cenerfaye wrote:zna li iko koliko su karteNancy Drew wrote:Leningrad Cowboys![]()
On Tour 2007
31.05. Sarajevo, Bosnia-Herzegovina - Otvorena Scena FIS
http://www.youtube.com/watch?v=mgjNq-Y8NGk
Svirke...
Moderator: _BataZiv_0809
-
sumiko
silence_is_sexy wrote:jel' iko bio veceras na demo bendovima na ask sarajvo festivalu iliti haineken music festu...? kako je bilo? idete sutra, prekosutra?
http://www.asksarajevo.org
defence, tbf, dubioza - garantovano dobre energicne svirke!
a mislim da ce i marcelo biti zanimljiv za cuti uzivo..
mene iznenadila cijena karte, cuj 5km!? mislim, bas super
-
sumiko
Neke davne 95-96, ne sjecam se vise tacno, jedna od poznatih sarajevskih ratnih kafana, vece k'o svako, upratimo lika - isti Bill Gould. Stoji s nekom rajom, cuga, cupka uz muziku, nema u njemu metar i po. Pocnemo se vrzmati oko njega, skontamo da prica na engleskom. Je li on, nije on, otkud onOtsego_Amigo wrote:28.5., u FISu, sviraju Harmful. Momci iz Njemačke, sasvim OK, mješavina alt-rocka, stoner-rocka i indie-a, ali najbolje od svega, bas im svira niko drugi do Billy Gould. Da, THE Billy Gould, basista legendarnih Faith No More. Vrijedi čuti.
http://www.harmfulweb.com/englishsite/english.html
Ima 12 pjesama za skinuti u Media sekciji - moja preporuka je Interiors.
Neko od nas poce naglas nesto lafo pricati Faith no more, ovo-ono, a on ni habera.
Uglavnom, lijepa vijest da dolazi sa tim bandom, nisam ih jos slusala, hvala Otsego_Amigo na linku
- Otsego_Amigo
:awe:sumiko wrote: /cut/
Ludnica, fakat. Anegdota za 10. =D
Elem, nema na čemu, valjda koncert bude dobar. ^^
- van Basten
Elegantan način da se proturi termin rođendana, kako bi ga se sjetili 
- johnnykola
01. atheist rap i obojeni program
02. disciplin a kitschme
03. vuneny i jos naki
04. laka i rambo
02. disciplin a kitschme
03. vuneny i jos naki
04. laka i rambo
-
zmijaIzmaj
rasprodalo se sve, nije ni bilo u sarajevu
...a postoji jos dodatnih 10 000 ulaznica, koje se trebaju pustati u prodaju, ali ima vec lista cekanja, ljudi koju su rezervisali preko neta...mislim da trenutno nemas nigdje da odes i kupis kartu
- _amy_
Hvala na informaciji, nije da me nesto posebno obradovala ali sta je tu jezmijaIzmaj wrote:rasprodalo se sve, nije ni bilo u sarajevu...a postoji jos dodatnih 10 000 ulaznica, koje se trebaju pustati u prodaju, ali ima vec lista cekanja, ljudi koju su rezervisali preko neta...mislim da trenutno nemas nigdje da odes i kupis kartu
-
SevenOfNine
ne mogu da odolimSaian wrote:Deca loshih muzichara 02.Jul.2007 20:00, SILVERTOWN SHINE 2007, Sportski centar Srebrenica, Srebrenica, besplatan prevoz iz Sarajeva![]()
![]()
a da ne kazem...
'DOBAR DAN DOBAR DAN DOBAR DAN!
..ova pesma nije bugi, ova pesma stvarno nije neka pesma
- Better Man
Koja legenda! Koncert je bio fenomenalan! Samo šteta što nije bilo više ljudi!
-
zensko
izvini Better Man (super ti je nick ako je po pjesmi od PJ) al ne znam na kakvim si ti koncertima prije bio pa ti je onaj sinocnji fenomenalanBetter Man wrote:Koja legenda! Koncert je bio fenomenalan! Samo šteta što nije bilo više ljudi!
osjecala sam se kao da sam dosla na neki experiment, ispiranje mozga Beavisom and Buttheadom a onda to nije bilo dosta i kad je napokon pocela svirka, pojacali su nam do daske onako los zvuk - ne cujes sta covjek pjeva a ne cujes ni svoje misli a uz sve to srce hoce da ti iskoci...
zalud 15KM jer ja sam pobjegla da ne crknem od muke
-
Hendrix
Dom mladih meni izgleda ko Gestapo štab , security na sve strane ne smiješ ništa , šta je ono ba? Pretresli mene i jarana na ulazu i kaže mi lik jei šta pio?Reko pivu jednu a on ko sumnjičavo me gleda, pa jebote mogu ući i napit se unutra .I onaj lik ko šef im što u odijelcu sa motorolom ide okolo i nešto snima , koji je ono k****?!?!zensko wrote:izvini Better Man (super ti je nick ako je po pjesmi od PJ) al ne znam na kakvim si ti koncertima prije bio pa ti je onaj sinocnji fenomenalanBetter Man wrote:Koja legenda! Koncert je bio fenomenalan! Samo šteta što nije bilo više ljudi!![]()
osjecala sam se kao da sam dosla na neki experiment, ispiranje mozga Beavisom and Buttheadom a onda to nije bilo dosta i kad je napokon pocela svirka, pojacali su nam do daske onako los zvuk - ne cujes sta covjek pjeva a ne cujes ni svoje misli a uz sve to srce hoce da ti iskoci...![]()
zalud 15KM jer ja sam pobjegla da ne crknem od muke
Ne vjerujem da ćemo disciplinu u DM gledat više