Orašje-Zrinjski (krunski dokaz)-obavezno pogledat!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
miki22
Iduće prvenstvo sastoji se uz bratskih klubova. U jednoj grupi igraju Sarajevo Orašje i Velež, a u drugoj Slavija Žepče i pobjednik iz prve lige federacije. Igra se po kružnom sistemu ili čitaj dok Sarajevo ne osvoji prvenstvo. Oni koji se budu žalili sudiće im predsjednik dk. iz grada labudova, a Iljo Dominiković kako Avaz piše već se spominje kao osoba koja bi trebala da postane počasni građanin Sarajeva. Mislim veliko je to priznanje i čestitke svima koji su to omogućili. Nevezano još za ovu temu malo sam se raspitao po šeheru i ljudi se kunu da MAJSTORINHO još nije skinuo marak sa očiju. E jebi ga sad ko je tu lud i ko laže neznam moraće neka komisija da utvrdi a do tada lijep ozdrav našem dragom Maj....
-
miki22
Ama šta si se prepao mali skoro, bojiš se da ne pustimo Slaviji radi guza, hehe e pozivam te u Mostar na tu tekmu da uživaš malo u čarima nogometa jadniče, opet bi izašao iz rupe, neboj se biti će to dobar nogomet, ali jebi ga kad je Slavija u formi šta ćeš kad su ljudi bolji treba im to i priznat. Da ste bili malo pametniji kulturniji, da niste štelili suce protiv Zrinjskog svaku tekmu na strani onda bi i mi pošteno odigrali. Ovako strepi skorico strepi imaš i zašto.Skoro wrote:Micune, opet se ti hvatas svakakvih komentara. A da pipun jedan pojedes, haodmori malo, vidis da te niko ne ferma ni pet posto. Idi skoci jednom sa S.Mosta, okupaj se, mani se komentara o fudbalu i PL
-
prleitihi
samo da pojasnim..kad mikica kaže rupa..misli na sarajevo..miki22 wrote:Ama šta si se prepao mali skoro, bojiš se da ne pustimo Slaviji radi guza, hehe e pozivam te u Mostar na tu tekmu da uživaš malo u čarima nogometa jadniče, opet bi izašao iz rupe, neboj se biti će to dobar nogomet, ali jebi ga kad je Slavija u formi šta ćeš kad su ljudi bolji treba im to i priznat. Da ste bili malo pametniji kulturniji, da niste štelili suce protiv Zrinjskog svaku tekmu na strani onda bi i mi pošteno odigrali. Ovako strepi skorico strepi imaš i zašto.Skoro wrote:Micune, opet se ti hvatas svakakvih komentara. A da pipun jedan pojedes, haodmori malo, vidis da te niko ne ferma ni pet posto. Idi skoci jednom sa S.Mosta, okupaj se, mani se komentara o fudbalu i PL
-
miki22
Ozbiljno pitanje korektan odgovor. E ovako Velež je Zrinjskom u prvi mah nudio 80 ulaznica ako vjeruješ za utakmicu u Vrapčićima. Zrinjski je tražio minimalno 700 ulaznica pošto je samo prijavljenjih dva dana prije utakmice bilo 850. Jebi ga kao na kraju nam odobrili 350 ulaznica. Sada Zrinjski koliko znam nudi Veležu 300 ulaznica, a pretpostavljam da na kraju dogovor bude negdje oko 600 mjesta. Mislim da je ovo otprilike realno.karanana wrote:nego miki, ozbiljno pitanje, znas li koliko ce red army dobiti ulaznica za gradski derbi?
- karanana
ne znam sta ce se desiti ali ovo apsolutno nije fer. ne mogu se uslovi na dva stadiona usporedjivati i na osnovu toga doci do nekog broja karata za red army. Budimo realni i reci mi gdje bi stavio 850 ultrasa u vrapcicima? Ja mislim da je realnije ocekivati oko 1500-2000 ulaznica za red army. ako je velez nudio 80 a na kraju dao 350, to je porast za oko 4-5 puta. Znaci, Zrinjski nudi 600, ako ovo pomnozimo sa 4 dobicemo ja mislim realnu cifru od nekih 2000-2500.miki22 wrote:Ozbiljno pitanje korektan odgovor. E ovako Velež je Zrinjskom u prvi mah nudio 80 ulaznica ako vjeruješ za utakmicu u Vrapčićima. Zrinjski je tražio minimalno 700 ulaznica pošto je samo prijavljenjih dva dana prije utakmice bilo 850. Jebi ga kao na kraju nam odobrili 350 ulaznica. Sada Zrinjski koliko znam nudi Veležu 300 ulaznica, a pretpostavljam da na kraju dogovor bude negdje oko 600 mjesta. Mislim da je ovo otprilike realno.karanana wrote:nego miki, ozbiljno pitanje, znas li koliko ce red army dobiti ulaznica za gradski derbi?
