Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mIRCerka wrote:nisam se ja uhvatila cijene vec oni, ko kakve zenturace na pijaci ....
mozes
mislim, dokle zadire ova prepirka da se osnova - derbi - sasvim izgubio u svemu ovome. hajd da cujem: koje su cijene cevapa na kosevu i na grbavici na dan derbija???
umjetnost naprdjivanja, nema sta...
P.S. titula, titula slavice se titula...
Mislim, dokle ces pogreshno citati? Oni (Skoro, xon_sa, celicna saka itd) se naprdjuju oko cijena, ja jok.
Sto se titule tice, vidjecemo sta ce sudije reci.
Bio je juce, cini mi se, clanak, bas vezano za to kako haman svaki tim ima svog sudiju...
Samo da napomenem, pa bjezim da zavrsim posao, SAMI PROTIV SVIH je semanticki pogresno, jer je to ravno tome da kazes DVA SAMOTNA VUKA...cim su DVA u pitanju, nisu vise samotnjaci..
uzdravlje
PS Iskreno mi je drago da se vraca staro prepucavanje da ne citam (kuc kuc kuc u drvo) vise kako je zeljo ustaski a sarajevo SDAovski klub..
Vidimo se u subotu na drzavnom stadionu A.F. Hase
za naprdjivanje je potrebno dvoje
kako cemo onda semanticki shvatiti "i mrtvi zive za zelju"
Skoro wrote:....onda idemu u popravljanje gol razlike Vrijeme je da vam i Saran da gol
Vidljiv je napredak Saranovica.Prekalio se u Hrvatskoj ligi.Nekako mi izgleda ubojitiji,nego onda kad je promasio prazan gol protiv zelje.Uglavnom,ako ikako bude igrao Kurto,Nayebali su.Lik fakat ima ubojit udarac.Na kraju ce se pjevat...Hajmo plavi aleeeeeeeee...Pusite ...Moja prognoza je da ce Sarajevo deklasirati zelju rezultatom 4-0.Zivi bili pa vidjeli.
Obadva tima igraju atraktivan fudbal i napadacki orijentisan. Zato se nadam lijepoj fudbalskoj utakmici, fer sudjenju i naravno nadmocno navijanje TM87 kao i do sada Rezultat ne bi bas da prognoziram, igra se u subotu u 20h, zivi bili pa vidjeli
Nisam čitao od početka teme jer sam siguran da bih se načitao štrumfovskih nebuloza a nemam snage za to trenutno.
Uglavnom, očekujem jednu rutinsku pobjedu od 2 razlike kao i na svakoj domaćoj prvenstvenoj tekmi ovoga proljeća do sada
van Basten wrote:Nisam čitao od početka teme jer sam siguran da bih se načitao štrumfovskih nebuloza a nemam snage za to trenutno.
Uglavnom, očekujem jednu rutinsku pobjedu od 2 razlike kao i na svakoj domaćoj prvenstvenoj tekmi ovoga proljeća do sada
evo vam info iz prve ruke : Hz su napravile najveci transparent u Evropi...ali to Teletabisima nece biti od pomoci...Zeljo uzima 2:1
i taj gol od Sarajeva je pod znakom pitanja... hebes tim koji je prvi a za 22 tekme je dao 29 golova :S
chinese_water wrote:evo vam info iz prve ruke : Hz su napravile najveci transparent u Evropi...ali to Teletabisima nece biti od pomoci...Zeljo uzima 2:1
i taj gol od Sarajeva je pod znakom pitanja... hebes tim koji je prvi a za 22 tekme je dao 29 golova :S
Ma ko je dir'o strumfici ko dir'o
Ipak se vi okrenite utakmici sa radnikom ona vam je puno vaznija jer, ko zna, mozda i ne bude derbija u subotu
chinese_water wrote:evo vam info iz prve ruke : Hz su napravile najveci transparent u Evropi...ali to Teletabisima nece biti od pomoci...Zeljo uzima 2:1
Ma ko je dir'o strumfici ko dir'o
Ipak se vi okrenite utakmici sa radnikom ona vam je puno vaznija jer, ko zna, mozda i ne bude derbija u subotu