Inache bi ja osim Monike za precjednicu postavio i Pamelu!
Odo sad da citam Zohar!
.....ima nas svakakvih.....Citizen-X wrote:Volio bih vidjeti samo ishod napada na Iran...
Bas da vidim kako ce svjetska supersila izaci sa do zuba naoruzanom i naostrenom armijom bijesnih Perzijaca...
ameri jel?forUMASH wrote:.....ima nas svakakvih.....Citizen-X wrote:Volio bih vidjeti samo ishod napada na Iran...
Bas da vidim kako ce svjetska supersila izaci sa do zuba naoruzanom i naostrenom armijom bijesnih Perzijaca...![]()
.....ja bih volio vidjeti kako osvajamo svjetsko u fudbalu.....
....Falkons....zna se sta je svjetsko u fudbalu.....pitt wrote:ameri jel?forUMASH wrote:.....ima nas svakakvih.....Citizen-X wrote:Volio bih vidjeti samo ishod napada na Iran...
Bas da vidim kako ce svjetska supersila izaci sa do zuba naoruzanom i naostrenom armijom bijesnih Perzijaca...![]()
.....ja bih volio vidjeti kako osvajamo svjetsko u fudbalu.....:D:D
.....ovo vrijedi samo iz bosanskog ugla analize.....kod nas se politicka situacija u US mjeri shodno vladajucem stavu prema nama (jesul' uz nas il' uz Srbe il' Hrvate) i dirajul' koga od Arapa.....Mr_M wrote:Bez obzira ko je u Americi na vlasti, demokrate ili republikanci, njihovi sponzori su otprilike isti, tj. vojna industrija i razne kompanije za naftu.
Tako da ne treba da bude cudno, da su u tim pitanjima obadvije stranke slicnog misljenja.
.ebn mu misha, ja kako god podjem gledat onaj vash fudbal uvijek mi bude tako dosadno da ih oceram sve u tri PM i odem gledat penzionere kako igraju saha, ima vise radnje!forUMASH wrote:....Falkons....zna se sta je svjetsko u fudbalu.....pitt wrote:ameri jel?forUMASH wrote: .....ima nas svakakvih.....![]()
![]()
![]()
Ko se tu pokaze moze preko stele u Irakuozo wrote:.ebn mu misha, ja kako god podjem gledat onaj vash fudbal uvijek mi bude tako dosadno da ih oceram sve u tri PM i odem gledat penzionere kako igraju saha, ima vise radnje!forUMASH wrote:....Falkons....zna se sta je svjetsko u fudbalu.....pitt wrote: ameri jel?:D:D
![]()
![]()
Kakav je eto sport koji se 90% sastoji iz cistog nasilja?
Cuj sport!
Ma marisana, samo sto je eto ko biva malo organizovana!
![]()
eh to neces zadugo jos vidjetforUMASH wrote:....Falkons....zna se sta je svjetsko u fudbalu.....pitt wrote:ameri jel?forUMASH wrote: .....ima nas svakakvih.....![]()
![]()
![]()
Pusti njihar! Njih cim dodju tam u Hameriku osisaju nacelavo i ture u driling logor!Citizen-X wrote:Dugo sam se premisljao da stavim komentar... A dobijem glup komentar na postavljen svoj... Snizenog kvocijenta inteligencije... Bezveze...Moj komentar je bio vezan za topic a ne za baljezgarije koje sam ocekivao od tebe....