari,ako izgubite,sav vas bijes,frustracije..mozete uputiti ka vasoj gladnoj UPRAVI !
prodat 3-4glavna igraca na polusezoni i onda ocekivati isti kvalitete ekipe..debilizam
e pa ne moze i jare i pare..ta vasa gamad je zasluzila vjesanje !
opet ne mozete napuniti tribinu- zalosno
baho je djubre...zasto mora biti neutralan,nije na BHT-u,neka poslusa cetnika na RTRS-u!
zalim vas
ali gospodo pitari,ako izgubite,sav vas bijes,frustracije..mozete uputiti ka vasoj gladnoj UPRAVI !
prodat 3-4glavna igraca na polusezoni i onda ocekivati isti kvalitete ekipe..debilizam
baho je djubre...zasto mora biti neutralan,nije na BHT-u,neka poslusa cetnika na RTRS-u!
zalim vas
-
shadow
tribina nije napunjena jer su nam dali 1200 karata, toliko nas je iza gola. ima nas dosta na drugim tribinama, incognito ali to nije ni bitno, lose igramo i ako Husref nesto ne skonta (a ne znam vise i sta ce skontati, sve je uradio) ne pise nam se dobroHakala wrote: opet ne mozete napuniti tribinu- zalosno
-
Hakala
svje to ocekivano kada imate kolekciju fosila u timu(mada bi zeka valjosad )od repuha je hlad brzi,ovaj suljagic je kobila samo taka,samo mu jos samar fali..ima li on ikakva ubrzanja
jos jednom kazem...za sve je kriva vasa uprava
neka vam je sa srecom drugo pol....al ne vjerujem nesto(na klupi nemate alternative)
jos jednom kazem...za sve je kriva vasa uprava
neka vam je sa srecom drugo pol....al ne vjerujem nesto(na klupi nemate alternative)
-
Umjetnik a
za ove manijake, bolje je da se brinu da ne ispadnu iz lige, eno željo samo 0:0 na poluvremenu sa jadnom slobodomHakala wrote:kad sam vidio odakle je sve cetnicije (cak je i velik brat dos'o)sljeglo,naravno da sam se stavio na stranu sarajeva
zalim vas
što se tiče rasprodatih igrača, oni bi svakako otišli na kraju sezone i bolje je da odu na pola sezone kad možemo zaraditi pare
ovaj spominje nema puno navijača, pa pogledaj statistiku
Najispunjeniji stadion je Koševo, ne to što punimo Koševo, nego i punimo gostujuće stadione, kad je onoliko bilo navijača u Lukavici nego samo kad dođe Sarajevo
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Stisli smo ih, sad jos samo, da puknu...ko zrela buranija.
Usao je i Saranovic, pored Cipelica.
Marcijano ima problema na sredini terena, tanak mi je nekako s krakanskom metodologijom, valjda jos nije savladao balkanski stil fudbala.
Marcijano ima problema na sredini terena, tanak mi je nekako s krakanskom metodologijom, valjda jos nije savladao balkanski stil fudbala.
- dark side of the moon
jedini on i igra...oduzeo im je 20 lopti...daj Boze da izjednacimo......Nosferatu wrote:Stisli smo ih, sad jos samo, da puknu...ko zrela buranija.
e sta masamo...cccccCCCCCCccccccc
- dark side of the moon
1:1 OBUCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SVAKA CAST!!!!!!!
OLE OLE!!!!!!!!!
SVAKA CAST!!!!!!!
OLE OLE!!!!!!!!!
- Nosferatu
Gledaj Marcijana sa Brazilskom zastavom.
"Ponasanje Musemica necu komentarisati. Bio je veliki fudbaler, a kakav je trener necu komentarisati. Mozete vidjeti iz mog glasa, ali necu, necu komentarisati. Na drugu ruku fudbaleri Slavije su moralni pobjednici. Vidjeli ste koliko sponzora ona ima. Kao Barcelona, ili Real. Da ne pretjeram."
"Ponasanje Musemica necu komentarisati. Bio je veliki fudbaler, a kakav je trener necu komentarisati. Mozete vidjeti iz mog glasa, ali necu, necu komentarisati. Na drugu ruku fudbaleri Slavije su moralni pobjednici. Vidjeli ste koliko sponzora ona ima. Kao Barcelona, ili Real. Da ne pretjeram."
- GandalfSivi
Sta rece Husref???
Ja bio ugasio, nisam mogao kraj gledati...
Ja bio ugasio, nisam mogao kraj gledati...