Izgubljeno - nadjeno
Moderator: anex
-
Iman25
-
4M
#54 Re: Izgubljeno - nadjeno
IMAN,
Hvala velika, bas velika sto si mi nasla i cuvala Maxa.
Nisam ni sanjao da bi se neko sjetio da ostavi obavijest, al rekoh da probam...
Strasna si. Hvala
I hvala drugima, koji su, tek sad vidim, i prije pokusavali da me nadju.
Sjajni ste : TGSTK, DaysleepeR, mIRCerka, alica.k ...

Strasna si. Hvala
I hvala drugima, koji su, tek sad vidim, i prije pokusavali da me nadju.
Sjajni ste : TGSTK, DaysleepeR, mIRCerka, alica.k ...
Last edited by 4M on 24/03/2008 19:31, edited 4 times in total.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#55 Re: Izgubljeno - nadjeno
4M wrote:IMAN,
Strasna si. Hvala
-
jaca78
#56 Re: Izgubljeno - nadjeno
Na Grbavici, blizu sopinga nestao mi je macak. ustvari pao je s prozora i sad ga nema. tigrast je s tamnim sarama, kastriran, puno je takvih znam, ali ovaj na desnom uhu ima dvije male izrasline, kao neke bradavice. ako ga neko slucajno vidi molim nek javi. zove se Maci
- Amazonka27
#57 Re: Izgubljeno - nadjeno
Jeli iko izgubio zenku dalmatinera. Pretpostavljam da ima mlade jer ima velike sike. Danas je citav dan stancala po sredini ceste u hrasnom oko robota i trolejbuskih..?
-
4M
#58 Re: Izgubljeno - nadjeno
Iman,
hvala ponovo. Izgleda da mi se Max zaljubio u tvog psa pa stalno tebi dolazi. Za ubuduce ostavicu tel, 227700.
Hvala
Vedo
hvala ponovo. Izgleda da mi se Max zaljubio u tvog psa pa stalno tebi dolazi. Za ubuduce ostavicu tel, 227700.
Hvala
Vedo
-
No_oNe__
#59 Re: Izgubljeno - nadjeno
stavila sam vec posebnu temu, nadam se da nije prooblem. Mozda vlasnik prije uoci
vidjen pas neka je pasmina pudle slican chivauvi, smedje crni, dugackog repa kod akademije likovnih umjetnosti ustvari na mostu da ribara!
bio je tamo vidno isprepadan prije nekih 20tak minuta
pozdrav
vidjen pas neka je pasmina pudle slican chivauvi, smedje crni, dugackog repa kod akademije likovnih umjetnosti ustvari na mostu da ribara!
bio je tamo vidno isprepadan prije nekih 20tak minuta
pozdrav
-
jaca78
#60 Re: Izgubljeno - nadjeno
maloprije mi je javljeno da se u ulici semira fraste (plavi neboderi) vec dva dana mota pas smedje ili narandzaste dlake, po opisu najslicniji belgijskom ovcaru. ima crnu ogrlicu s metalnim detaljima, pitom je i razumije komande.
ako ga je neko izgubio trk na alipasino
ako ga je neko izgubio trk na alipasino
- buba
#61 Re: Izgubljeno - nadjeno
26.05.2008. na http://www.market.ba objavljeno
Jutros (26.05.) nestao crni labrador, koji se odaziva na ime Leon. Auto ga je udarilo kod u parko kod austrijske kuće (Ciglane), te je pod šokom pobjegao. Spala mu je i ogrlica. Moli se svako ko ga primjeti da me kontaktira na telefon 061/161617. Nalazaču slijedi nagrada. Hvala unaprijed!
Jutros (26.05.) nestao crni labrador, koji se odaziva na ime Leon. Auto ga je udarilo kod u parko kod austrijske kuće (Ciglane), te je pod šokom pobjegao. Spala mu je i ogrlica. Moli se svako ko ga primjeti da me kontaktira na telefon 061/161617. Nalazaču slijedi nagrada. Hvala unaprijed!
- Pasiflora
#62 Re: Izgubljeno - nadjeno
Jutros na Dobrinji 3 pronadjen mladi maltezer. Vrlo lijep i uredan - ocigledno je nekome "odsetao".
Ako neko zna ciji je molim da se javi.
Mozete li mi savjetovati kako (br. telefona) i na koji radio da objavim?
- Pasiflora
#63 Re: Izgubljeno - nadjeno
Hajmo, mora da neko nesto zna. Gdje da objavima??????sitno wrote:Jutros na Dobrinji 3 pronadjen mladi maltezer. Vrlo lijep i uredan - ocigledno je nekome "odsetao".
Jadnicka je udarilo auto. Odveden kod veterinara - kaze sve u redu nema stete, osim sto se jako prepao.
Mislim da bi najsretniji bio da se vrati u svoj dom.
-
mIRCerka
#64 Re: Izgubljeno - nadjeno
http://www.bhtelecom.ba/imenik_pravna.htmlsitno wrote:Hajmo, mora da neko nesto zna. Gdje da objavima??????sitno wrote:Jutros na Dobrinji 3 pronadjen mladi maltezer. Vrlo lijep i uredan - ocigledno je nekome "odsetao".
Jadnicka je udarilo auto. Odveden kod veterinara - kaze sve u redu nema stete, osim sto se jako prepao.
Mislim da bi najsretniji bio da se vrati u svoj dom.
pa ukucas radio
ja ti preporucujem
Radio Alfa Doo Sarajevo Marketing (033) 717-666
Radio Kameleon Sarajevo (033) 209-099
Radio Stari Grad Program (033) 251-422
Radio Studio Ask Ilidža Programski Broj (033) 763-830
Radio Federacije (033) 461-551
I da nije upravo pao imenik, preporucila bih ti jos RADIO M
ne mogu da se sjetim vise stanica...
- Pasiflora
#65 Re: Izgubljeno - nadjeno
Moram se opet malo stidjeti
Nije mi to palo na pamet.. sorry i hvala
Nije mi to palo na pamet.. sorry i hvala
- Pasiflora
#66 Re: Izgubljeno - nadjeno
Samo ako nekoga zanima - maltezercic je vracen kuci - na opcu srecu i veselje!!!! 
- ibrahim_tanovic
-
mIRCerka
#68 Re: Izgubljeno - nadjeno
naletila sam na oglas na tramvajskoj stanici
na OMW pumpi u Brijescu je neka gospodja uzela pekinezera i odvezla se u plavom golfu 2. Ako gospodja cita forum, nek se javi, zaboravih zapisat broj telefona.
Neka teta je garant kontala da je napusten psic
- Dr.Cuddy
#69 Re: Izgubljeno - nadjeno
eo Mirci
Pekinezer
Tražim psa rase Pekinezer koji je nestao ispred OMW pumpe u Briješću 02.07.2008.god.u večernjim satima. Žena ga je uvela u auto marke GOLF II plave boje. Molim sve koji imaju informacije da jave na brojeve: 033 /672-908 ili 061 /145- 852. Slijedi nagrada.
Kontakt podaci
Oglašivač: JasnAB
E-mail: [email protected]
Pekinezer
Tražim psa rase Pekinezer koji je nestao ispred OMW pumpe u Briješću 02.07.2008.god.u večernjim satima. Žena ga je uvela u auto marke GOLF II plave boje. Molim sve koji imaju informacije da jave na brojeve: 033 /672-908 ili 061 /145- 852. Slijedi nagrada.
Kontakt podaci
- ibrahim_tanovic
#70 Re: Izgubljeno - nadjeno
Danas smo polijepili plakate po B fazi, a juce trazili po podrumima. Jos nema traga od Eme, ali nam nada ne umire. Ako ju je nekouzeo nadam se da ce je vratiti. 
-
mIRCerka
#71 Re: Izgubljeno - nadjeno
To je taj oglas...Moonlight & Magnolia wrote:eo Mirci
Pekinezer
Kontakt podaci
- ibrahim_tanovic
#72 Re: Izgubljeno - nadjeno
Ništa od moje Eme!