-
miki22
Uopće mi namjra nije da sad nešto repliciram bio sam na tekmi u Vrapčićima, i ostalo je dosta neprodatih ulaznica. Prema tome to nije mjerilo kako kažeš veličina stadiona, jer rođak i dva prijatelja došla su sa običnim gradskim prevozom i bez problema kupili ulaznicu, dakle mjesta je bilo. Niko ne brani nikome da dođe u osobnoj režiji i nek normalno gleda. Stadion prima 30.000 ljudi pa svakome je široko.
- karanana
drugo je to kad "penzioneri" dodju na stadion bez nekih zestokih obiljezja i sjednu u "mirniju" sekciju. ja ti govorim o organizovanoj grupi vatrenih navijaca. u vrapcicima ih je nemoguce bilo gdje staviti osim na onu prdimahovinu od montazne tribine. nema sanse da se ona jedna izgradjena tribina podijeli i da se dadne 850 mjesta ultrasima. onda bi tampon zona bila pola tribine pa onda 850 navijaca veleza. Bijeli brijeg je drugaciji, tribine su tu i odvojene su stranama svijeta i mogu se tamponirati. Zato mislim da bi red army trebao dobiti onu tribinu sa druge strane velike tribine.
-
miki22
Ma ozbiljno ti kažem biti će dogovoreno oko 600 ulaznica za organiziranu skupinu navijača protivničkog kluba, a ni to neće biti iskorišteno do kraja.karanana wrote:drugo je to kad "penzioneri" dodju na stadion bez nekih zestokih obiljezja i sjednu u "mirniju" sekciju. ja ti govorim o organizovanoj grupi vatrenih navijaca. u vrapcicima ih je nemoguce bilo gdje staviti osim na onu prdimahovinu od montazne tribine. nema sanse da se ona jedna izgradjena tribina podijeli i da se dadne 850 mjesta ultrasima. onda bi tampon zona bila pola tribine pa onda 850 navijaca veleza. Bijeli brijeg je drugaciji, tribine su tu i odvojene su stranama svijeta i mogu se tamponirati. Zato mislim da bi red army trebao dobiti onu tribinu sa druge strane velike tribine.
- prdimahovina
kazniše zrinjski.
sada kad čovjek gleda sa strane, ispada da su mostarski klubovi najveća govna
prvo džuburu godinu zabraniše, sada beusu.
sada kad čovjek gleda sa strane, ispada da su mostarski klubovi najveća govna
- prdimahovina
ne kontaš ironiju, hablećino.
"navijati za klub sa tradicijom - neprocjenjivo"
"navijati za klub sa tradicijom - neprocjenjivo"
- prdimahovina
nema ljutnje nikakve
udaramo brigu na veselje
evo prića se da će i lokomotivu i branitelja kazniti
evo prića se da će i lokomotivu i branitelja kazniti
-
Skoro
Ova nebuloza je najbolji pokazatelj sta ti znas o PL i poziciji Sarajeva u njojmiki22 wrote:...Da ste bili malo pametniji kulturniji, da niste štelili suce protiv Zrinjskog svaku tekmu na strani onda bi i mi pošteno odigrali. Ovako strepi skorico strepi imaš i zašto.
-
miki22
hehhehe pa zato smo i istupili što se takvih kao ti bojimo....karanana wrote:Evo supci odlucili da istupe iz lige....Jao jesu papci, pa mogli su sacekati da ih nakantamo u gradskom derbiju za dva kola pa onda da istupe. Ili su se prepali blamaze i poraza pa istupili prije nego ih mi nakantamo.
- karanana
ma dobro, 3 lagana boda nama. ali vise bi volili da smo vas mogli sportski nadigrati.miki22 wrote:hehhehe pa zato smo i istupili što se takvih kao ti bojimo....karanana wrote:Evo supci odlucili da istupe iz lige....Jao jesu papci, pa mogli su sacekati da ih nakantamo u gradskom derbiju za dva kola pa onda da istupe. Ili su se prepali blamaze i poraza pa istupili prije nego ih mi nakantamo.