-
mamica papucarka
#73 Re: Izgubljeno - nadjeno
evo ja prvi put za ovih pet godina u AT vidjeh macku napolju: nekom utekla. pa ako ko nadje
salim se, ali fakat mi ej bio schok vidjeti macku kako hoda po travi iza zgrade. ni medjed me ne bi vise iznenadio. da vicem komsiluk nemam pojma. nezgodno mi. ionako nikoga ne poznajem licno
btw, meni zao ovih "gospodskih" macaka. daj Boze da ova prezivi. Vazda u kuci. vako kad izadje napolje, beli ce je sta pogazit
nisu to one nase avlijanke da su se naucile borit 
salim se, ali fakat mi ej bio schok vidjeti macku kako hoda po travi iza zgrade. ni medjed me ne bi vise iznenadio. da vicem komsiluk nemam pojma. nezgodno mi. ionako nikoga ne poznajem licno
btw, meni zao ovih "gospodskih" macaka. daj Boze da ova prezivi. Vazda u kuci. vako kad izadje napolje, beli ce je sta pogazit
- Dr.Cuddy
#74 Re: Izgubljeno - nadjeno
LabradorIndigo-X wrote:Molim za pomoc..... ako neko poznaje osobu koja bi htjela udomiti malo stene labradora.
Mi smo ga pronasli i trenutno se brinemo o njemu. Problem je sto smo kod svekra u gostima, a on ne zeli da mu zivotinje hodaju po stanu.I nas pas je zatvoren u kavez u hodniku ,tako da neznam sta cu s ovim mali cukom preko noci.Preko dana se moja djeca brinu o njemu,hrane ga i setaju.Molim vas hitno je.Ovdje ga neka djeca hoce da ga kamenuju.Ja se zaledila od uzasa kad sam cula djecu kako govore mojoj djeci da kad mi odemo oni ce ga zaklati.Evo slike malog slatkisa.
Primam na poklon ili kupujem crno musko stene Labradora staro do 5 mjeseci
Kontakt podaci
Oglašivač: marquez
Mobitel: 065846435
- Baby
#75 Re: Izgubljeno - nadjeno
indigo-x sve su prilike da je zadrzimo,cjelo vrjeme se igrala u basti,i jako je simpaticna neznam kako je ovo neko mogao da kamenuje...vec dvaputa je pila mlijeko,posto joj rastu zubici dala sam joj kost da grize,imala je malog krpeljai to sam skinula,takodjer je bila puna buha,tako da sam ih ja dosta ubila,ipak cu morati da kupim ampulu za buhe i onaj cesalj...
slike su mi lose rezolucije al cu ih stavit da djeca vide da je malena uredu...
ali da vas pitam za njeno ime posto ima onu bjelu tackicu na celu mislila sam da joj dam ime Indi...

Paja...

Pijem mlijeko...
slike su mi lose rezolucije al cu ih stavit da djeca vide da je malena uredu...
ali da vas pitam za njeno ime posto ima onu bjelu tackicu na celu mislila sam da joj dam ime Indi...

Paja...

Pijem mlijeko...